Braun Silk-expert 3 IPL BD 3001

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Braun IPL (6)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.11)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Erittäin hyvä
  Kaikenkaikkiaan tuote vaikuttaa erittäin hyvältä. Jo ensimmäisten käyttökertojen jälkeen huomasin jaloissani karvattomia kohtia. Toivottavasti pitkäaikaisella käytöllä on todellista vaikutusta. Alku on ainakin lupaava.

  Laitetta on helppo käyttää eikä se satu. Toki käsiteltävä alue on aina pieni, eli hieman aikaa siihen menee ja esim. jalan takaosat on hankala hoitaa itse.
  7 päivää sitten
 • Hyvä
  Olen vasta kerran ehtinyt kokeilemaan tuotetta. Ymmärsin näköjään väärin, kun luulin, että seuraavan käsittelyn voi tehdä aikaisintaan neljän viikon kuluttua. Mitään oireita käsittelystä ei tullut. Ihmettelin ainoastaan, että laserin väri on punainen eikä keltainen niin kuin oletin. Kiva lukea muiden kokemuksia ja uskon, että laite on hyvä ja on ihanaa päästä karvoista eroon! Ja varsinkin terällä sheivaamisesta. En ole päässyt testaamaan tuotetta toiseen kertaan, koska kun olen sheivannut, ihoni on mennyt rikki, jolloin tuotetta ei ole voinut käyttää.
  19 päivää sitten
 • Melko hyvä
  Olen nyt muutaman kuukauden käyttänyt laitetta viikottain. Karvojen kasvu on hidastunut, muttei vielä loppunut. Toivoisin, että kasvu loppuisi kokonaan, mutta en osaa sitä vielä varmaksi sanoa. Tällöin laite olisi erittäin kätevä, vaikka sitä hankkiessani luulin, että jossakin vaiheessa sen käytön voisi lopettaa kokonaan. Laite toimii vain tummiin karvoihin ja erittäin tummien karvojen kohdalla käyttö nipistelee jonkin verran. Muuten ei tunnu mitään. On hieman hinnakas ja hinnan eteen olettaisin, että karvojen kasvu loppuisi kokonaan.
  20 päivää sitten
 • Erittäin hyvä
  Kannattava hankinta hinnasta huolimatta. Vain 6-7 käyttökerran jälkeen karvankasvu varsinkin säärissä on tyrehtynyt ja hidastunut niin, että sääriä ei tarvitse ajella kuin silloin tällöin, ja uskon että jatkamalla käyttöä loputkin karvat katoavat. Myös bikinirajalta karvoja on hävinnyt mukavasti. Käyttö on toki hiukan työlästä ja vaatii sen puolisen tuntia koko kropan käsittelyyn, mutta ehdottomasti vaivan arvoista. Pieni polte tuntuu käytössä erityisesti kainaloissa ja bikinirajalla, muuten käyttö ei satu.
  20 päivää sitten
 • Erinomainen
  Laite on kokonaisuutena laadukas ja helppokäyttöinen. Satunnaista nipistelyä ottamatta käyttö ei tunnu epämiellyttävältä. Olen tyytyväinen varsinkin säärissä saavutettuun lopputulokseen. Kainaloissa ja bikinirajalla tulokset ovat tulleet näkyville paljon hitaammin, todennäköisesti koska käytin aluksi tuotetta hellävaraisella asetuksella. Ainoa miinus on on käsittelypään pienuus. Laajoja alueita käsiteltäessä aikaa kuluu tolkuttoman kauan. Hintansa arvoinen kärsivälliselle käyttäjälle +++
  21 päivää sitten
 • Erittäin hyvä
  Ohjeet olivat selkeät ja tuote helppokäyttöinen. Huomasin eron jo kuudennen käyttökerran jälkeen. Voin suositella muillekkin, suht vaivaton ja rahan arvoinen.
  21 päivää sitten
 • Erinomainen
  Tuoteessa oli helpot käyttöohjeet. Perusteellinen käsittely kestää max puoli tuntia, ja eron näki jo 3 kerran jälkeen. Karvan kasvu on selvästi hidastunut ja paikotellen on karvattomia kohtia.
  1 kk sitten
 • Erittäin hyvä
  Todella hyvä. Olen tyytyväinen lopputulokseen ja kummasti helpotti elämää. Mietin ensin, että olisiko tämä toiminut, mutta voin todeta, että olisi hintansa väärti.
  1 kk sitten
 • Erittäin hyvä
  Jo parin käyttökerran jälkeen karvojen kasvu on selvästi vähentynyt, ja on tullut karvattomia kohtia. Toivottavasti säännöllinen käyttö johtaa siihen, että karvoja ei kasva enää ollenkaan. Olen hyvin kipuherkkä, ja jännitin etukäteen, sattuuko laitteen käyttö. Se ei kuitenkaan ollut yhtään kivuliasta, vaikka ensimmäisellä käyttökerralla yllätyinkin siitä, miten kuumalta valoimpulssi tuntui. Laitetta on helppo käyttää, kun vain ensin opettelee, missä kulmissa se pitää laittaa epätasaisille alueille (esim säären etuosa).
  1 kk sitten
 • Erittäin hyvä
  Hyvä tuote. Karvankasvu on selvästi vähentynyt jo 2kk käytön jälkeen. Helppo ja turvallinen käyttää. Suosittelen.
  1 kk sitten
 • Erinomainen
  Laadukas tuote ja helppo käyttää. Alkuun voi olla hieman vaikea löytää oikeat kulmat esim säären etuosan käsittelyyn, mutta pienellä harjoittelulla sen oppii nopeasti. Karvan kasvu todellakin hidastuu ja karvoitus on 6 viikon aikana selkeästi harventunut varsinkin kainaloissa. Laitteen valot ovat oivallinen opas tehokkaaseen käyttöön, eikä koskaan tarvitse arvailla tuleeko hoito tehtyä oikein vai ei. Suurin vaiva on huolehtia että ensimmäiset 12 vkoa hoidot tulee tehtyä säännöllisesti kerran viikossa, mutta siihenkin löytyy avuksi oma ohjelma jonka saa kätevästi ladattua puhelimeen.
  2 kk sitten
 • Arvosteluja toisista maista

 • Hyvä
  Braun's hair removal system with IPL provides visible results after just a few times of use. The hair becomes thinner and takes longer to grow. It is user-friendly and painless. I have very light skin and pretty bright hair, so it does not work optimally on me, but it is still worth trying.
 • Erinomainen
  Am very pleased with my Silk Expert. This is easy to use and the hairs are next completely gone. can really be recommended.
 • Erinomainen
  This takes almost all of my hair. I have very thick and dark hair, and this is the first time I do not have a blue skirt on my legs because of the hair under my skin.
 • Täydellinen
  I'm delighted with my Silk Expert. Finally, a product that works. Have used it 4 times and almost does not scratch the leg longer.
 • Täydellinen
  Have finally found a hair remover that works! Has always had very powerful and shady hair growth. Get stumps the same day as I shave ... After I've used this once a week, for a few weeks, hair growth is almost gone :) comb is highly recommended
 • Erittäin hyvä
  After 8 weeks of use, I am very pleased with the product. Reduces hair growth significantly under arms and in bikinikant. If hair growth is permanently removed, it is impossible to say after such a short period of time.