AOC Agon AG271QG

AOC Agon AG271QG

 • Max resoluutio: 2560x1440
 • Kuvakoko: 27 tuumaa
 • Päivitystaajuus: 144 Hz
Rank 149 kategoriassa Näytöt
Vertaa hintoja kategoriassa AOC Näytöt
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

AOC Agon AG271QG

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa
 • Max resoluutio: 2560x1440
 • Kuvakoko: 27 tuumaa
 • Päivitystaajuus: 144 Hz

3.8 5 tähdestä

Perustuu 13 arvosteluun

Lajiteltu päivämäärän mukaan
27.04.2019
  E
  ERIKRU
  Kerrassaan hyvä näyttö, suorittaa 1070. Joudun valitettavasti tyytymään huonompaan silmänruokaan saadakseni riittävästi fps:ää..
  Käännetty
  13.04.2017
   f
   felix123123
   Huippu näyttö! Taustavalon vuoto on hyvin liioiteltu ongelma, eikä siitä pääse eroon IPS-näytöissä. Se ei ollut kuitenkaan laisinkaan niin paha kuin olin kuullut ja nähnyt kuvissa. Vuoto näkyy ainoastaan silloin, kun näytössä on mustia kuvia, ja vain silloin on nähtävissä pieniä vaaleita läiskiä muttei mitään sellaista, mikä todella häiritsisi. Tarpeeksi siitä. Näytössä on kaikki, mitä voi haluta, ja hinta on oikein hyvä, näyttö on tyylikäs ja siinä on tukeva jalka, joka ei heilu. Jos haluaa oikeasti hyvän pelinäytön, joka on tyylipuhdas, kannattaa ostaa tämä! Loistava näyttö.
   Käännetty
   08.04.2017
   Muokattu 09.04.2017
    G
    G M R
    Minulle riitti yksi näyttö, ja siinä oli IPS-hehkua enimmäkseen oikeanpuoleisesta kulmasta. Niin huono, että jopa aloitusvalikon musta osio alkoi näyttää kellertävältä. En saanut uutta näyttöä, sillä ilmeisesti se on hyväksyttyä näissä kehyksissä, joten valitsin ottavani rahat takaisin. En ymmärrä, miten nämä näytöt saavat huippuarvosanat kaikissa arvosteluissa, koska ne kärsivät puutteista, joita ei missään tapauksessa tulisi olla tämän hintaluokan näytöissä. Pysyn muuten AOC Q2770PQU -näytössä, johon olen erittäin tyytyväinen, mutta olisi ollut kiva saada näyttöön korkeampi hertsimäärä kuin CRT:n kukoistuskaudella. Mutta voikin olla niin, että odotamme seuraavan sukupolven korkeafrekvenssisiä näyttöjä sen sijaan.
    Käännetty
    09.03.2017
     i
     impious
     Testasin kahta näyttöä, molemmissa oli erittäin paljon IPS-hehkua… Keltaista hohdetta kaikista reunoista, toisessa oli jopa kuolleita pikseleitä. En ymmärrä, miten tällaista voidaan kutsua laadukkaaksi… Asus ja Acer eivät ole yhtään sen parempia kuin mitä tulee näihin paneeleihin… Olisi mielenkiintoista nähdä sellainen näyttö, jolle ihmiset antavat huippuarvosanan, ja verrata, millainen se todella on vai onko niin, etteivät ihmiset välitä enää hyvästä kuvasta.
     Käännetty