Hintaopas
Puolueeton hintavertailupalvelu

Kesän tyylikkäimmät aurinkolasit – ota tähtien tyyli omaksesi

Oletko ihastunut tv-sarjoissa ja elokuvissa käytettyihin aurinkolaseihin? Ota tyyli omaksesi. Haimme inspiraatiota kymmenessä suositussa tv-sarjassa ja elokuvassa käytetyistä aurinkolaseista. Ketä sinä haluat muistuttaa?

Teksti: Jessika Jellbom

Julkaistu: 14. huhtikuuta 2021

Tämä artikkeli on kirjoitettu Hintaoppaan toimituksessa. Kukaan muu ei ole vaikuttanut sen sisältöön. Artikkelissa ei ole maksettuja linkkejä, eikä siihen liity muuta mainosyhteistyötä.

Beth Harmon, Musta kuningatar. Kuva: Netflix

#1

Beth Harmon,
Musta kuningatar

Netflixin menetyssarjassa Musta kuningatar Anya Taylor-Joyn esittämä orpo Elisabeth Harmon luo uraa shakinpelaajana. Hänen taidoilleen vetävät vertoja ehkä vain hänen tyylikkäät asunsa, joihin kuuluvat tietysti aurinkolasit. Piilota tutkiva katseesi Bethin tavoin tummien lasien taakse.

#2

James Bond,
No Time To Die

Daniel Craig käyttää James Bondin roolissaan aina tyylikkäitä aurinkolaseja. Uusimmassa elokuvassa 007:llä on neljät eri lasit, joista kolmet näkyvät trailerissa. Vinkkaamme yhdestä aurinkolasimerkistä, jota Craig käyttää No Time To Die ‑elokuvassa, ja annamme myös pari budjettivaihtoehtoa. Tyylin ei tarvitse maksaa maltaita.

Prinsessa Margaret, The Crown. Kuva: Netflix

#3

Prinsessa Margaret,
The Crown

Netflixin kuninkaalliseen hoviin sijoittuvan draamasarjan The Crownin kolmas kausi ajoittuu 1970-luvun loppupuolelle. Helena Bonham-Carterin esittämä prinsessa Margaret tarkastelee ihmisiä edelleen vaativasti nyt entistä suurempien aurinkolasiensa yli. Ne päässä on hyvä siemailla iltapäiväteetä kevätauringossa juorulehden parissa.

William, Jeppe, Henrik ja Adam i Exit. Kuva: NRK

#4

William, Jeppe, Henrik ja Adam,
Exit

Norjalaisen Exit-sarjan pörssihait jatkavat toiselle kaudelle. Vaikkei heidän rikollinen elämäntyylinsä olekaan mieleemme, ihailemme heidän tyylikkäitä aurinkolasejaan. Täältä saat vinkkejä trendikkään uusrikkaan tyylin luomiseen.

Maxine Mayfield, Stranger Things. Kuva: Netflix

#5

Maxine Mayfield,
Stranger Things

Loistavan Sadie Sinkin näyttelemä skeittarityttö Maxine ”Max” Mayfield lautaili Stranger Thingsin toiselle kaudelle. Yhteensopivat aurinkolasit täydentävät värikkään 1980-luvun tyylin loistavasti. Hubba Bubbaa suuhun ja freestyle vauhtiin – ota kevät vastaan sateenkaaren väreissä.

John Dutton, Yellowstone. Kuva: Paramount Network

#6

John Dutton,
Yellowstone

Huhujen mukaan Yellowstonen neljäs kausi tulee Paramount Networkille kesäkuussa, jipii! Perheen pää John Dutton, jota esittää mainio Kevin Costner, on kova (mutta silti hieman pehmo) stetsonissaan ja aurinkolaseissaan. Mafia-karjapaimentyylin resepti löytyy täältä.

Grace Fraser, The Undoing. Kuva: HBO

#7

Grace Fraser,
The Undoing

HBO:n tähtientäyteisessä The Undoing ‑sarjassa Nicole Kidman esittää upporikasta terapeuttia, jolla on epäilyttävä aviomies. Grace Fraserin tavaramerkki ovat tyylikkäät takit, mutta hänellä on myös hienoja aurinkolaseja. Täältä löydät vastaavia!

Kuiil, The Mandalorian. Kuva: Lucasfilm Ltd / Disney+

#8

Kuiil,
The Mandalorian

Disney+:n The Mandalorian ‑sarjan Kuiil käyttää suojalasityylisiä aurinkolaseja. Jos steampunk-henkinen ilme on makuusi, Kuiil on tyyligurusi. I have spoken.

Scottie Pippen ja Michael Jordan, The Last Dance. Kuva: Netflix

#9

Michael Jordan,
The Last Dance

Koripallolegenda Michael Jordanista ja Chicago Bullsista kertova Netflix-dokumenttisarja on kuin 1990-luvun muotinäytös. Urheilullisia aurinkolaseja riittää, etenkin Jordanin suosikkibrändiltä Oaklylta. Seurakaveri Scottie Pippen pitää myös puolensa. Värilliset peililasit ovat mielettömän hienoja.

#10

Pete Mitchell,
Top Gun: Maverick

Pakkohan meidän on. Tätä jatko-osaa monet odottivat jo viime vuonna – toivottavasti myöhästyneen ensi-iltansa 2.7. saava elokuva on odotuksen arvoinen. Harva elokuvahahmo yhdistetään lentäjänlaseihin yhtä vahvasti kuin Pete Mitchell, joka tunnetaan paremmin nimellä Maverick. Vuoden 1986 elokuvajulisteessa Tom Cruisella on Ray-Banin Aviator Classic ‑lasit, mutta listasimme niille vaihtoehtojakin.

Tämä artikkeli on kirjoitettu Hintaoppaan toimituksessa. Kukaan muu ei ole vaikuttanut sen sisältöön. Artikkelissa ei ole maksettuja linkkejä, eikä siihen liity muuta mainosyhteistyötä. Jessika Jellbom saa kiinni osoitteesta [email protected]