23.11.2016

Tuntuuko siltä, että teet usein samoja asioita iltaisin ja viikonloppuisin? Haluaisitko testata uusia palveluita ja tuotteita edullisesti? Siinä tapauksessa tutustu Pohjoismaiden suurimpaan etusivustoon Let's dealiin.

Let's dealin etusivustolta löydät päivittäin uusia etuja mm. ravintoloihin, aktiviteetteihin, kauneudenhoitoon, kuntoiluun, tuotteisiin ja matkailuun. Tutustuaksesi Let's dealin tarjoamiin etuihin lataa Let's deal mobiilisovellus kännykkääsi (iOS ja Android) täällä tai selaa etuja Let's dealin verkkosivustolla. Let's deal etujen käyttö on todella helppoa ja nopeaa, sillä ostettuasi edun saat sen heti sähköpostiisi. Lataamalla Let's deal-sovelluksen kännykkääsi uusimmat edut ja ostamasi diilit ovat aina kätevästi mukanasi.

Let's dealista hyötyvät niin kuluttajat kuin yrityksetkin. Let's deal tarjoaa yrityksille näkyvyyttä kotisivullaan, sovelluksissa ja uutiskirjeessä ja yritykset puolestaan antavat käyttäjille alennuksia tuotteistaan ja palveluistaan. Näin yritykset saavat uusia asiakkaita ja Let's dealin käyttäjät tuntuvia etuja.

Perjantaina 25. marraskuuta on Black Friday, jota pidetään pidetään vuoden suurimpana shoppailupäivänä ja alennusmyyntinä. Silloin kannattaa ehdottomasti pitää Let's dealin sivustoa silmällä, sillä tietenkin silloin Let's dealista löytyy entistäkin parempia etuja!tägi: Black Friday