Kuukauden peli: Minecraft Dungeons

Näin et ole pelannut Minecraftia koskaan aiemmin

Uusi Minecraft Dungeons on omassa maailmassaan täysin uudenlainen toimintaseikkailu, jossa pelaaja ystävineen saa harteilleen sankarin viitan.

Pelissä voi olla yhtä aikaa enintään neljä pelaajaa, jotka taistelevat tiensä tasolta toiselle, kunnes he lopulta mahdollisesti kohtaavat katalan Arch-Illagerin.

Minecraft Dungeonsia pelataan ulkopuolisesta näkökulmasta Diablo-sarjan pelien tapaan, mutta erityisiä luokkia siinä ei ole. Sen sijaan omaa hahmoa ja pelityyliä voi mukauttaa valitsemalla pelin monista esineistä.

Pelimaailma ulottuu niin maan päälle kuin syvimpiin luoliinkin. Pelaaja pääsee tutkimaan temppeleitä, taistelemaan tiensä läpi kuun valaisemien sumuisten metsien ja kohtaamaan tavallisesta Minecraftista tuttuja hirviöitä.

Minecraft Dungeonsista on saatavana kaksi versiota: Standard Edition ja Hero Edition

  • Minecraft Dungeons – Standard Edition
  • Minecraft Dungeons – Hero Edition

Hero Edition ‑versiossa on kaksi pelaajaskiniä enemmän, Hero Cape sekä lemmikkikana. Lisäksi Hero Edition sisältää kaksi ensimmäistä DLC-laajennusta, kun ne julkaistaan.

  • Uusi, kiehtova Minecraft ‑pelitapa
  • Jopa neljä pelaajaa samalla kartalla
  • Kaksi versiota: Standard ja Hero Edition
  • Saatavilla tietokoneelle, Xboxille, PlayStationille ja Switchille
  • Voidaan ostaa tai pelata Xbox Game Passilla
  • Dungeon crawler ‑tyylinen peli, jossa vaikutteita Minecraftista ja Diablosta
  • Ei pelaajaluokkia
  • Julkaistaan 26.5.2020

Tärkeitä pelilanseerauksia

Command & Conquer Remastered Collection – 5. kesäkuuta

Klassisia Command & Conquer- ja Red Alert ‑pelejä on päivitetty, ja niissä on nyt uutta grafiikkaa, nykyaikainen rajapinta ja uudistettu moninpelitila. Kumpikin peli on päivitetty nykyajan tietokoneita ajatellen, ja ne tukevat jopa 4K-tarkkuutta. Myös musiikkia on parannettu, ja uuden ja vanhan grafiikan välillä voi halutessaan vaihdella saumattomasti. Voit ottaa joukkosi hallintaasi tietokoneella 5. kesäkuuta.

The Outer Worlds – 5. kesäkuuta

The Outer Worlds on scifi-roolipeli Fallout: New Vegas- ja Pillars of Eternity ‑pelien luojilta. Peliä voisi kuvailla avaruuteen sijoittuvaksi Falloutiksi. Pelaaja voi kehittää hahmoaan uusilla valmiuksilla, keskustella loputtomiin lukuisien muiden pelihahmojen kanssa ja raivata oman tiensä määränpäähän. The Outer Worlds on ollut jo saatavilla tietokoneelle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Nyt se on vihdoin julkaistu myös Switchille.

The Last of Us Part 2 – 19. kesäkuuta

Ylistetyn The Last of Us ‑pelin odotettu seuraaja julkaistaan 19.6. Peli sijoittuu viisi vuotta ensimmäisen pelin tapahtumia myöhempään aikaan, ja on kulunut 25 vuotta siitä, kun ensimmäiset ihmiset saivat tartunnan. The Last of Us Part II:n myötä pääsemme seuraamaan ensimmäisestä osasta tuttuja päähahmoja, Joelia ja Ellietä, toisella jännittävällä matkalla. Luvassa on uusia ympäristöjä ja täysin uusi kertomus kostosta ja selviytymisestä apokalyptisissä Yhdysvalloissa.