1.7 5 tähdestä

Lajiteltu päivämäärän mukaan
30.05.2019
P
Pettynyt(1 arvostelu)
Peruin tilauksen puhelimitse tajuttuani katsoa asiakaspalautteen kaupasta. Ei enää vastaa puheluun, eikä sähköpostiin. Ei ole vieläkään ilmoittanut kaupan perumisesta joustolle. Varokaa! Älkää ostako mitään täältä! Olisinpa tajunnut tarkistaa palautteen ensin mutta luotin sokeasti suomalaiseen yritykseen!
16.04.2019
J
Ja takaisin tilaamaan amazonilta(1 arvostelu)
Kyllä on piiitkät toimitusajat tavallisilla hyllytavaroillakin. Verkkotilaus on käytännössä ilmainen laina puljulle. Jatkossa pitänee tarkistaa pidempäänkin pystyssä olleiden liikkeiden track record ja asiakaskokemukset. Tälläinen mainostus hintaseurantasivustolla on härskiä toimintaa.
01.03.2019
(1 arvostelu)
Uskomatonta vedätystä vuodesta toiseen! Varokaa tätä kauppaa! Myyvät halvalla tuotteita mitä Heillä ei oikeasti ole tai ei ole edes saatavilla ties milloin. Ilmoittavat miten sattuu tuotteiden varastostatukset eri tavalla tänne ja eri tavalla omille sivuilleen, jossa paras vaihtoehto on, Että sitä ei lue Siellä lainkaan. Tällöin joudut tiedustelemaan tuotetta ja toteamaan se siitä viiden euron pizzasta - vastaavassa tilanteessa heiltä kyllä löytyy vastaava ja jo vakiona ylihinnoiteltu malli toiselta valmistajalta vielä sen päälle törkeä kynytyskatesiivu kaupan päälle! Suomeksi sanottuna koko touhu näyttää perustuvam järjestelmälliseen vedätykseen, missä kuluttajia kusetetaan kunnolla ja hintaseurantasivustojen tarjoamaa mahdollisuutta tuotteiden hintojen ilmoitukseen käytetään törkeästi väärin ei edes pelkästään lisänäkyvyyttä hyödyntämällä vaan ihan kokonaisvaltaisen totalabusingomahyötyhuijauksen toteutukseen. Häpeällistä!
03.02.2019
p
pastori13(1 arvostelu)
Myyvät tuotteita mitä ei ole edes varastossa ja klarnalle ilmoitus tilauksen peruutuksesta viivästyi
18.09.2018
O
Oranki(1 arvostelu)
Turhaan huonoa palautetta. Tilasin yritykselleni scannerin tiistaina ja seuraavana päivänä oli tuote jo noudettavissa. Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Plussaa takaisin soitosta, kun eivät ehtineet vastaamaan puheluuni ensin.
13.08.2018
H
Huono asiakaspalvelu(1 arvostelu)
Asiakaspalvelu surkeinta mitä tähän asti lukuisista verkkokaupoista tullut vastaan. Eivät vastaa tilausta koskeviin kyselyihin ja peruvat tilauksia ilman mitään ilmoitusta. Lasku kyllä tulee jo ennen tilausta (jos ottaa tilauksen laskulla) ja jos rahat erehtyy maksamaan ennakkoon niin niitä joutuu odottelemaan takaisin viikkoja siinä tapauksessa että tilaus perutaankin.
Lajiteltu päivämäärän mukaan
Vanhat arvostelut

Yli vuoden vanhoja arvioita ei huomioida arvioiden keskiarvossa.

19.03.2018
A
Armas24(1 arvostelu)
Tämä kauppa ei ole luotettava kuten luin arvosteluja että, tuotteet eivät ole tulleet ja rahoja ei ole meinannut saada ollenkaan takaisin. Joitain tuotteita myyvät halvalla mutta älkää ostako niitä.