Tuotekategoriat
Hintaopas

Red Dead Redemption 2 (PS4)

Red Dead Redemption 2 (PS4)

  • Pelityyppi: Seikkailu, Sandbox, Shooter, Kolmannen persoonan, Toimintapeli
  • Lanseerausvuosi: 2018
  • Suositeltu ikäraja: 18 vuotta
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

Red Dead Redemption 2 (PS4)

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
4.4 / 5
(60 arvostelua)
5
(43)4
(8)3
(5)2
(2)1
(2)
Lajiteltu päivämäärän mukaan
G
Gjj

1 arvostelu

14 päivää sitten
Paras peli koskaan. Juoni on mahtava, grafiikat on kauniit, ympäristö on monipuolinen, maailma on erittäin eläväinen ja hahmot ovat kiinnostavia. Ei sovi ihmisille jotka eivät pidä paikoittain hidastempoisista peleistä.
kaksi vuotta sitten
All we do to was follow the damn train, Arthur!
kaksi vuotta sitten
Ratsastussimulaattori. Aivan liian hidas peli, en jaksanut pelata kuin muutaman tunnin ennen kuin kyllästyin ratsastamaan/juoksemaan kohdasta a kohtaan b.
Käännetty
kaksi vuotta sitten
Ilmiömäinen peli! Ehdottomasti paras, parhaiten tehty peli jota olen pelannut pitkään aikaan. Vahvasti vaikuttunut grafiikasta ja hämmästyttävästä ympäristöstä, josta itsensä löytää. Kuten muut ovat kirjoittaneet, hallintalaitteet ovat ehkä joskus hieman kömpelöt, ja liikkumisetäisyydet ovat vähän pitkiä ja voivat tuntua vähän täytteelle joissakin tapauksissa. Mutta se on mielestäni osa kokemusta ja peliä. Maailmassa, jossa pelien pitää antaa vahvistus heti ja antaa palkinnot heti, on vaihtelua pelata peliä, joka keskittyy tarinaan, hahmojen kehittymiseen, avoimeen maailmaan, jne. Raikas, tuore henkäys, täytyy sanoa. Suosittelen tätä peliä kaikille, jotka haluavat mahtavan Western-kokemuksen ja rakastavat mahtavia pelejä!
Käännetty
kaksi vuotta sitten
Mahtava yksinpeli, mutta ei sovi kaikille. Kestää aikansa matkata ympäri maailman ja paljon tekemistä. Kuitenkin erittäin huono online ja tulitaistelut eivät ole parhaita!
Käännetty
kaksi vuotta sitten
Ikävä tarina ja surkea online-tila
Käännetty
kaksi vuotta sitten
Ehdottomasti tahmein peli mitä olen koskaan pelannut. Ainoa hyvä asia siinä on, että se on pirun siisti ja siinä on mukavia ympäristöjä.
Käännetty
kaksi vuotta sitten
Uskomattoman vangitseva juoni ja erittäin paljon tekemistä myös juonen rinnalla. Hallintalaitteet voivat tuntua aluksi hieman kömpelöille, mutta niihin tottuu nopeasti. Täydet pisteet!
Käännetty
kaksi vuotta sitten
Ei ole ollut mikään oikea Rockstar-pelien fani aikaisemmin enkä päässyt GTA V:n tarinaa läpi ennen kuin kyllästyin, mutta tämä oli ihan jotain muuta ja muutaman päivän kuluttua, kun olen enimmäkseen ratsastanut ympäri ja tutkinut tätä selvitettyäni tarinan ja kaikki tehtävät, niin aloitin eilen uudelleen (tällä kertaa aion olla "bad Arthur"). Toivon todella, että RDR1 tulee lisänä peliin, koska se tapahtuu tämän jälkeen ja koko kartta on jo paikoillaan. Sanoisin kyllä että luonto on kaikkein vaikuttavin, yhdessä valtavasti kehittyneen valon ja volumetri-valaistuksen kanssa: lukemattomia erilaisia sumuja, auringonlaskuja/-nousuja, lumimyrskyjä, kuunvalo, takkojen hehku, ja miten kaikki ympärillä on valaistu täysin uskottavasti tekee siitä (hyvällä marginaalilla) ulkonäöltään todentuntuisimman pelin jonka olen nähnyt. Maailma on muutenkin myös niin yksityiskohtainen, näkee uusia asioita koko ajan tuntien ja tuntien ajan - miten sateessa muodostuu lätäköitä ja muuttuvat sitten mudaksi kun sää alkaa kuivua, miten tämä muta sitten tarttuu vaunujen pyöriin, kaikki eläinanimaatiot ja niiden käyttäytyminen, veden liikkeet, purot ja vesiputoukset, vaatteista tulee lumiset ja likaiset, hevonen hengittää, tyrskii, hengitys näkyy kun on kylmä, liikkeet muuttuvat kun kuljetaan lumessa, mudassa, vedessä jne., jne... Henkilögalleria on rikas ja saat todellisen tuntuman kaikkien jengiläisten luonteeseen. Kasvot voivat näyttää joskus vähän synteettisille, mutta liikkeet ja äänet ovat tarkkoja. Minulla ei ole mitään ongelmia huonojen säätimien kanssa. Onnistuin toki antamaan hevoselle turpaan pari kertaa alussa, ja luultavasti vedin aseita ihmisiä kohti hieman yllättäen ennen kuin oppi, mutta se asettui nopeasti. "Fast Travel" todella ponnahtaa myöhemmin pelissä, jos ostat kartan leiriin, mutta se on yksisuuntainen niin joutuu ratsastamaan takaisin itse. Olen käyttänyt sitä ehkä kaksi kertaa, koska arvostan myös matkantekoa, mutta niille, jotka eivät pysty rentoutumaan, vaan haluavat vain päästä seuraavaan tehtävään mahdollisimman nopeasti, niin se ärsyttää tietenkin. Joutuu asennoitumaan siihen, että asiat vievät vähän aikaa - leirillä ei voi esimerkiksi olla hevosta tai juosta, vaan täytyy mennä hitaasti sinne minne on menossa. Koko peli on "tour de force" enkä voi antaa sille mitään muuta kuin 10/10.
Käännetty
kaksi vuotta sitten*
Monin tavoin mahtava peli... Riehuminen on kuitenkin hieman liian vaikeaa. Pienikin virhe, ja sheriffi laukkaa paikalle. Muokkaus: X tuntia myöhemmin nostan arvosanaa kahdella tähdellä, sillä peli on sairaan hyvä.
*Muokattu kaksi vuotta sitten
Käännetty
Sivu 1