Mikä kauppa on tarjonnut sinulle vuoden parhaan ostokokemuksen?

Vuoden paras kauppa 2023

Hintaopas on palvelu kuluttajilta kuluttajille - se on kehitetty juuri sinua varten. Kuluttajat valitsevat myös vuoden parhaan kaupan yhdessä, sillä he ovat ostokokemuksen parhaita asiantuntijoita. Siksi uskallamme väittää, että Hintaoppaan vuoden parhaan kaupan titteli on alan tärkein tunnustus. Sen saa kauppa, joka todella asettaa ostokokemuksen ja kuluttajat etusijalle.


Luotamme arvioosi

Yhden äänen sijaan pyydämme mielipidettäsi ja arviotasi. Arvostelemalla käyttämäsi kaupat tuet niitä kilpailussa ja autat samalla muita tekemään parempia ostopäätöksiä. Näin kaikki voittavat!

Näin tuet suosikkikauppaasi:

  • Kirjoita arvostelu kaupasta joko oston yhteydessä tai myöhemmin.
  • Voit kirjoittaa arvostelun usealle kaupalle, mutta voit kirjoittaa vain yhden arvostelun kauppaa kohden.
  • Jos olet arvostellut kaupan jo aiemmin, voit päivittää arvosteluasi, jotta se huomioidaan kilpailussa. Huomaa, että arvostelun täytyy kuitenkin koskea ostosta joka on tehty 1.12.2022 - 30.11.2023 välillä.

Anna äänesi Vuoden paras kauppa‑kilpailussa >>

Mielipiteelläsi on merkitystä

Kilpailuaika on 1.12.2022–30.11.2023. Kaikki kilpailuaikana lähetetyt kauppa-arvostelut lasketaan mukaan, ja voittaja valitaan sekä arvosteluiden määrän että arvosanojen keskiarvon perusteella. Vuoden paras kauppa ‑kilpailun voittaja julkistetaan 14.12. Silloin valitaan myös monen muun kauppakategorian voittajat ja paljastetaan.

Julkaistu:
6.2.2023