31.07.2017


Näin säästät kalleimmissa koulutarvikkeissa

Uuden lukuvuoden alkuun on paikkakunnasta riippuen jäljellä enää viikosta pariin viikkoon ja moni onkin jo aloittanut koulutarvikkeiden hankinnan. Suurimmat summat säästetään varsinkin isoissa ostoksissa. Siihen apua tarjoaa nyt Hintaoppaan uusi Back to school -kategoria.

Hintaopas.fi-sivustolta löytyvään hintavertailuun on koottu hintoja esimerkiksi kannettavista tietokoneista, taskulaskimista, matkapuhelimista ja varavirtalähteistä. Parhaimmillaan hintoja vertailemalla voi säästää jopa satoja euroja. 

Keräsimme taulukkoon suosituimmat tuotteet keskeisimmistä tuoteryhmistä. 


*) Suomessa toimivien verkkokauppojen hintojen keskiarvo tuotteelle. Lähde Hintaopas 28.7.2017. 

”Koulujen alkaminen tuo mukanaan aina jonkin verran kustannuksia. Kesällä rahaa kuluu perheen yhteisiin hetkiin muutenkin, joten mahdollisuus säästää koululaisen puhelimessa tai taskulaskimessa helpottaa varmasti monien tilannetta. Hintaoppaan hintavahdin avulla hintamuutoksia on lisäksi helppo seurata. Seurantapalvelua hyödyntämällä ostopäätöksen voi jättää aina siihen hetkeen, kun hinnat ovat edullisimmillaan”, sanoo Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi.  Liisa Matinvesi, maajohtaja, liisa.matinvesi@hintaopas.fi, 050 414 9301