03.05.2017


Hintaopas.fi ja Muropaketti.com yhteistyöhön

Tiedote 3.5.2017

Hintavertailupalvelu Hintaopas.fi:n vertailutieto löytyy jatkossa myös Suomen suurimmasta tietotekniikan, mobiiliteknologian ja pelaamisen sivustosta Muropaketti.comista. Hintaoppaan hintavertailutiedon ansiosta Muropaketin lukijat pystyvät heti luettuaan kiinnostavasta tuotteesta vertailemaan sen hintaa verkkokaupoissa.

”Hintaoppaan data jutun yhteydessä tuo selkeää lisäarvoa lukijoillemme. Hintaopas on ainoa hintavertailupalvelu, joka kerää Muropaketin käsittelemien tuotteiden hintatiedon kaikista verkkokaupoista Suomessa. Hintaopas oli luonteva valinta kumppaniksi, koska se tarjoaa objektiivista tietoa”, Muropaketin päätoimittaja Lauri Sihvonen sanoo.

Hintaopas listaa hinnan lisäksi tuotteista myös niiden ominaisuuksia kategorioittain. Tuotetta voi siis vertailla myös monenlaisten yksityiskohtien perusteella.

Hintaoppaan Suomen maajohtaja Liisa Matinvesi uskoo, että Muropaketin tietotekniikasta innostunut lukijakunta arvostaa kattavan hintavertailun lisäksi syvälle menevää tuotetietoa.

”Jollekin voi olla tärkeää pystyä vaikkapa suodattamaan tietokonekoteloiden hakutuloksia niiden ulkomittojen mukaan tai vertailla tuulettimien äänitasoja ja näytönohjainten virrankulutuksia. Hintaoppaan avulla se onnistuu helposti”, Matinvesi kertoo.

Hintaoppaan on perustanut ruotsalainen tietokoneharrastaja, joka koodasi itselleen työkalun keräämään tuote- ja hintatietoa kaikkien verkkokauppojen tarjonnasta. Prisjakt-nimellä Ruotsissa aloittanut palvelu toimii nyt jo kahdeksassa maassa.Liisa Matinvesi, maajohtaja, Hintaopas.fi liisa.matinvesi@hintaopas.fi 050 414 9301 

Lauri Sihvonen, päätoimittaja, Muropaketti.com lauri.sihvonen@otava.fi