Samsung Galaxy S10e SM-G970F 128GB

Samsung Galaxy S10e SM-G970F 128GB

 • Käyttöjärjestelmä: Android 9.0 (Pie)
 • Näytön koko: 5.8 tuumaa
 • 4G (LTE)
Rank 6 kategoriassa Matkapuhelimet
Vertaa hintoja kategoriassa Samsung Matkapuhelimet
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

Samsung Galaxy S10e SM-G970F 128GB

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa
 • Käyttöjärjestelmä: Android 9.0 (Pie)
 • Näytön koko: 5.8 tuumaa
 • 4G (LTE)

4 5 tähdestä

Perustuu 15 arvosteluun

Lajiteltu päivämäärän mukaan
11.04.2019
Muokattu 20.08.2019
  M
  MrDre75
  Minulla on ollut iPhone siitä saakka kun ne tulivat ja S10E on ensimmäinen Android-kännykkäni. Arvioni on nähtävä siinä valossa. Minulla on ollut Samsung melko tarkalleen viisi viikkoa. Positiivista: + Pieni, kätevä ja kevyt. + Todella mukava, kun voi tehdä aloitusnäytöstä omanlaisen. iOS tuntuu niin järjettömän vanhentuneelle siitä näkökulmasta. + Erittäin sujuva kirjautuminen julkisiin verkkoihin. Applella on melko lailla opittavaa tässä. + Uskomattoman sujuvaa ja älykästä kun puhelimella voi ladata muita laitteita! Matkoille ottaa vain johdon mukaan puhelimen latausta varten. Kello ja kuulokkeet ladataan puhelimen kautta! Uskomattoman kätevää! Kielteistä: - autoliitäntä (Bluetoothin kautta) on äärimmäisen epätasainen. Joskus se yhdistää ja jatkaa soittoa. Joskus ei. Galaxy Watch on superhölmö ja jos pakotan musiikin alkamaan kellon kautta, se ei ymmärrä, että musiikin pitää soida auton kautta. Applen ratkaisu on äärettömän paljon vakaampi ja älykkäämpi. - Ei mahdollisuutta valita soittolistoja auton rajapinnan kautta (ei Apple Music:in eikä Spotify:n kautta). Huonoa - One UI on viimeistelty ja mukava käyttää. Mutta on paljon bugeja (ei-kriittisiä). jotka tuhoavat yleisvaikutelman. - Samsungilla ja Googlella on samat sovellukset, mikä aiheuttaa sekaannusta asiaan vihkiytymättömälle. Se tuntuu pirstoutuneelle ja hajanaiselle. - Sormenjälkitunnistin on saanut paljon kehuja ja toimiessaan se on hurjan nopea (yhtä nopea kuin Applen ratkaisu). Mutta siihen on vaikea osua ja joudun usein yrittämään useita kertoja ennen kuin se osuu. - Ilmoitusten hallinta on painajainen ja säätimien ymmärtäminen on kaukana intuitiivisesta. - Akunkesto on pettymys. Tänään akussa oli 100 % klo 05:15 ja klo 15:00 vain 20 %. Käyttö on ollut kohtuullista (noin 2 tuntia musiikkia Bluetoothin kautta ja muuten vähän käyttöä). Suurin akunkeston ongelma on sen vaihtelevuus. Joinakin päivinä se voi olla ihan OK, toisina kuten tänään. Arvotonta. Lasken arvosanan kakkoseen tämän vuoksi. - Terävä reuna lasin ja kehyksen ympärillä tuntuu huonolle ja on kaukana Applen viimeistellystä kehyksestä. - Bixby on naurettava ja on uskomattoman turhauttavaa kun ei pysty määrittelemään sivussa olevaa nappia Google Assistent:iksi.
  Käännetty
  01.05.2019
   D
   D3str0yer
   9/10 Snapdragon versiolleni. Olisin antanut sille 8/10, jos olisin ostanut Eurooppalaisen. + Positiivista! NÄYTTÖ ja KAIUTTIMET (ehdotonta huippuluokkaa kaikissa S10-malleissa, täydellinen, jos käyttää paljon mediaa). Näppärä muoto/pieni/painaa vähän. UI toimii todella hyvin One UI Samsungin Good lock. Hyvä yhteisö, joka tukee laitetta muun muassa Bixby Remapper:illa, Google camera:lla jne. Nopeat päivitykset, sain sekä maalis- että huhtikuun turvapäivitykset saman kuukauden aikana. Dark Mode (Odotan Android Q:ta saadakseni täysin tumman tila) Kamera Google cam - mod:illa, muuten se on "vain" ihan OK. Ihan OK akunkesto. Bixby Routines (kevyempi versio Tasker:ista, mutta täysin sisäänrakennettu One UI:hin) Langaton pikalataus Samsung Pay "lovi" tai kameranreikä, on paras käyttämäni ratkaisu... Suunnilleen kuin TV-ruutu, jossa on kanavalogo nurkassa, hetken kuluttua et huomaakaan sitä. Kuulokeliitäntä (että se edes on mainittava kertoo melko paljon kilpailusta) - Kielteistä Todella huonosti sijoitettu virtapainike, voi osittain ratkaista Bixby Remapper:illa. Ei lataudu niin nopeasti kaapelilla kuin monet muut kilpailijat, mutta päivitys on ilmeisesti tulossa -----------------------------------Kokonaisuutena pidän todella siitä miten Samsung on suunnitellut Android-versionsa, pidän todella kaikista sen muunnosmahdollisuuksista Good Lock, Bixby Routines jne. jne. kanssa! Pidän sitä ilman muuta Stock Android:ia parempana, sitä en uskonut 2-4 vuotta sitten. Monet kaikista entisen Applen käyttäjän antamista miinuksista S10e:lle arvostelussa vähän alempana, johtuvat paljolti osaamattomuudesta Androidin/Samsung OneUi:n käytössä. Voit toki saada vähän paremman akunkeston/kameran, jos valitset esimerkiksi Huawei P30 Pro:n... Mutta sitten menetät niin paljon Samsungin One UI:n mahdollisuuksista ja juutut sen sijaan Huawein onnettomaan EMUI:in. Parempi akunkestohan johtuu pitkälti siitä, että Huawei on erittäin aggressiivinen sovellusten käsittelyssään, mikä saa ohittamaan ilmoitukset. Te jotka valitatte bloatware:sta ette ole kai ymmärtäneet, että muihin valmistajiin verrattuna voi poistaa käytöstä paljon appeja, esimerkiksi Facebook-sovellukset voi sulkea kokonaan.
   Käännetty
   22.04.2019
    T
    Taktirandaz
    Ei haittaa, että siinä ei ole Snapdragon 855:ä, siinä on kaikki muu mitä voi toivoa, ja rehellisesti sanottuna, onko todella mitään havaittavaa eroa in vivo? Laajakulmakamera on erittäin toimiva! Muutoin, täydellinen muoto. Takalasilla varustettuihin kännyköihin tarvitaan tietysti kuoret, voin vinkata Spigen tough armor:ista, joka on tyylikäs ja hyvännäköinen, plus että se "merkitsee" Bixby-painikkeen niin että siihen ei osu volyyminappien sijasta, yhdessä Zagg Glass+:an kanssa. Edit: mukava, ettei tarvitse jäädä kiinni Samsungin edge-trendiin!
    Käännetty
    18.04.2019
     f
     fredriklamell
     Ensimmäinen Androidini käytettyäni iPhonea koko elämän, mutta hitsi miten tyytyväinen olen. Opettelu vaatii aluksi sopeutumista, mutta se tuntuu erittäin hyvältä ja puhelimen muoto on loistava. Kätevä, nopea ja äärimmäisen täyteen pakattu! OSTA!
     Käännetty
     15.04.2019
      m
      mullerace
      Siirryin Sony Xperia Compact xz1:stä joten voin vain sanoa, että olen puhelimeen tosi tyytyväinen kaikin tavoin.
      Käännetty
      Sivu 1