Käyttämällä Hintaopasta, hyväksyt seuraavat säännöt:

Tiedostathan, että kaikista lähettämistäsi viesteistä tulee julkisia ja tekstisi tulevat olemaan kenen tahansa internet-yhteyden omaavan saatavilla!

Perussäännöt ovat hyvin yksinkertaisia: ole kohtelias, älä ole loukkaava tai ilkeä, älä riko lakia, äläkä lähetä mitään viestiä, joka edes vihjaa mainostavaan suuntaan, sisältäen tekstiviestit, kuvat, viittaavat linkit jne.

Vastuuvapauslauseke:

Perussäännöt:

 • Jäsenille sallitaan enintään yksi tili per henkilö. Mikäli päätät olla välittämättä tästä rajoituksesta, kaikki tilisi tullaan poistamaan käytöstä. Jos tarvitset jostain syystä väliaikaisen käyttäjätunnuksen, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin. Mikäli olet unohtanut sisäänkirjautumistietosi, etkä pysty hakemaan niitä järjestelmän kautta, älä luo uutta tiliä, vaan ota yhteyttä meihin avun saamiseksi.
 • Olet vastuussa kaikista käyttäjätunnuksesi tililtä lähetetyistä viesteistä. Hintaopas ei vakuuta tai takaa yhdenkään viestin tarkkuutta, täydellisyyttä tai hyödyllisyyttä. Osallisia kehotetaan etsimään asiantuntevia neuvoja tiettyihin, yksittäisiin tilanteisiin eikä luottamaan pelkästään keskusteluissa annettuihin neuvoihin tai mielipiteisiin.
 • Tämä sivusto on tarkoitettu ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöösi. Et saa jakaa, vaihtaa, muuttaa, myydä tai välittää mitään tältä sivustolta kopioimaasi, sisältäen, mutta ei rajoittuen mitkä tahansa tekstit, kuvat, äänet ja videot, mihin tahansa liiketoiminnalliseen, kaupalliseen tai julkiseen tarkoitukseen.
 • Suostut siihen, että et julkaise mitään tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, ellei tekijänoikeuden omistajana ole joko sinä tai Hintaopas.
 • Käyttäjää, joka katsoo lähetetyn viestin olevan paheksuttava, kehotetaan ottamaan meihin välittömästi yhteyttä sähköpostitse. Meillä on mahdollisuus poistaa kyseenalaisia viestejä ja teemme kaikkemme kyseisen toimen eteen kohtuullisessa ajassa, mikäli arvioimme poistamisen olevan välttämätöntä.
 • Emme aio sensuroida viestejä niissä ilmaistuihin mielipiteisiin pohjautuen, mutta pidätämme oikeuden poistaa, muokata tai siirtää lähetettyjä viestejä harkintamme mukaan ja ilman selitystä.
 • Käyttämällä tätä palvelua hyväksyt sen, että et tule käyttämään foorumia julkaistaksesi (tai linkittääksesi) mitään materiaalia, joka on tietoisesti valheellista ja/tai herjaavaa, epätarkkaa, loukkaavaa, mautonta, vastenmielistä, ahdistavaa, säädytöntä, rienaavaa, seksuaalisesti suuntautuvaa, uhkaavaa tai muulla tavoin mitä tahansa lakia loukkaavaa.
 • Muiden henkilöiden henkilötietojen paljastaminen tai yksityisyyden suojan loukkaaminen on ehdottomasti kiellettyä. Esimerkiksi sisältyen, mutta ei rajoittuen henkilöiden nimet, kotiosoitteet, puhelinnumerot, sosiaaliturvatunnukset, henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet, ajoneuvojen rekisterinumerot, etnisyys, terveydentila, poliittiset ja uskonnolliset suuntautumiset, seksuaalinen suuntautuminen, henkilökohtainen talous, ammatti, lakien rikkomukset, rikostuomiot tai pidätykset jne.
 • Mikäli lähetät jäsenillemme roskapostia millään tavalla, tilisi tullaan poistamaan tai jäädyttämään. Älä ota yhteyttä keneenkään, joka ei nimenomaisesti odota sinulta yhteydenottoa, suositellaksesi hänelle tuotettasi tai palveluasi.
 • Liike-elämän edustajat eivät saa oma-aloitteisesti julkaista tietoa itsensä tai yhteistyökumppaneidensa tarjoamista tuotteista ja/tai palveluista. Sallittua on kuitenkin vastata jäsenten kysymyksiin, jotka koskevat tiettyä liiketoimintaa, yritystä tai myymälää.
 • Päällekkäin postittaminen, mikä tarkoittaa uusien, päällekkäisten viestiketjujen tai julkaisujen lähettämistä tai linkittämistä jo aloitettuihin viestiketjuihin tai julkaisuihin, ei ole sallittua.
 • Et voi harjoittaa "bumppausta" viestiketjussa. Bumppaus voi viitata hyödyttömän tiedon lähettämiseen, uuteen julkaisuun tehtäviin korjauksiin tai päivityksiin, vitsien tai joidenkin muiden toimien julkaisemiseen, joilla yritetään pitää viestiketju suosittuna tai tuoda se foorumin kärkeen. Valvojat käyttävät harkintavaltaansa, riippuen julkaisun luonteesta, ja päättävät, onko sen osalta ryhdyttävä toimiin vai ei.
 • Pidätämme oikeuden muuttaa käyttäjätunnuksesi tai allekirjoituksesi milloin tahansa ja mistä tahansa syystä.
*** Huomioithan, että foorumin allekirjoitusominaisuus ei ole tällä hetkellä aktiivisena.
 • Kaikenlainen väärinkäyttö missä tahansa muodossa henkilökuntaamme ja/tai hallintoamme kohtaan voi johtaa välittömään tilisi jäädyttämiseen.
 • Me otamme "Ole kohtelias" -sääntömme erittäin vakavasti! Emme siedä minkäänlaisia epäkohteliaisuuksia. Jäsen, joka on tarkoituksella epämiellyttävä tai häiritsevä, voidaan kieltää ilman varoitusta.
 • Julkiset viestit, jotka viriävät näistä säännöistä ja/tai valvojien täytäntöönpanosta sääntöjä koskien, poistetaan ilman huomautuksia. Kannustamme kuitenkin lähettämään palautetta, ja pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meihin, mikäli sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita.

Käyttäjäarvostelujen Säännöt:

 • Yleistä

Käyttäjäarvostelut ovat ainoastaan kuluttajien lisättävissä, eivät yritysten tai yksilöiden, jotka saavat omaa etua myymälästä tai tuotteesta. Arvosteluja ei saa käyttää edistämään omia, tai tarkoituksella vahingoittamaan jonkun toisen, liiketoimia tai mainetta. Arvostelut eivät saa sisältää linkkejä, kysymyksiä tai keskustelua muista myymälöistä tai tuotteista, kuin juuri arvostelevana olevasta.

Sääntöjämme rikkovat arvostelut piilotetaan. Tilanteesta riippuen, saatamme pyytää selvitystä tai päivitystä. Mikäli jäsen ei vastaa tai on kykenemätön antamaan järkevää vastausta, arvostelu pysyy piilotettuna.

Vähentääksemme riskiä siihen, että mikään muu, kuin omat kokemuksemme ja mielipiteemme, muodostaisi pohjan arvostelulle, emme salli arvosteluja, joiden vastineeksi luvataan korvausta (rahaa, laitteita, alennuksia, arvontalipukkeita jne.) tai osallistumista palkinnolliseen kilpailuun tai arvontaan. Arvostelu, jonka epäillään olevan jätetty ko. olosuhteissa, katsotaan mainostamiseksi ja poistetaan. Koska emme pysty määrittelemään, miksi kukin yksittäinen arvostelu on jätetty, kaikki Hintaoppaaseen tulleet arvostelut, jotka on jätetty tai päivitetty käynnissä olevan kampanjan, palkinnollisen kilpailun tai arvonnan aikana, poistetaan.

 • Myymäläarvostelut

Mielipiteiden tulisi olla erityisiä ja totuuteen pohjautuvia. Niiden tulisi kertoa kuluttajan omakohtaisista ja tämänhetkisistä kokemuksista koskien asiakaspalvelua, asiakastukea, tai liittyä ostosopimukseen tai sen ehtoihin. Käytäthän keskustelufoorumia kaikkiin muihin myymälöihin liittyviin tarkoituksiin, kuten yleisiin mielipiteisiin tai varoituksiin yrityksen toimia koskien, laittomiin toimintoihin tai uhkiin liittyviin väitteisiin, hinnoitteluun, maksuratkaisuihin, tarjouksiin jne.

Myymäläarvosteluihin, joissa ostaja väittää odottavansa toimitusta, hyvitystä tai korjaamista, on osoitettava ajankohta, jolloin tuote tilattiin, peruttiin tai virhe raportoitiin. Arvostelu on tällöin päivitettävä säännöllisesti (vähintään kerran kuukaudessa), kunnes asia on käsitelty. Mikäli arvostelua ei päivitetä, se piilotetaan ja pidetään piilossa, kunnes se on päivitetty.

 • Tuotearvostelut

Mielipiteiden tulisi olla erityisiä ja totuuteen pohjautuvia. Niiden tulisi kertoa kuluttajan omakohtaisista kokemuksista koskien tuotteen toimintoja, suorituskykyä, laatua, sisältöä jne. Käytäthän keskustelufoorumiamme kaikkiin muihin tuotteisiin liittyviin asioihin.

Huomioithan:
Pidätämme oikeuden näiden sääntöjen & ohjeiden muokkaamiseen ja muuttamiseen milloin tahansa, ilman erillistä ilmoitusta. Sinun vastuullasi on pysyä nykyisten sääntöjen ja ohjeiden tasalla.