Näiden tuotteiden hintoja suomalaiskuluttajat seuraavat ennen Black Fridayta

Monien uusien laitteiden hintoja seurataan ennen alennusmyyntiä

Teksti:
Daniel Haaf

Julkaistu:
5. marraskuuta 2020

Tässä artikkelissa kerromme, mitä tuotteita ja kategorioita suomalaiset seuraavat syksyllä 2020. Vuosi on ollut tapahtumia täynnä, ja uusia laitteita on tullut markkinoille paljon. Siksi ei ole yllätys, että uusien tuotteiden hintoja seurataan ahkerasti ja tuotteita lisätään listoille.

Ensimmäisenä esittelemme 20 tuotetta, joille on syys- ja lokakuussa asetettu eniten hintavahteja.

Nippelitietoa Hintaoppaan hintavahdeista ja listoista

  • Suomalaiset kuluttajat asettavat ahkerasti hintavahteja sellaisille tuotteille, jotka löytyvät jo palvelusta mutta joita ei ole vielä kaupoissa. Samoja tuotteita lisätään myös listoille.
  • Monet tärkeät näytönohjain- ja suoritinjulkaisut ovat lisänneet hintavahtien määrää kyseisissä kategorioissa.
  • Lähes neljä kymmenestä tuotelistojen tuotteesta liittyy tietokoneisiin.

Näiden tuotteiden hintoja seurataan paljon ennen Black Fridayta

Edellä listatut 20 tuotetta ovat tällä Suomen seuratuimmat. Niistä ainakaan neljää ei vielä ole kaupoissa tai ne ovat tulleet myyntiin aivan vasta.

Tuotteiden hinta ei siis ole ehtinyt vielä laskea lainkaan, ja siksi hintaa onkin hyvä seurata ennen tulevia alennusmyyntejä. Tuotteista kaksi ovat odotetut pelikonsolit Xbox Series X ja PlayStation 5, joista kumpikin maksaa reilut 500 euroa.

Tietokonekomponentit suosittuja tuotelistoilla

Tuotelistoilla suosituimpia tuotteita ovat tietokonekomponentit – etenkin suorittimet, RAM-muistit ja tallennuslaitteet. Joukkoon mahtuu myös emolevyjä, tietokonekoteloita ja virtalähteitä. Ehkäpä näitä löytyy tänä jouluna kuusen alta.

Nvidian uusin näytönohjain on 20 suosituimman tuotteen listan kärjessä. Sekä Ruotsissa että Norjassa erittäin usein listalle lisätyt PlayStation 5- ja Xbox Series ‑konsolit eivät ole Suomessa lainkaan suosituimpien tuotteiden listalla.

Tässä ovat syys- ja lokakuussa tuotelistoille useimmin lisätyt 20 tuotetta:

Hintaoppaan listoille lisätyistä tuotteista maininnan ansaitsee ainakin uusi Asus GeForce RTX 3070 Dual ‑näytönohjain. Koko RTX-sarjan saatavuus on tällä hetkellä erittäin rajallinen, ja joidenkin mallien toimitukset viivästyvät vuodelle 2021.

Kun otantaa laajennetaan, käy ilmi, että sadasta tuotteesta kaikkiaan 98 liittyy tavalla tai toisella tietokoneisiin. Kaksi muuta tuotetta ovat Sony PlayStation 5 (sijalla 54) sekä 128 Gt:n OnePlus Nord ‑puhelin (sijalla 74).

Tämä artikkeli on kirjoitettu Hintaoppaan toimituksessa. Kukaan muu ei ole vaikuttanut sen sisältöön. Artikkelissa ei ole maksettuja linkkejä, eikä siihen liity muuta mainosyhteistyötä. Daniel Haafin saa kiinni osoitteesta [email protected]