Urheiluvälineet, jotka sinulla on oltava vuoden 2022 MM-kisoja varten

Aloita omat jalkapallotreenit jalkapallon MM-kisoja varten. Suosittelemme suosittuja treenivälineitä, joita tarvitset pitääksesi jalkapallotunnelman huipussaan koko kisojen ajan.

Kuva: baraida, Unsplash

Kaikenkokoiset ja -muotoiset jalkapallot

Ainoa asia, jota tarvitset jalkapallon pelaamiseen, on jalkapallo – eikä sen tarvitse yksinkertaisimmillaan maksaa monia kymmeniä euroja. Useimmat toimivat ulkona, mutta muista, että sisäpelejä varten tarvitset sisäpeleihin sopivan jalkapallon. 

Kuva: nigelm23, Unsplash

Potkaise pidemmälle ja kovemmin jalkapallokengillä

Jalkapalloa voi tietenkin pelata tavallisilla urheilukengillä, mutta kunnollisilla jalkapallokengillä pelaaminen on parempaa. Pito on parempi, palloa on helpompi pitää hallussa eikä kunnollinen kärkipotku satu varpaisiin. Jos pelaat ulkona, voit käyttää nastoja, mutta muista, että sisäjalkapallo vaatii erityisiä kenkiä, jotka tarjoavat paremman pidon.

Kuva: halacious, Unsplash

Lisää iloa jalkapalloon säärisuojilla

Jalkapallossa säären alaosaan kohdistuu usein iskuja. Säärisuojat ovat edullinen vakuutus säärivammoja vastaan. Älä unohda hankkia jalkapallosukkia, jotka peittävät säären ja pitävät suojat paikoillaan.

Kuva: Ralf Geithe, Adobe Stock

Harjoittele pallotuntumaa palautusseinän avulla

Jos lähettyvillä ei ole jalkapallokenttää tai ketään, kenen kanssa harjoitella, tarjolla on fiksuja apuvälineitä treenaamiseen. Esimerkiksi palautusseinä, joka palauttaa pallon joka kerta, kun osut siihen. Täydellinen tarkkuuden ja pallonhallinnan harjoitteluun ilman tarvetta hakea palloa jatkuvasti.

Kuva: Joshua Hoehne, Unsplash

Harjoittelu ilman jalkapallokenttää

Eikö käytettävissä ole jalkapallokenttää ja suuria maaleja? Voit tehdä harjoittelukentän vaikka pihalle tai muihin avoimiin tiloihin. Palautusseiniä on monen kokoisia, joten löydät itsellesi parhaiten sopivan.

Kuva: Peter Burdon, Unsplash

Ota pallo haltuun maalivahdin hanskoilla

Jos olet maalivahti, maalivahdin hanskat ovat välttämättömät. Halvimpien ja kalleimpien hanskojen välillä on suuria eroja, mutta muista, että tärkeintä valinnassa on koko. Vinkkinä ulkona pelaajille: kannattaa hankkia hanskat, jotka lämmittävät kylmällä ilmalla.

Teksti: Daniel Haaf

Julkaistu: 17. lokakuu 2022

Tämä artikkeli on kirjoitettu Hintaoppaan toimituksessa. Kukaan muu ei ole vaikuttanut sen sisältöön. Artikkelissa ei ole maksettuja linkkejä, eikä siihen liity muuta mainosyhteistyötä.