marras 1, 2017


Äänestä vuoden verkkokauppaa!

Oletko tehnyt viime vuoden aikana hyviä verkko-ostoksia? Nyt voit tuoda mielipiteesi kuuluviin, sillä Hintaopas.fi ja Muropaketti.com järjestää Pohjoismaissa suositun Vuoden verkkokauppa 2017 -äänestyksen ensimmäistä kertaa Suomessa. Tästä äänestämään.

    

Vuoden verkkokauppa -äänestyksessä haetaan vuoden parasta verkkokauppaa. Äänestää voi paitsi vuoden parasta, myös omassa kategoriassaan (esim. kännykät tai pelikonsolit) loistavaa kauppaa. Äänestys järjestetään yhteistyössä tietotekniikkaan ja mobiililaitteisiin keskittyvän Muropaketti sivuston kanssa. 

Ruotsissa äänestys on kerännyt kymmeniä tuhansia ääniä. Viime vuoden voittaja menestyi erinomaisesti myös Best customer service -kategoriassa, mikä kertonee siitä, että ainakin hyvä asiakaspalvelu on yksi suosioon ratkaisevasti vaikuttavista tekijöistä. 

Äänestämällä voit samalla tehdä myös hyvää, sillä lahjoitamme jokaisesta äänestä aina 5000 euroon saakka 10 senttiä Pelastusarmeijan suosittuun Joulupata -keräykseen. Keräys on järjestetty Suomessa vuodesta 1906 lähtien ja on tätä nykyä tärkeä osa suomalaista jouluperinnettä. Saaduilla varoilla tuetaan kotimaan vähävaraisia, lapsiperheitä, ahdingossa eläviä ihmisiä, syrjäytymisvaarassa olevia nuoria ja yksinäisiä vanhuksia. Jouluapua annetaan vuosittain yli 7000 kotitalouteen. 

Käytännössä äänestämään pääset joko vierailemalla “Vuoden verkkokauppa” -sivulla tai suuntaamalla Hintaopas.fi:hin sen verkkokaupan kohdalle, jolle haluat äänesi antaa. Äänestyksessä on viisi kategoriaa:  

  • Vuoden verkkokauppa (yleinen) 
  • Puhelimet & tietotekniikka 
  • Audio, kuva & valokuvaus 
  • Koti & kodinkoneet 
  • Pelit & konsolit 
Äänestysaika on 1.-30.11.2017, ja voittaja ilmoitetaan joulukuussa. Tuloksia voi tarkastella jo äänestyksen aikana ”Vuoden verkkokauppa” -sivulla. 

Kipin kapin äänestämään! Liisa Matinvesi