Samsung Galaxy S7 SM-G930F 32GB

Samsung Galaxy S7 SM-G930F 32GB

(102)
3.8(102 arvostelua)
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa
  • 5.1 tuumaa
  • Android 8.0 (Oreo)
  • 4G (LTE)
  • Kosketusnäyttö (touchscreen)
  • 3000 mAh
  • 32 GB
  • Näytön koko: 5.1 tuumaa
  • Käyttöjärjestelmä: Android 8.0 (Oreo)
  • 4G (LTE)
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

3.8 5 tähdestä

Perustuu 102 arvosteluun

Lajiteltu päivämäärän mukaan
28.05.2018
S
Simmhar
Pidän kännykästä kovasti. Se istuu hyvin käteen, muotoilu on hyvä, toimintoja on paljon, ja ne ovat hyviä. Suosittelen suojakuoren ostamista samaan aikaan puhelimen kanssa, sillä laite on liukas ja tippuu helposti, eikä toki ole toivottavaa, että se hajoaa saman tien!
Käännetty
22.12.2016
Muokattu 22.05.2018
n
nicam
Valitsin iPhone 7:n ja tämän välillä. Valintani oli tämä. Nyt on kulunut kaksi kuukautta ostosta ja olen erittäin iloinen valinnastani. Tämä on paras puhelin, jonka olen omistanut, ja vaikka kuulostankin kliseiseltä, täytyy sanoa, että se tuntuu olevan kuin osa minua. En ole tuntenut sellaista sen jälkeen, kun ostin iphone 4:n kuusi vuotta sitten. Näyttö, kamera (voi miten hyvä se on!), pikalataus, suorituskyky, muistikortti jne kuulostavat ehkä vain myyntiargumenteilta, mutta niillä on oikeasti iso ero kokonaisvaikutelmaan ja päivittäiseen käyttöön. Myös ohjelmisto toimii loistavasti ja on erittäin käyttäjäystävällinen. Sen sijaan kaiuttimet eivät kuulosta loistavilta. Ja ohjelmistossa on edelleen mukana muutama tarpeeton bloatware. Mutta kokonaisuutena minulla ei ole mitään muuta huomautettavaa. Moni arvostelija on sanonut, että tämä muistuttaa s7 edgeä (joka on vähän liian iso minun makuuni), joka on vuoden paras puhelin. Se ei yllätä minua yhtään.
Käännetty
27.11.2016
Muokattu 07.05.2018
M
Mompen87
Paras puhelin, joka minulla on ollut. Sääli, että ihmiset välittävät vain iPhonesta, sillä tämä on niin loistava. + näyttö + kamera + suorituskyky + muistikortinlukija Päivitys: Edelleen yhtä hyvä kuin ostohetkellä. Suorituskyky ei ole heikentynyt vaan ennemminkin parantunut. Laite on tippunut portaissa kolmesti ja jäänyt kerran auton oven väliin saamatta naarmuakaan. Kerran se lensi 6 metriä ilmassa, ja yläkulmaan ja näyttöön tuli vain pieni naarmu. Niille, jotka väittävät, ettei puhelin kestä mitään: pötyä, se kestää paljonkin. Luovun siitä vasta, kun se lakkaa toimimasta, ja siihen on vielä aikaa. Huippupuhelin vielä tämän päivän mittapuullakin. Kaikki muut Samsung-puhelimet, jotka minulla on ollut, ovat huonontuneet 2 vuodessa. Tämä on vain parantunut eikä hidastele lainkaan. Huippupuhelin, joka pärjää monille vuoden 2018 malleille.
Käännetty
15.03.2017
Muokattu 30.04.2018
J
Jsmohshm
Älä osta tätä. Näyttö, mukaan lukien LSD, hajoaa jatkuvasti (minulla on nyt meneillään kolmas näyttö). Viimeksi puhelin putosi 30 cm:n korkeudesta, ja LSD hajosi, vaikka lasi on ehjä.
Käännetty
08.02.2018
I
IamDavej
Puhelin on ollut minulla yli puolitoista vuotta, ja ensimmäiset 6 kuukautta se toimi todella hyvin. Nyt se on kuitenkin täysi turhake. Akku loppuu heti, ja puhelin hidastelee ja oikkuilee. Näh. Ei enää Galaxy S:ää minulle.
Käännetty
Sivu 1