Opiskelijan opas: näin säästät hankinnoissa satoja euroja

Teksti:
Veera Tuhkala

Verkkokaupoista ostaessa voi säästää suuria summia, kun muistaa vertailla hinnat ennen ostamista. Maksuton ja puolueeton hintavertailupalvelu kokoaa yhdelle sivulle yli 830 verkkokaupan hinnat. Haluamme auttaa tekemään järkeviä ostopäätöksiä ja kannustaa ostamaan vain tarpeeseen.

Uuteen opiskelijakotiin tarvitaan usein monenlaisia hankintoja ja kauppakohtaiset hintaerot saman tuotteen kohdalla voivat olla yllättävän suuria. Esimerkiksi Hintaoppaan toiseksi suosituimman Samsung MS23K3515AW -mikron edullisin hinta on 89 euroa kun se kalleimmassa kaupassa maksaa 160 euroa ja hintaeroksi tulee 71 euroa.

Bongaa alennushinnat automaattisesti

Hintaoppaassa voi myös automatisoida hintojen ja alennusten seuraamisen. Jos etsinnässä on vaikkapa uudet juoksukengät, mutta hankinnalla ei ole tulipalokiire, voit klikata 99,95 euroa maksaville Adidas Ultra Boosteille hintavahdin ja saat viestin, kun hinta laskee.

Moni odottaa myös innolla vuoden lopulla lanseerattavaa PlayStation 5 -konsolia. Kun asetat pleikkarille varastovahdin jo nyt, ilmoitamme kun tuote on saatavilla.

Jos haluat katsella tuotetta paikan päällä kaupassa, kaiva ennen ostosta esiin puhelimen Hintaopas-sovellus  Apple- tai Android-puhelimelle ja skannaa tuotteen viivakoodi hintaskannerilla. Näin pystyt tarkistamaan, saisiko tuotteen jostain muualta edullisemmin.

Tärkeimmät tuotteet opiskelijan arkeen