Samsung Galaxy S7 SM-G930F 32GB

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Samsung Matkapuhelimet (70)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (7.52)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 kk sitten
  Valitsin iPhone 7:n ja tämän välillä. Valintani oli tämä. Nyt on kulunut kaksi kuukautta ostosta ja olen erittäin iloinen valinnastani. Tämä on paras puhelin, jonka olen omistanut, ja vaikka kuulostankin kliseiseltä, täytyy sanoa, että se tuntuu olevan kuin osa minua. En ole tuntenut sellaista sen jälkeen, kun ostin iphone 4:n kuusi vuotta sitten.

  Näyttö, kamera (voi miten hyvä se on!), pikalataus, suorituskyky, muistikortti jne kuulostavat ehkä vain myyntiargumenteilta, mutta niillä on oikeasti iso ero kokonaisvaikutelmaan ja päivittäiseen käyttöön. Myös ohjelmisto toimii loistavasti ja on erittäin käyttäjäystävällinen.

  Sen sijaan kaiuttimet eivät kuulosta loistavilta. Ja ohjelmistossa on edelleen mukana muutama tarpeeton bloatware. Mutta kokonaisuutena minulla ei ole mitään muuta huomautettavaa.

  Moni arvostelija on sanonut, että tämä muistuttaa s7 edgeä (joka on vähän liian iso minun makuuni), joka on vuoden paras puhelin. Se ei yllätä minua yhtään.
 • Erinomainen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 4 kk sitten
  Hyvä puhelin, olen todella tyytyväinen.
  Ei enää ikinä Applea.
 • Tuskin hyväksyttävä
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Alan olla väsynyt. Android ostetaan siksi, että se ei ole yhtä rajoittunut kuin iPhone. Mutta sehän on ihan yhtä rajoittunut kuin iPhone!

  Ostin 128GB muistikortin. Valokuva-albumi ei avaudu, koska burst-kuvat tallennetaan puhelimelle, ei muistikortille. Sama juttu sovellusten kanssa. Useimpia sovelluksia ei voi asentaa muistikortille. WTF?? Mikä uuden muistikortin tarkoitus sitten on??

  Aion siirtyä Maciin. Luulin, että Android toimii kuin häkä. Mutta ei.. Sinulla täytyy olla jotain paskaohjelmia, jotka ovat ihan turhia.

  Et voi poistaa Facebook-sovellus.WTF?!?!??!!? Onko Samsung palkannut porukkaa Applelta vai mitä hittoa on tapahtunut?

  Yliherkkä näyttö, joka menee sisään sovelluksiin, kun skrollaat. En tiedä mikä olisi parempi, mutta tämä puhelin on tismalleen yhtä huono kuin iPhone.

  Positiivista:
  Lataa nopeasti ja siinä on hyvä kamera. Mutta älä usko mainostekstiin, jonka mukaan saat hyviä kuvia huonossa valossa..
 • Erinomainen
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Jotkut ajattelevat, että tämä on juuri sellainen puhelin kuin s6 olisi ollut – parempi, nopeampi, isompi akku, muistikorttituki – ja ymmärrän, että se on ehkä helpoin kuvaus spekuloijille. Mutta.. unohdetaan hetkeksi kaikki argumentit edgestä. Harvoin nimittäin törmää johonkin, joka saa aikaan tunteen ihmeestä. Tunteen, joka on lähes kadonnut kultaisen Nokian ja Ericssonin aikakauden mukana. Silloin tekniikka oli helppokäyttöistä, design oli upeaa ja kaikki toimi lumesta, auringosta tai läikkyneestä oluesta huolimatta.. Kolmen kuukauden päivittäisen käytön jälkeen voin sanoa, että sellainen tunne valtaa sinut päivän päätteeksi – täydellinen puhelin, joka on osiensa summaa parempi. Tarvittiin Samsung 7 –sukupolvi, jotta kaikki palat loksahtelivat paikoilleen, ja minä löysin taas kotiin. 9/10.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Minulla on ollut Samsung Galaxy S7 nyt kaksi kuukautta. Olen todella tyytyväinen! Hyvä akun kesto, tosi hyvä näyttö ja ehdottomasti paras mobiilikamera! Puhelimessa on hyvä esiohjelmoidut ohjelmat. Toiminnot ovat kehittyneitä ja vakaita. Lisäksi se on vedenkestävä!

  Puhelimessa on 4 gigatavua ram-muistissa, 32 gigan roaming ja todella hyvä näytönohjain. 3D-ohjelma toimii täydellisesti.
  Samsung Galaxy 7 on huippu!! Suosittelen vahvasti!
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Mahtava puhelin! Minulla on ollut tämä nyt 4 kuukautta, ja olen erittäin tyytyväinen.

  +Vedenkestävä
  + Salamannopea pikalataus
  +Langaton lataus
  + Erinomainen akun kesto
  +Android – järjestelmä, jonka avulla voit tehdä puhelimesta juuri sellaisen kuin haluat.
  + Todella hyvä kamera
  + Sormenpääntunnistin toimii erinomaisesta.
  +Mahdollisuus muistikorttiin.