Tuotekategoriat
Hintaopas
Puolueeton hintavertailupalvelu

Missä kaupassa koit parhaan ostokokemuksesi? 

Vuoden paras kauppa 2020 -kilpailu on päättynyt

Julkaistu:
2.11.2020

Ratkaisiko huippunopea toimitus pulmasi tai oliko paketissa mukana ihana viesti? Vuoden paras kauppa -kilpailussamme voit nyt antaa kiitosta.


Hintaopas on palvelu kuluttajilta kuluttajille - se on kehitetty juuri sinua varten. Kuluttajat valitsevat myös vuoden parhaan kaupan yhdessä, sillä he ovat ostokokemuksen parhaita asiantuntijoita. Siksi uskallamme väittää, että Hintaoppaan vuoden parhaan kaupan titteli on alan tärkein tunnustus. Sen saa kauppa, joka todella asettaa ostokokemuksen ja kuluttajat etusijalle.


Luotamme arvioosi

Vuoden paras kauppa valitaan tänä vuonna uudella tavalla. Yhden äänen sijaan pyydämme mielipidettäsi ja arviotasi. Arvostelemalla käyttämäsi kaupat tuet niitä kilpailussa ja autat samalla muita tekemään parempia ostopäätöksiä. Näin kaikki voittavat!

Olemme myös vaihtaneet kilpailun nimen Vuoden verkkokaupasta Vuoden parhaaksi kaupaksi. Mielestämme se oli loogista, sillä monilla verkkokaupoilla on myös kivijalkakauppa.

Näin tuet suosikkikauppaasi:

●      Kirjoita arvostelu kaupasta joko oston yhteydessä tai myöhemmin.

●      Voit kirjoittaa arvostelun usealle kaupalle, mutta voit kirjoittaa vain yhden arvostelun kauppaa kohden.

●      Jos olet arvostellut kaupan jo aiemmin, voit päivittää arvosteluasi, jotta se huomioidaan kilpailussa. Arvostelun täytyy kuitenkin liittyä vuoden 2020 aikana tekemääsi ostokseen.

Tämän vuoden kilpailu on päättynyt, mutta voit silti jättää arvosteluja valitsemillesi kaupoille.

Mielipiteelläsi on merkitystä

Kilpailuaika on 2.–30.11.2020. Kaikki kilpailuaikana lähetetyt kauppa-arvostelut lasketaan mukaan, ja voittaja valitaan sekä arvosteluiden määrän että arvosanojen keskiarvon perusteella. Vuoden paras kauppa ‑kilpailun voittaja julkistetaan 11.12. Silloin valitaan myös monen muun kauppakategorian voittajat ja paljastetaan.


Rahaa hyväntekeväisyyteen

Jokaisesta kilpailun aikana lähetetystä kauppa-arvostelusta Hintaopas lahjoittaa 10 senttiä Pelastusarmeijan Joulupata-keräykseen, jonka tavoitteena on auttaa vähävaraisia ihmisiä ympäri Suomen. Joulupata-keräys järjestetään joka vuosi, ja tänä vuonna padat ovat kaduilla 14.-23. joulukuuta. Lahjoituksia voi tämän lisäksi tehdä kätevästi myös nettipataan. Joulupadasta saatavat varat jaetaan ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vähäosaisille lapsiperheille ja muille vähävaraisille sekä syrjäytymisvaarassa oleville ihmisille Pelastusarmeijan toimipisteissä eri puolella Suomea. Viime vuonna lahjoitimme keräykseen 5000 euroa.