Samsung Galaxy S10e SM-G970F 128GB

Samsung Galaxy S10e SM-G970F 128GB

  • Käyttöjärjestelmä: Android 10 (Android Q)
  • Näytön koko: 5.8 tuumaa
  • Lanseerausvuosi: 2019
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

Samsung Galaxy S10e SM-G970F 128GB

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
3.9 / 5
(44 arvostelua)
5
(20)4
(13)3
(6)2
(4)1
(1)
Lajiteltu päivämäärän mukaan
V
Vitsin Leija

1 arvostelu

kaksi kuukautta sitten
Muuten tosi hyvä puhelin, mutta akku ei kestä vähän vajaan vuoden jälkeen sitten ollenkaan. Omassa käytössä jos on Instagramissa, akkua saattaa kulua 10 minuutissa 10-20%. Muuten kaikin puolin hyvä laite.
vuosi sitten*
Yksi nykypäivän viimeisistä täydellisistä puhelimista? Puhelin, jossa on kaikki, mitä voi toivoa? Minusta tämä on lähes täydellinen. + Litteä, valovoimainen, terävä ja suuri näyttö ja pieni aukko etukameralle. + Stereokaiuttimet (parhaita kuulemiani). + Sivussa perinteinen sormenjälkilukija, joka toimii aina ja tunnistaa sormen nopeasti. + Perinteinen 3,5 mm:n kuulokeliitäntä (poistuu kyllä S11-mallin myötä). + Langaton pikalataus. + Samsung Pay. + One UI, joka on todella hyvin viimeistelty ja jossa on monia hyviä toimintoja. Ymmärtää, miksi Samsung vaihtoi Android-versionsa nimen TouchWizistä nykyiseen One UI:hin. + IP-sertifiointi. + Muotoilu (ohut, litteä näyttö, kapea, lyhyt ja kevyt – 150 g). + Perusmallissa 128 Gt tallennustilaa. Yksi viidestä uudesta puhelimesta, johon saa lisää tilaa MicroSD-kortilla. + Hyvät kamerat sekä takana (tavallinen ja laajakulma) että edessä. Ne kaikki pärjäävät hyvin heikossa valaistuksessa muihin puhelimiin verrattuna. + Kun taustalla toimivia tarpeettomia ohjelmia ja palveluita poistaa, akun saa kestämään pitkään. (Minulla on 4,5 tuntia näyttöaikaa akun ollessa 50 prosentissa. BT oli käytössä 2 h, FB Messenger, Snap, WhatsApp, sähköposti 1 h/päivitys, TIDAL parhaalla äänenlaadulla 2 h hienojen kaiuttimien kautta 70 prosentin äänenvoimakkuudella). - Valmiina paljon tarpeettomia sovelluksia (Facebook Lite, Microsoft Lite ym.). Osaavat voivat poistaa ne, ja jos kaiken tekee oikein, saa hienon puhelimen ja akku voi kestää pidempään. - Bixby-painike, jonka voi ohjelmoida uudelleen edellä mainitulla tavalla.
*Muokattu kuusi kuukautta sitten
Käännetty
yhdeksän kuukautta sitten*
Eddie-näyttö on surkea! Virhepainalluksia koko ajan
*Muokattu yhdeksän kuukautta sitten
Käännetty
yhdeksän kuukautta sitten
Minulla on ollut tämä matkapuhelin nyt noin kuusi kuukautta. Täydellinen paketti pienemmässä koossa pienempään hintaan. S10e:ssä on sama pääkamera ja laajakulmakamera kuin S10/S10+:ssa, sama eteenpäin suuntautuva kamera, ja kaikki toimivat fantastisen hyvin. T ässä puhelimessa on muihin sisaruksiin verrattuna litteä näyttö, ei reunojen yli taittuva. En pidä tätä menetyksenä vaan parannuksena. Sormenjälkilukija on virtapainikkeessa näytön sijaan, paljon nopeampi ja luotettavampi. Erittäin mukava matkapuhelin, suosittelen.
Käännetty
yhdeksän kuukautta sitten
Puhelin on nopea ja erinomainen monella eri tavalla. Valitsin sen, koska siinä voi käyttää kahta SIM-korttia ja suurta muistikorttia. Kauhukseni siinä ei kuitenkaan voi olla kumpaakin samanaikaisesti, koska toinen SIM-korttipaikka on tarkoitettu myös muistikortille. Eli siinä voi olla samaan aikaan vain yksi SIM-kortti ja muistikortti tai kaksi SIM-korttia EIKÄ YHTÄÄN muistikorttia. Muistia on toki 128 GB. Mutta siihen tottuu pian, ja se täyttyy. Siitä on oltava tietoinen.
Käännetty
10 kuukautta sitten
Nopea ja kätevä, puhelin ja sovellukset toimivat huippuhyvin ja näyttö on hyvä. Malli on hyvä kompromissi ketteryyden ja selkeyden välillä. Harmi, että kamera ei osaa tarkentaa, kun sitä zoomaa johonkin, vaan se tarkentaa johonkin lähellä olevaan, joten jostain kauempana olevasta ei voi ollenkaan ottaa kuvaa.
Käännetty
10 kuukautta sitten
Oikein hyvä puhelin täydellisen muotoisena, ostin sen lahjaksi. Vahva suositus!
Käännetty
10 kuukautta sitten
Aivan täydellinen malli. Nopea ja hyvänkokoinen. Akku voisi olla hieman parempi, mutta kokoon nähden se on OK.
Käännetty
10 kuukautta sitten*
#ERROR!
*Muokattu 10 kuukautta sitten
Käännetty
10 kuukautta sitten
Huippuhyvä ja näppärä matkapuhelin sopivaan hintaan.
Käännetty
Sivu 1