Black Fridayn 2021 kymmenen suosituinta tuotetta

Monet Black Fridayn suosituimmista tuotteista ja tuoteluokista liittyvät tekniikkaan.

Valtaosa Black Fridayn suosituimmista tuotteista ja tuoteluokista liittyy tekniikkaan. Tilastojemme mukaan ennen kaikkea matkapuhelimet, kuulokkeet ja näytöt ovat suosittuja tänä vuoden suurena alennuspäivänä.

Itse asiassa 88 Black Fridayn 100 suosituimmasta tuotteesta on teknologiatuotteita.

Tässä on tilastojemme mukaan kymmenen suosituinta tuotetta ja tuoteluokkaa. Kyse on useimmiten kalliista hankinnoista, joista monet toivovat säästävänsä kymppejä tai mieluummin satasia.

Löydätkö luettelosta omia suosikkilaitteitasi?

Tilastomme osoittavat, että voit säästää monia kymppejä, jos ostat jonkun suosituimmista laitteista Black Fridaynä sen sijaan että ostaisit sen 14 päivää aikaisemmin.

On tärkeää seurata hintojen muutoksia ennen Black Fridayta ja varsinaisena alennuspäivänä. Tuotesivujemme hintahistoriasta näet, kuinka hinta on muuttunut aikojen kuluessa. Siten näet, onko Black Friday -hinta todella hyvä vai ei.

Lue täältä lisää siitä, miten voit tehdä todella hyviä ostoksia Black Fridayna.

Teksti: Daniel Haaf

Julkaistu: 16. lokakuu 2020

Päivitetty: 29. syyskuu 2022

Tämä artikkeli on kirjoitettu Hintaoppaan toimituksessa. Kukaan muu ei ole vaikuttanut sen sisältöön. Artikkelissa ei ole maksettuja linkkejä, eikä siihen liity muuta mainosyhteistyötä. Daniel Haafin saa kiinni osoitteesta [email protected]