Sportamore

Kuluttajat valitsivat: Sportamore on vuoden verkkokauppa 2019

Hintaopas järjesti marraskuussa Vuoden verkkokauppa -äänestyksen, jossa kuluttajat saivat äänestä suosikkikauppojaan. Äänimäärältään ylitse muiden nousi urheilukauppa Sportamore. Kategoriavoittajat valittiin seitsemässä sarjassa.

830 Suomessa toimivan verkkokaupan hinta- ja tuotetiedot kokoavan hintavertailupalvelu Hintaopas.fi:n äänestyksessä kuluttajat pääsivät valitsemaan parhaat verkkokaupat seitsemässä eri sarjassa. Suurimmalla äänimäärällä Vuoden verkkokauppa 2019 -tittelin voitti Pohjoismaiden suurin netissä toimiva urheilukauppa Sportamore.

”Tämä tunnustus ilahduttaa todella, etenkin kun valitsijoina ovat asiakkaat! Toimimme aina asiakasnäkökulma edellä ja pyrimme tekemään ostosten tekemisestä verkossa mahdollisimman helppoa, inspiroivaa ja hauskaa. Valttikorttejamme ovat laaja valikoima, nopeat toimitukset, hyvät hinnat ja omistautunut asiakaspalvelu”, kertoo Sportamoren markkinoinnista vastaava Johan Järnliden.

Suositun tietokoneet ja puhelimet -sarjan voiton vei turkulainen tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa Jimm’s PC-store.

”Nöyrät kiitokset meitä äänestäneille! Uskon, että 24/7-asiakaspalvelumme on avainasemassa, kun asiakastyytyväisyyttä mitataan. Tällä tavalla meillä on mahdollisuus neuvoa asiakkaitamme monimutkaisissakin asioissa silloin kun heille parhaiten sopii. Suurin vahvuutemme on, että olemme itse samanlaisia pelaajia ja tietokoneharrastajia kuin asiakkaammekin. Siksi ymmärrämme hyvin myös asiakaskuntamme tarpeita”, sanoo Jimm’s PC-storen toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Audio, kuva ja valokuvaus -sarjan voitti Gigantti ja koti ja kodinkoneet -sarjan suosituimmaksi nousi Veikon Kone. CDON palkittiin pelit ja konsolit -kategorian parhaana ja lastentarvikkeet ja lelut -kategoriassa voiton nappasi Babyshop. Kauneus ja asusteet -kategoriassa ylitse muiden oli Cocopanda.

Kategorioiden voittajat olivat seuraavat:

  • Tietokoneet & puhelimet: Jimm’s PC-store
  • Audio, kuva & valokuvaus: Gigantti
  • Koti & kodinkoneet: Veikon Kone
  • Pelit & konsolit: CDON
  • Urheilu: Sportamore
  • Kauneus & asusteet: Cocopanda
  • Lastentarvikkeet & lelut: Babyshop

”Kilpailu Vuoden verkkokauppa -tittelistä oli tänä vuonna todella kovaa. Sekä urheilu- että kauneus ja asusteet -kategoriat ovat selkeässä nousussa. Myös tietokoneet ja puhelimet -kategoria jatkaa aiempien vuosien tapaan suosikkina”, kertoo Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

Kilpailun äänestysaika oli 1.-29.11.2019. Annetuilla äänillä kerrytettiin myös apua vähävaraisille. Hintaopas.fi lahjoittaa 5000 euroa Pelastusarmeijan Joulupata-keräykseen, jolla tuetaan vähäosaisia, vähävaraisia lapsiperheitä ja syrjäytymisvaarassa olevia ihmisiä eri puolella Suomea.

Katso kaikki Vuoden verkkokauppa 2019 -voittajat