Krups Dolce Gusto Drop

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Krups Espressokoneet (32)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.71)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvostelun toimittaa:

  Erittäin hyvä
  1 vuosi sitten
  Normaalisti juon kahvia hyvin harvoin. Käytännöss juon kahvilassa tai ravintolassa vain cappuccinon tai frappen. Nyt Dolce Gusto Drop keittimellä saan herkullisen cappuccinon juuri silloin kun haluan, eikä sen valmistamiseen mene kuin alle minuutti.
  Keittimen mukana tuli paljon erilaisia kahvikapseleita, joista Café latte ja Capuccino olivat parhaat omaan makuuni. Ostin lapsille kaakaokapseleita, ja ensimmäinen 16 kappaleen paketti meni alle viikossa. Helppoa ja vaivatonta kuumien juomien valmistamista.
 • Arvostelun toimittaa:

  Erittäin hyvä
  1 vuosi sitten
  NESCAFE?® Dolce Gusto® Drop Red
  Helppokäyttöinen laite, ei tarpeettomia nappuloita, lopputuloksena hyvää kahvia.
  Selkeät säätimet. Kapseleita on laaja valikoima, kapseleissa selkeä ohje vesimäärän määrittämiseksi.
  Mukava laite, joka tekee jokaisesta kahvihetkestä juhlan.
  Teinien suosikkilaite!
 • Arvostelun toimittaa:

  Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Tyylikäs, helppo ja nopea - tulee juotua enemmän kahvia ja on tosi kiva testailla uusia makuja ennen lempparin löytymistä. Kaakao löysi lapset, cafe au lait löysi miehen ja minä vielä etsin suosikkiteetä, tähän astiset ollut aika makeita makuuni. Toivon löytäväni kunnon teen, sillä muut ovat jo vieneet kaikki mennessään. Kokeilut siis jatkuvat, mutta parasta on, että vaihtoehtoja riittää ja oikeasti kaikille.
 • Arvostelun toimittaa:

  Erittäin hyvä
  1 vuosi sitten
  Nescafe Dolce Gusto Drop Red-kapselikeitin oli mielestäni muotoilultaan moderni ja nuorekas. Keitin oli helppoköyttöinen ja helposti puhtaana pidettävä. Testatut kahvit olivat hyvän makuisia ja laadukkaita. Pieni miinus on mielestäni kapseleiden suurehko koko.
 • Arvostelun toimittaa:

  Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Tyylikäs design. Sopivan kokoinen ja helpohko käyttää. Automaattinen. Vesisäiliö riittävän iso. Tällä on ilo valmistaa kahvia, automatiikka on helppo ja nopea käyttää ja itse laitekin on ihan tyylikkään näköinen. Ei ole mitään negatiivistä sanottavaa.
 • Arvostelun toimittaa:

  Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Nescafe Dolce Gusto kapselikeitin on keitin isolla Koolla. Kahvin keittäminen on todella helppoa ja nopeaa. Vain muutamassa sekunnissa kädessäsi on kuppi joko kuumaa kahvia tai kylmä raikas juoma. Keitin on juuri monikäyttöisyydessään vallan mainio. Koneen muotoilu on moderni ja sopivan pieni kompakti pakkaus joka sopii kaikkien keittiöön. Voin siis suositella Nescafe Dolce Gusto kapselikeitintä kaikille.
 • Arvostelun toimittaa:

  Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Kaunis muotoilu on ilo silmille, niin omille kuin vieraidenkin. Toimii nopeammin kuin monet muut käyttämäni koneet. Melko äänekäs; kaffeen keittämisestä ipanan nukkuessa ei tule kyllä yhtään mitään. Toisaalta se on ehkä hyvä; ei tule juotua kahvia liian myöhään illalla.
 • Arvostelun toimittaa:

  Täydellinen
  1 vuosi sitten
  NESCAFÉ® Dolce Gusto® Drop Red.
  Testailtu jo muutamia päiviä ja kaikkia mukana tulleita makuja maisteltu.
  Nopea, upea, tyylikäs muotoilu ja niin ihanan pirteä väri, helppo käyttää.
  Juoman voi valmistaa niin pieneen kuin isoonkin kuppiin.
  Paljon makuja käytettävänä.
 • Arvostelun toimittaa:

  Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Todella hyvä kahvikone. Laite on todella tyylikäs. Kahvi valmistuu nopeasti ja laitteeseen on saatavilla laaja valikoima tuotteita. Laitetta on myös helppo käyttää. Vaikka laitteessa on vain 0,8l vesisäiliö, niin se on ihan riittävän iso, koska se on nopea täyttää uudelleen mikäli sinulla on useampia vieraita kerralla. Kahvikoneen ansiosta on myös helppoa tehdä jokaiselle vieraalle erilainen juoma.