Huawei P30 Pro Dual SIM (6GB RAM) 128GB

Huawei P30 Pro Dual SIM (6GB RAM) 128GB

  • Käyttöjärjestelmä: Android 10 (Android Q)
  • Näytön koko: 6.47 tuumaa
  • Lanseerausvuosi: 2019
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

Huawei P30 Pro Dual SIM (6GB RAM) 128GB

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
4.4 / 5
(37 arvostelua)
5
(28)4
(4)3
(2)2
(1)1
(2)
Lajiteltu päivämäärän mukaan
vuosi sitten*
Oli tilaisuus testata tätä muutaman päivän ajan. En ymmärrä hypetystä. Kamera on ehdottomasti huonompi kuin S10:n. Eikä vähiten videoklippien ääni. Puhelimen käyttöliittymä on kummallinen. Ja ilman muuta sen akunkesto on hieman parempi kuin S10:n. Sehän on paljon isompi ja siksi siihen mahtuu suurempi akku. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että se on aivan liian iso, mieluummin 6,1" ja hieman pienempi akku. Lisäksi sen jälleenmyyntiarvo on pian 0, koska Huawei ei saa Android-päivityksiä tai Google Play Store:a. Vaikka se ei vaikuta mihinkään muuhun kuin tuleviin Huawei-puhelimiin, niin se vaikuttaa nykyisten puhelimien arvoon, niin se vain toimii.
*Muokattu vuosi sitten
Käännetty
vuosi sitten
Ei voi tulla muuta kuin täyspotti! Minulla on suurin osa lippulaivapuhelimista 90-luvun alusta saakka, mutta tämä voittaa kaikki, varsinkin kun otetaan huomioon hinta. Lähimpänä täydellisyyttä tähän mennessä!
Käännetty
vuosi sitten
En tiedä mistä "difference" puhuu. En omista puhelinta, mutta olen istunut tuntikausia Huawei P30 Pro:n kanssa. En voisi olla vähemmän samaa mieltä hänen kanssaan.. Paitsi että se mahdollisesti on liian suuri ja että kamera olisi voinut olla parempi. EMUI on hyvin.. Tottumuskysymys. Rahalla saat melko paljon puhelinta. Kamera on hyvä. Huawei on huono videoissa ja vähän päiväkuvissa, sanoisin. Video kelpaa.. Ei voi valittaa, mutta on selvästi parempia vaihtoehtoja, jos priorisoit videota. Sama päiväkuvien kanssa. On parempia, mutta se on minimaalista. Lähes yhtä laadukkaat päiväkuvat. Huawei loistaa pimeillä kuvilla. Otan yleensä enemmän kuvia, jos ympäristö on pimeä, koska silloin "kaunis" tulee useimmiten esiin. P30 ja P30 Pro ovat hintansa arvoisia. Täysin selvää.
Käännetty
vuosi sitten
Muutaman viikon käytön jälkeen: Hyvä akku, kamera, ääni & sitä on ilo käsitellä. Joten olen sairaan tyytyväinen. Joten osta!!!
Käännetty
vuosi sitten
PUM! Vihdoinkin puhelin hyvällä äänentoistolla! Minulla ei ole koskaan ollut puhelimessa niin hyvää ääntä sen jälkeen, kun Sony luopui Walkman-malleistaan. Muutoin, HELV... mikä rasvainen kännykkä
Käännetty
vuosi sitten
Herranjestas on kaikki, mitä sanon. No, mutta se on mahtava. Rakennuslaatu on erinomainen, kaikki on hullun hyvää ja minulla on ollut kaikki uusimmat kännykät. Paras koskaan, varsinkin kamera. EMUI ei ole kuitenkaan täydellinen, mutta kaikki muu on niin ensiluokkaista, että minusta tämä kännykkä päihittää kaikki. Osta
Käännetty
vuosi sitten
Minulla on ollut kännykkä pari viikkoa enkä löydä mitään valittamista. Ostin sen loistavan kameran vuoksi, mutta kaikki on niin huikeaa ja ensiluokkaista, että olin täysin myyty. Supernopea ja nopeasti reagoiva. Akkua minun tarvitsee ladata vain joka toinen päivä.
Käännetty