Kuukauden peli: Final Fantasy VII Remake

Kuukauden peli on Final Fantasy VII Remake

Final Fantasy VII Remake on uudistettu versio vuoden 1997 ikonisesta toimintaroolipelistä, jolla on miljoonia pelaajia ympäri maailmaa. Monien mielestä alkuperäinen Final Fantasy VII on Final Fantasy -sarjan paras peli.

Uudisversiossa on nykyaikainen grafiikka ja uudistettu taistelujärjestelmä, ja vaihto hahmosta toiseen onnistuu milloin tahansa. Jokaisella hahmolla on omat taistelutaitonsa. Pelaaja voi käyttää taikuutta ja erikoishyökkäyksiä, käydä lähitaisteluun ja laatia omia strategioitaan eri tilanteisiin.

Final Fantasy VII Remaken tarina on sama kuin alkuperäisen pelinkin, mutta materiaalia on huomattavasti runsaammin ja vuoropohjainen ohjausjärjestelmä on poistettu. Tutkittavia alueita on enemmän, yksityiskohdat ovat tarkempia ja pelin odotetaan olevan alkuperäistä mukaansatempaavampi.

Peli julkaistaan osissa, ja se on saatavilla vain PlayStation 4:lle. Jokainen osa on täysimittainen peli, eli Final Fantasy VII:n tarinaa on laajennettu huomattavasti.

Mistä Final Fantasy VII Remaken voi ostaa?

 • Parempi grafiikka kuin alkuperäispelissä – tarkemmat pintatekstuurit ja uusi grafiikkamoottori
 • Julkaistaan osissa, joista jokainen on täysimittainen peli
 • Laajennettu tarina ja isompi alue tutkittavana
 • Taistelujärjestelmää parannettu ja hahmojen hallinta tehty helpommaksi
 • Jokainen Final Fantasy VII Remaken osa vastaa laajuudeltaan Final Fantasy XIII:a
 • Vuoropohjainen järjestelmä korvattu toimintapohjaisella
 • Saatavana tavallinen ja Deluxe Edition -versio
 • Julkaistaan vain PlayStation 4:lle

Final Fantasy VII Remake – Deluxe Edition

Final Fantasy VII Remake Deluxe Edition -version sisältö:

 • Final Fantasy VII Remake
 • Kirja, joka sisältää pelin konseptiluonnoksia ja grafiikkaa
 • Mini soundtrack -CD
 • Ladattavaa Summon Materia -sisältöä
 • Sephiroth SteelBook® -kotelo

Jos hankit digitaalisen Deluxe Edition -version, myös fyysiset lisätarvikkeet on korvattu digitaalisilla. Konseptiluonnokset ja grafiikka sekä CD-levy ovat siis ladattavissa netistä.

Tärkeitä pelilanseerauksia huhtikuussa

Gears Tactics

Gears Tactics on vuoropohjainen strategiapeli, joka pohjautuu Gears of War -pelisarjaan. Pelin tapahtumat sijoittuvat ajalle ennen aiempaa peliä, ja se antaa katsauksen ihmisten ensi kohtaamiseen painajaismaisten Locustien kanssa. Edetäkseen tarinassa pelaaja ohjaa joukkoaan läpi ovelien kenttien, joissa vastaan tulee aggressiivisia vastustajia.

Peli julkaistaan Xbox Onelle ja tietokoneelle.

Minecraft Dungeons

Minecraft Dungeons on Mojangin kehittämä luolastoroolipeli. Se esittää Minecraft-maailman aivan uudesta näkökulmasta, ja myös pelimekaniikka on uudistunut. Peliä voi pelata yksin tai ystävien kanssa. Laskeudu syviin luoliin ja kukista kaikki, jotka asettuvat tiellesi. Tasoja ei ole, ja pelityylisi riippuu tavoitteistasi.

Minecraft Dungeons julkaistaan tietokoneelle, Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja Nintendo Switchille.

Resident Evil 3

Resident Evil 3 on uudistettu versio samannimisestä pelistä vuodelta 1999. Myös tarina on sama kuin alkuperäispelissä, jossa pelaaja ohjaa S.T.A.R.S.-erikoisjoukkojen upseeria Jill Valentinea. Tavoitteena on päästä zombielaumojen läpi ja paeta Raccoon Cityn kaupungista ja Nemesikseltä – biologiselta aseelta, joka jahtaa pelaajaa läpi pelin.

Resident Evil 3 julkaistaan tietokoneelle, Xbox Onelle ja Playstation 4:lle.

Huhtikuun top 5 pelit

Luugi on helsinkiläinen tubettaja, joka tekee pääosin peliaiheista sisältöä kanavalleen. Luugi valitsee ja arvioi joka kuukausi top 5 julkaistavaa peliä.

Katso tästä Luugin valitsemat viisi kiinnostavinta huhtikuussa julkaistavaa peliä.