Yamaha R-N500

Yamaha R-N500

  • Toiminnot: DLNA, Tuki Internet-radiolle, Kauko-ohjain, Näyttö, Sisäänrakennettu Wi-Fi, Kauko-ohjainsovellus kännykälle/tabletille
  • Sisäänrakennettu D/A-muunnin
  • RMS-teho, 8 ohmia: 80 W
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

Yamaha R-N500

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
4.3 / 5
(9 arvostelua)
5
(7)4
(2)3
(0)2
(0)1
(0)
Lajiteltu päivämäärän mukaan
kuusi vuotta sitten*
Kyllä, mutta varmasti, en voi valittaa. Pärjää kevyen kaiuttimia, ja lopulta se tuntuu saada jotain järkevää rahalle. Ainoa haittapuoli, mielestäni on, että näyttöä ei voi kääntää kokonaan pois päältä. Se on kuitenkin himmennin, joten säädön jälkeen valaisee vähintään ei ole kovin vahva.
*Muokattu kuusi vuotta sitten
Käännetty
kuusi vuotta sitten*
Kuulostaa hyvältä. Korvaa vanha Rotel vastaanotin 90-luvun alussa. Käytännöllinen Spotify yhteyden ja Airplay. Käytännön Android app pelata internet-radio, sitten kauko ei ole hauska käyttää siellä. MHA app voit myös kytkeä stereo, ja säätää äänenvoimakkuutta. App Miinus on että äänenvoimakkuuden symboli näytössä näkyy negatiivisina desibeliarvot jossa kaikki kokemus epälooginen. -47dB Hiljaisempana kuin -25 dB. Vain insinööri ymmärtää tämän. Miksi ei ole yksinkertainen sarja numeroita 0-100? jossa 100 on max? Toinen miinus on että kaukosäädin on tuhat pieni painikkeita pientä tekstiä. Mutta toisaalta, ei pitäisi tarvita käyttää kauko niin usein. Toiseksi aviomies Yamaha Android app, koska se on radiosoittoa ja liitä Spotify, joka tekee voit hallita sisältöä ja määrää matkapuhelin suuressa määrin. Erittäin hyvä vastaanotin niille, jotka haluavat musiikki kuulostaa hyvältä. Käyttämällä tätä yhdessä kahden lattiakaiuttimista plus hyvä osa. Laitteet musiikin toistossa käytetään kaksi huonetta ja luoda hyvän elokuvan ääntä television.
*Muokattu kuusi vuotta sitten
Käännetty