Apple iPhone XR 64GB

Apple iPhone XR 64GB

  • Käyttöjärjestelmä: Apple iOS 13
  • Näytön koko: 6.1 tuumaa
  • Lanseerausvuosi: 2018
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

Apple iPhone XR 64GB

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
3.7 / 5
(37 arvostelua)
5
(17)4
(8)3
(4)2
(5)1
(3)
Lajiteltu päivämäärän mukaan
.

18 arvostelua

vuosi sitten
Osta Mielummin Samsung Galaxy S9.
yhdeksän kuukautta sitten
Arvioni XR 128gb:stä pätee myös tähän (joka on nyt erittäin luotettava varapuhelin). https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?o=4939766
Käännetty
yhdeksän kuukautta sitten*
Paras puhelin, joka minulla on ollut!
*Muokattu yhdeksän kuukautta sitten
Käännetty
vuosi sitten*
Minulla oli aiemmin Android, ja halusin pysytellä Kiinan järjestelmistä erossa ja hankkia puhelimen, johon tulisi tietoturvapäivitykset myös kahden vuoden kuluttua käyttöönotosta. • Kaikki toimii iOS:ssä niiiiiin sujuvasti • Ei sisällä ”Google Playn palveluita”, jotka vakoilevat ja kuluttavat akkua • Pelkäsin, että XR olisi liian painava taskussa, mutta suurempi ongelma onkin se, että sitä on vaikea käyttää yhdellä kädellä. Ne vaatimattomat 70 mm, jotka erottavat 5,8 ja 6,1 ja tuumaa, ovat kriittisiä... Paino ei auta asiaa. Ja maailmankaikkeuden liukkain lasikuori. • Luulin jääväni ikävöimään sormenjälkitunnistusta, mutta Face ID toimii älyttömän hyvin • Yritin liittää suosikkikuulokkeittani Applen sovittimella. Outoja tikittäviä ääniä... Vitsi! • Kaiuttimet ovat huippulaatua. Näyttö on vain ihan OK, ei oikein sovellu PDF-tiedostojen lukemiseen tai tummasävyisten elokuvien katseluun Kuukauden kuluttua: siihen tottuu. Tyytyväisempi. Hienoin. Hyvä akku. Melkein OK muotoilu. Laitoin siihen mattapintaiset Slickwrap-kuoret vähentämään liukkautta.
*Muokattu vuosi sitten
Käännetty
vuosi sitten*
Akku kestää koko päivän minun käytössäni. Nopea ja tuntuu tulevaisuudenkestävälle. Voin elää huonomman näytön kanssa akunkeston vuoksi.
*Muokattu vuosi sitten
Käännetty
vuosi sitten
Okei, näyttö ei ole 100 % verrattuna ex Amoled-näyttöihin, mutta kuinka usein istuu ja vertaa 2 kännykkää vierekkäin? Näyttö koetaan värikkääksi ja teräväksi tavallisessa, jokapäiväisessä käytössä. Face ID on erinomainen ja riippuvuutta aiheuttava. Edellisessä kännykässä jouduin nostamaan sen kirjoituspöydältä ja ”kaivelemaan” etusormella puhelimen takaa, nyt riittää, että kasvot ovat kännykän näkökentässä.. Kamera tuntuu loistavalle. Koti-painikkeen välttäminen on erittäin hyvä ja käytännöllistä. On vain yksi asia mistä valittaa: hinta on valitettavan korkea, mutta koska arvostan IOS:n antamia hyötyjä ja kännykän loistavia ominaisuuksia, hinta on vain "reunahuomautus". Kannattaa ostaa korkeasta hintalapusta huolimatta! Osta!
Käännetty
kaksi vuotta sitten
Miehelläni on tämä puhelin ja hän on erittäin tyytyväinen sekä näyttöön, kameraan että ominaisuuksiin. Yksi miinus on kuitenkin se, että tähän malliin sopivia alkuperäisiä kuoria ei ole.
Käännetty
kaksi vuotta sitten*
Vaihdoin alaspäin XS:ästä koska OLED-näyttö häiritsi minua. Värit ovat hieman enemmän matat ja xr:n kontrasti on huonompi, mutta ei vilise enää, jos on herkkä sille niin nr:n LCD-näyttö on silmille rauhallisempi. Näyttö on kuitenkin hirveän herkkä naarmuuntumaan, enemmän naarmuja 2 viikossa kuin 3 kuukaudessa xs:llä... Kahden lisäviikon jälkeen näyttö on todella huonon näköinen... todella pettynyt, en ole pitänyt sitä taskussa avainten tai muunkaan kanssa ja kuitenkin uusia naarmuja tulee joka päivä... Omassa 18 kuukauden iPhone 7:ssa ei ole läheskään niin paljon naarmuja kuin mitä tähän on tullut näin lyhyessä ajassa...
*Muokattu kaksi vuotta sitten
Käännetty
kaksi vuotta sitten*
Ensimmäinen IPhoneni. Itsestään selvä valinta XR, mutta miksi!? — Akunkesto. Oikeilla asetuksilla uskomattoman tyytyväinen - Nopea, erittäin nopea — Sovellukset.. , jotkut käynnistyvät huomattavasti nopeammin. — Kasvontunnistus - maailman luokkaa. - Yksityiskohdat.. tunne.. ohjelmistot , elenavigointi . — Ei tarpeettomia sovelluksia tai ominaisuuksia.. tulee Android-maailmasta ja pienellä YouTuben avulla melko helppo säätää matkapuhelin juuri sellaiseksi kun haluaa. — Näyttö käytännössä lähes 1080p-tarkkuudella. Erittäin tyytyväinen siihen. En koskaan ajatellut palata LCD:hen, mutta se ei häiritse minua ollenkaan, päinvastoin.. — Puhelujen äänet ja 4G- ja wifi-kattavuus = Super — HYVÄNNÄKÖINEN — ehkä Applen kauneimmalla puhelimella on musta malli. Olisin ottanut valkoisen tai keltaisen! — Ei yhtä kallis kuin XS tai XS Max – Latautuu nopeasti isommalla laturilla.. pieni laatikon mukana tuleva on pieni ja kevyt ja helppo ottaa mukaan. — Minulle täydellinen näytön koko. — Kaiuttimet tuottavat hyvän äänen. Joitakin voi häiritä se että reunat eivät ole yhtä ohuet kuin muissa matkapuhelimissa, mutta sitä en itse ajattele.
*Muokattu kaksi vuotta sitten
Käännetty
kaksi vuotta sitten
Puhelin on erittäin hyvä ja siitä tosin puuttuu joitakin hightech-speksejä, mutta useimmissa asioissa niillä ei ole käytännössä merkitystä. Minulla on sekä iPhone XS ja iPhone XR ja voin todeta, että pidän enemmän XR:stä, huonommista paperispekseistä huolimatta. Syy kirjoitetaan akunkesto. XR:ssä on jäljellä 60% kun olen käyttänyt sitä yhden päivän, siihen ei ole mikään muu testaamani puhelin päässyt (pohjanoteeraus on Samsung S8 ja S9, jotka kestävät puoli päivää ja joiden OS on myös roskaa). Muuten ei huomaa mitään eroa XR:n ja XS:n välillä päivittäisessä käytössä. Kamera on ehkä vähän huonompi, mutta jos ei ole mikään valokuvausharrastaja, ei silläkään ole merkitystä. Sitten on varmasti joitakin muita Androideja hyvällä akunkestolla, paremmalla kameralla jne, mutta niitä en ole vielä päässyt testaamaan. Erittäin hyvä ja vakaa puhelin salamannopealla ja ennen kaikkea turvallisella kasvontunnistuksella.
Käännetty
Sivu 1