Kuukauden peli: Marvel’s Avengers

Pelasta maailma Marvelin sankarihahmona

Teksti:
Daniel Haaf

Oletko koskaan haaveillut pelistä, jossa seikkailevat Avengers-ryhmän supersankarit? Jos olet, sinun kannattaa tutustua 4.9. julkaistuun Avengers-peliin. Toimintaseikkailussa ovat mukana kaikki suositut sankarit, ja sitä voi pelata joko yksin tai moninpelitilassa.

Kertomuksen alkaessa on kulunut viisi vuotta useita ihmisiä tappaneesta traagisesta tapahtumasta, josta syytettiin Avengers-ryhmän jäseniä. Sankarit erosivat tuon päivän jälkeen, mutta nyt he palaavat yhteen pelastaakseen maailman suurelta uhalta.

Alussa ovat mukana Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow ja Ms Marvel. Pelattavien hahmojen ulkonäköä on mahdollista muokata, ja niiden ominaisuuksia voidaan päivittää pelin aikana, jotta niistä tulee entistäkin mahtavampia. Peli on niin kutsuttu kolmannen persoonan peli, jossa kamera on hieman hahmojen takana.

Mistä Marvel’s Avengers ‑pelin voi ostaa?

Pelaajien määrä: 1–4

Kesto: Noin 20 h (päätarina ja sivutehtävät)

Latauspaketin koko: Noin 90 Gt

Järjestelmä: Windows 10, Xbox One, PlayStation 4

Versiot: Standard, Deluxe Edition, Collector’s Edition

Vaikeusaste: Valittavissa neljä vaikeustasoa

Pelimaailma: Puoliavoin maailma, jossa on vähän valinnanvaraa

Julkaisupäivä: 4.9.2020

  • Alusta saakka on vaihtoehtoina kuusi sankarihahmoa. Julkaisun jälkeen hahmoja tulee lisää päivitysten myötä. Yksi tulevista hahmoista on Spider-Man, joka on kuitenkin pelattavissa vain PlayStation 4:llä ja PlayStation 5:llä.
  • Samaa peliä voi pelata yhtä aikaa enintään neljä pelaajaa. Jokainen pelaaja ohjaa yhtä hahmoa ja voi itse valita hahmonsa ulkonäön. Kullekin Marvel’s Avengers ‑pelin sankarille on tarjolla erilaisia ulkomuotoja ja vaatetyylejä.
  • Ensimmäinen pelin markkinoille tulon jälkeen julkaistava uusi hahmo on Hawkeye. Hänelle on luvassa täysin uusi, jännittävä kertomus, jota voi pelata yksin tai yhdessä enintään neljän muun pelaajan kanssa.
  • Jos ostat Marvel’s Avengers ‑pelin verkkoversion, saat maksuttoman päivityksen PlayStation 5:lle tai Xbox Series X:lle, kun uusi konsoli julkaistaan. Tallennustiedostot siirtyvät automaattisesti, ja peli on yhteispelitilassa alustariippumaton.
  • Marvel’s Avengers ‑pelissä on niin kutsuttuja sota-alueita, joita voi pelata yksin tai moninpelitilassa. Alueilla on useita tehtäviä, joita voi pelata niin monta kertaa kuin haluaa osana pelin pääkertomusta.
  • Jos haluat testata taitojasi perin pohjin, voit osoittaa arvosi pelin challenge room ‑huoneissa, joissa sinun täytyy päihittää vihollisjoukko toisensa perään. Jokainen joukko on edellistä vaikeampi vastustaja.
Jos kaipaat hieman helpompaa Avengers-peli, LEGO-versio voi olla kokeilemisen arvoinen. Kuva: Traveller's Tales

LEGO: Marvel’s Avengers

Jos muistelet kuulleesi nimen Marvel’s Avengers ennenkin, olet aivan oikeassa. Vuonna 2016 julkaistiin nimittäin samanniminen Lego-peli, ja kolme vuotta sitä ennen julkaistiin samaan aiheeseen pohjautuva Lego: Marvel Super Heroes.

LEGO: Marvel’s Avengers ‑pelissä on kuitenkin täysin erilainen tarina kuin uudessa Marvel’s Avengers ‑pelissä, ja pelityylitkin poikkeavat tietysti toisistaan. Jos pidät Lego-peleistä ja haluat hauskan pelikokemuksen joko yksin tai yhdessä muiden kanssa samalla näytöllä, LEGO: Marvel’s Avengers ‑pelin parissa vietät varmasti monta hauskaa tuntia.

Koska LEGO: Marvel’s Avengers on ollut markkinoilla jo hetkisen, sitä saa jo varsin edullisesti – alle kahdella kympillä, mikä on hyvä hinta näin viihdyttävästä pelistä. LEGO: Marvel’s Avengers ‑peliä voi pelata, vaikkei olisikaan pelannut LEGO-sarjan pelejä aiemmin.

Tämä artikkeli on kirjoitettu Hintaoppaan toimituksessa. Kukaan muu ei ole vaikuttanut sen sisältöön. Artikkelissa ei ole maksettuja linkkejä, eikä siihen liity muuta mainosyhteistyötä. Daniel Haafin saa kiinni osoitteesta [email protected]