Huawei Honor 7 Lite

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Huawei Matkapuhelimet (76)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.40)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Erinomainen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Aivan mahtava puhelin hintaa nähden. Käytän puhelinta aika paljon joka päivä, mutta en ole vielä onnistunut käyttää koko akkua yhdessä päivässä. Ainoa asia joka tekee että en annan täydet pisteet on että kestää aika kauan ladata sitä, mutta sillä ei ole oikeastaan isoa merkitystä minulle koska lataan sitä useimmiten yöllä.

  Muuten puhelin tuntuu aika muoviselta, mutta hintaan verrattuna se tuntuu todella vahvalta. Andoid 6.0 sujuu todella hyvin ja minulla ei ole ylipäätään ollut mitään ongelmia laggaamisen kanssa. Sormenjälkilukija toimii hyvin ja näyttö menee päälle kohtuullisessa ajassa sen jälkeen, että sormenjälki on rekisteröity.

  Tämä on aivan oikea puhelin, jos etsii hyvää puhelinta budjettiluokassa.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Minulla on ollut puhelin noin 1 viikon ja toimii loistavasti. Hyvä resoluutio hyvällä kameralla joka ottaa tarkkoja kuvia. Akku kestää pidemmin kuin olin olettanut. Käytän puhelinta päivittäin ja tarvitsen ladata sitä enintään 1 kerran päivässä jonkun tunnin.

  Ainoa haitta on että näyttö ei kestä naarmuja! Olen jo sattunut tehdä pienen naarmun, joka tuskin näkyy, mutta se tuntuu hieman rasittavalta, kun puhelin on upouusi. Älkää tehkö samaa virhettä kuin minä ja ostakaa suojan/kuoren!