LG OLED55B7V

LG OLED55B7V

  • Hinta/tuuma: 30.89 €/tuuma
  • Kuvakoko: 55 tuumaa
  • Resoluutio: 3840x2160 (4K Ultra HD)
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

LG OLED55B7V

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
4.7 / 5
(52 arvostelua)
5
(49)4
(2)3
(0)2
(0)1
(1)
Lajiteltu päivämäärän mukaan
29.03.2018
Muokattu 12.09.2018
Minulla on ollut eri LED-televisioita, ja viimeksi vaihdoin LG 55LM620T -mallista tähän. TV-rintamalla on tapahtunut 4 vuodessa vaikka mitä, ja ero on kuin yöllä ja päivällä. Tässä TV:ssä valoa ei vuoda lainkaan, kun taas LCD LED -mallissani sitä vuosi hieman reunoilta. + Musta väri, aivan kuin TV olisi sammuksissa. OLED on todellakin tulevaisuutta! + Kauko-ohjain, valikoissa ja TV:n sovelluksissa (Netflix, Viaplay jne.) liikkuminen todella näppärää, Nintendo Wii -fiilis. + Kuvan automaattisäädöt (esim. Dolby Vision) tietyissä Netflix-elokuvissa. Kuva on juuri sellainen millaiseksi elokuvantekijä on sen tarkoittanut. + Ääni on huppuluokkaa, hyvä basso ja selkeä puhe. + 4K-sisältö ja tietysti muukin materiaali näyttää fantastiselta, kuva skaalataan optimaaliseen laatuun. Tietokoneilla kuva saattaa olla kehnohko ja skaalaamisen huomaa. – + Ei Spotify-sovellusta tai HBO:ta... 31.5.2018 Spotify-sovellus on nyt tullut. – TV:n takana olevat liitännät osoittavat suoraan ulospäin. – Alaosa on takaa paksumpi. Kokonaisuudessaan tuote on mahtava, ja kuvanlaatu on aivan loistava! Valitettavasti HBO:ta ei ole. Minulla on pelikonsoli, jonka kautta se toimii, mutta olisi ollut silti kätevää käyttää sitä suoraan.
Käännetty
07.10.2017
Muokattu 09.09.2018
Loistava TV. Vaihdoin tähän OLED-televisioon 7 vuotta vanhasta, 1080P-tarkkuuksisesta Philipsin LCD-televisiosta, ja olen tyytyväinen, Siisti TV, jonka kuvanlaatu on loistava. Valikoissa on helppo liikkua. Mutta onko OLED-television hinta sen arvoinen verrattuna Samsung Qled LCD -televisioon?? Kyllä on, vaikka OLED-tekniikka onkin uutta eikä sitä ole vielä kehitetty loppuun saakka. Siitä voi kuitenkin tulla HUOMATTAVASTI parempi kuin Samsung QLED=? LCD nykytekniikalla = 18 vuotta vanhalla tekniikalla. Vuosi vuodelta? OLED-television ainoa huono puoli on, ettei kuva ole yhtä vaalea kuin LCD-television. Sekä hinta. OLEDin etuna on toki parempi musta / paremmat tummat värit elokuvia ja videoita katseltaessa. Lisäksi todella ohut televisio (4–5 mm paksu) vie vähemmän virtaa, jos on tarkka sellaisten asioiden suhteen. Lisäys! Televisioon voidaan liittää langaton Logitech-hiiri ja -näppäimistö, jolloin sitä on helpompi ohjata :D = Logitech K400, jossa kiinteä kosketuslevy.
Käännetty
26.02.2018
Muokattu 31.05.2018
Asensin television seinälle. Ostin asennustarpeet kiviseinääni varten. Ei kovin paljoa isompi kuin vanha 42-tuumainen plasmatelevisioni, koska se on nyt hieman kauempana. Todella hyvä ääni. Voin ohjata televisiota iPhonellani, kun se on yhdistetty YouTubeen. Muuten se on vain TV, jonka kuvanlaatu on hyvä. Ei mitään suoranaisesti ihmeellistä. Ajattelin tilata kalibroinnin, mutta asetukset sai säädettyä niin, etteivät värit ole räikeitä. Kaukosäätimessä on hyvänä yksityiskohtana sormituntumalla erottuvat plus- ja miinusmerkit, joten painikkeiden erottamiseksi ei tarvitse sytyttää valoja. Vihdoin asioita on ajateltu. Olisin ehkä voinut ostaa hieman isomman. 65-tuumaisen. Tekstin kirjoittaminen esimerkiksi YouTubesta haettaessa toimii edelleen alkeellisesti. Ääniohjaus toimii joskus OK, mutta usein se menee pieleen. Ei. Olisi jo aika herätä nykypäivään!
Käännetty
28.01.2018
TV on ollut minulla pari päivää. Olen erittäin tyytyväinen. En ole huomannut kuvahäiriöitä tai muuta kotiteatterifoorumilla mainittua. En tosin tuijotakaan harmaa-asteikkoa tuntikausia ja analysoi sitä. Katsoin Dolby Vision -sisältöä Netflixistä (Dolby Atmos -äänen ja LG SJ9 Soundbarin kanssa), ja kokemus oli upea. Tämä siis on tulevaisuutta. Tavalliset pieniresoluutioiset lähetykset ovat vain ok, mutta 720p, 1080p ja sitä parempi tarkkuus on ilo silmälle. Jos TV on sysipimeässä huoneessa illalla/yöllä, ja digiboksi/Tivo tms. on sammuksissa, ei edes tiedä, että TV on päällä. Jouduin tarkistamaan, että LED-valo oli punainen, joten sitä voi olla vaikea huomata. Seuraavakin televisioni on varmasti OLED-malli.
Käännetty
28.01.2018
Minulla oli Panasonic px70 kymmenen vuotta, joten oli aika vaihtaa. Tämä TV päihittää sen kaikessa... Hankin Netflixin, ja minusta kuvanlaatu on todella hyvä... Minulla on myös Com Hemin Tivo-boksi, ja kuvanlaatu on kauttaaltaan hyvä... Riippuu tietysti myös lähteestä... Jalkapallo ja jääkiekko näkyvät hyvin, minulla ei ole ollut ongelmia kuvan kanssa. Jos lataa suuriresoluutioisia (1080p ja sitä parempi) elokuvia, kuvanlaatu on todella hyvä... Olen käyttänyt sune bejasin asetuksia, jotka toimivat hyvin. En ole katunut TV:n ostamista sekuntiakaan.
Käännetty
Sivu 1