3.7 5 tähdestä

Lajiteltu päivämäärän mukaan
25.06.2019
E
EKstrs(1 arvostelu)
Tuote oli huomattavasti halvempi kuin muualla, asiakaspalvelu oli erittäin hyvää ja nopeaa sekä paketti tuli perille ehjänä ja nopeasti. Täysin positiivinen kokemus ja aion tilata uudestaan jos mahdollista.
07.06.2019
E
ERSSU(1 arvostelu)
Tilasin ekan ja viimisen kerran. Partakoneen teräverkko maksoi melkein puolet vähemmän niin tilasin.Kun teräverkko tuli kelmukirjeessä...avasin pussin ja ihmettelin kun paketin takapuolen pahvissa kohoumia ja kun avasin paketin osat tippuivat pöydälle,kaikki muoviosat rikki.Ilmoitin asiasta ja pyydettiin kuvia jotka lähetin.Sitten pyydettiin lähettämään osat "hyvin pakattuna" heille. Tämä riitti minulle.! Onneksi vain 45e
27.03.2019
h
hintavinta(17 arvostelua)
Olen joskus vuosia sitten tilannut täältä jotain tietämättä, että liike sijaitsee Virossa. Ei ongelmia nytkään. Tavara lähti heti ja laittavat postia asiakkaalle vähäpätöisistäkin asioista. Monilla suomalaisilla verkkokaupoilla oppimista heiltä.
20.03.2019
N
Nitin Shrivastava(1 arvostelu)
I live in Finland and I bought a mobile (Sony Xperia XZ2 Compact) from Direct123. After i received my phone and updated it to latest company software, i found the signal and data internet not working. After trying the company software repair, phone reset options, i saw its still not working. I immediately applied for its return and my money refund... I posted my phone through Posti (for which Direct123 paid) and i received my money back in 21 days (most of the time went in post)... Thanks for keeping to your words Direct123.
Lajiteltu päivämäärän mukaan
Vanhat arvostelut

Yli vuoden vanhoja arvioita ei huomioida arvioiden keskiarvossa.

17.09.2018
T
Tyytyväinen asiakas(1 arvostelu)
Nopea palvelu, suomenkielinen palvelu, joustavaa asiakaspalvelua, tuotteen vaihto sujui hyvin! Suosittelen.
27.08.2018
T
Tyytyväinen roope(1 arvostelu)
Erittäin nopea, laadukas suomenkielinen palvelu
25.05.2018
J
JaakkoS(1 arvostelu)
Kaikki meni niinku piti ja tuotteet 3päivässä ovelle. Suosittelen