26.04.2017


Kolme suosituinta 55 tuuman televisiota

Suurten televisioiden hankkimisesta olohuoneen seinälle tai makuuhuoneen pöydälle on tullut yhä suositumpaa, ja tänä päivänä 55 tuuman televisiot dominoivat markkinoita. Tämän huomaa helposti, kun tutustuu tämän hetken laajaan tarjontaan – markkinoilla on useita erilaisia malleja, jotka on valmistettu ”tulevaisuus mielessä pitäen”, 4K- ja HDR-tukien kera.

Meillä Hintaoppaassa on listattuna kolme televisiota, jotka erottuvat muista käyttäjiltämme saamiensa korkeiden arvosanojen ansiosta. Arvoituksellisten nimien takaa löytyy erinomaista kuvanlaatua, suuria näyttöjä sekä useita erilaisia liitäntöjä (kuten voisi tämän hintaluokan televisioilta odottaa).

Nämä kolme mallia ovat saaneet korkeimmat arvosanat vierailijoiltamme:

Jos sinusta tuntuu siltä, ettei mikään näistä televisioista vastaa tarpeitasi, sinun kannattaa tällöin ehkä tutustua suurempiin, 65 tuuman malleihin tai vaikkapa koon pienempiin, 47 tuuman vaihtoehtoihin. Jos taas et koe 4K- tai HDR-ominaisuuksia tarpeellisiksi, löydät meiltä Hintaoppaasta listattuna myös perinteisempiä Full HD -malleja.

Pidä mielessä, että televisioissa käytettävä tekniikka kehittyy jatkuvasti suurin harppauksin, joten on ehkä kannattavaa valita tämän hetken parasta tekniikkaa sisältävä malli – etenkin silloin, jos suunnitelmissa on pitää sama televisio useamman vuoden ajan.

(Näillä kolmella mallilla oli korkeimmat arvosanat Hintaoppaan listaamien 55 tuuman televisioiden kategoriassa 12. huhtikuuta 2017, ja tämä listaus on voinut muuttua sen jälkeen).Daniel Haaf


Samsung