4.3 5 tähdestä

Lajiteltu päivämäärän mukaan
09.12.2019
P
Patse(1 arvostelu)
Tilattu pöytäkoneen näyttö kolmessa päivässä edullisesti kotiin.
02.11.2019
P
Petra(1 arvostelu)
Kaikki tuotteet tulivat perille ja olivat juurikin mitä tilasin. Asiakaspalvelu piti koko ajan ajantasalla, missä vaiheessa tilaus menee. Yhden tähden tiputti todella pitkä toimitusaika ja miten tuotteet oli pakattu lähetykseen; tilasin imurin, mikä tuli omassa laatikossaan, jonka päälle oli laitettu 4 kpl pienempiä ostoksia ja ne oli vedetty ympäriltä yhteen kelmulla ja teipillä, sivut paketista olivat auki ja kaikki tuotteet olivat selkeästi näkyvillä - ei ollut epäselvää mitä lähetys sisälsi. Suurin ihme tässä kuljetuksessa oli, että mitään ei oltu viety / varastettu matkalla. Joten luotettavuus oli täysi 10 koko kuljetusketjussa. Myös Suomen Postin osalta, mikä on aiemmin pettänyt joulusesongin aikaan (varastettu lähetyksiä, kun siitä on näkynyt mitä se sisältää).
24.09.2019
P
Pauli(1 arvostelu)
Tilasin LG:n jääkaappipakastimen. Hinta useita satasia edullisempi kuin muissa kaupoissa. TIedusteluun vastattiin seuraavana päivänä ja toimitus Postin kotiinkuljetuksella ehjänä perille alle viikossa. Toinen kerta kun tilasin ja hyvät kokemukset molemmista tilauksista.
04.09.2019
P
Pertti(1 arvostelu)
Tilasin tuotteen Apple TV 4K, lähettivät väärän tuotteen (4th generation) ja sähköpostitiedusteluihini ei vastata kunnolla tai asiallisesti. Epämieluisaa kaupantekoa kerrassaan.
20.08.2019
L
Lauri(1 arvostelu)
Televisio RDE:ltä. Tilauksen jälkeen nopeasti vahvistus ja ilmoitus, että saattaa kestää, koska ei varastossa. Tämä olikin itsellä tiedossa ko tuotetta sivustolta selatessani. Yllättävän nopeasti kuitenkin lähetys ja seurantakoodi. Perille parissa päivässä, kun auto toi television kotiovelle. Hienoa palvelua, kun hintakin halvempi kuin täkäläisissä liikkeissä. Suosittelen.
19.08.2019
M
Micazu(1 arvostelu)
Tilasin Apple TV:n 4K mallin. Posti tuli nopeasti perille mutta laatikossa oli väärä tuote (Apple TV Full HD). Asiakaspalvelun numero ei vastaa ja sähköpostiin tuli automaattiavastaus että tuki on vielä viikon lomalla. Jeba! Päivitän arvostelua kunnes saan ostamani tuotteen.
16.08.2019
E
Ei luotettava(1 arvostelu)
Ostin uuden puhelimen. Pahvilaatikko ei ollut muoveissa. Puhelimeen oli tehty jo käyttöönottoasetukset ja kielenä ehkä liettua/latvia(?) (varastettu puhelin? Asennettu joitain haittaohjelmia? tai sitten vain hyvää palvelua ja puhelin on heti valmis käyttöön..)
14.08.2019
R
Ritsa(1 arvostelu)
Nopea toimitus, tavara sellainen kuin piti ja hintakin kohillaan
13.08.2019
E
Emilia(1 arvostelu)
Hyvät ja selkeät nettisivut, joilla loistavat hinnat ja kattava valikoima. Toimitus sujui moitteetta ja seuraaminen oli helppoa.
09.08.2019
J
Jaana(1 arvostelu)
Nopeat vastaukset kysymyksiin ja nopea toimitus.
24.07.2019
A
Antti(1 arvostelu)
Tuotteen edullinen hinta hieman arvelutti. Se vain oli oikeasti edullinen. Nopea lähetys, paketti seurattavissa koko toimituksen ja luotettavat maksuvaihtoehdot.
22.07.2019
K
Korppi.(1 arvostelu)
Koko Euroopasta ei löytynyt lempisilitysrautaani muualta kuin täältä. Supernopea ja todella edullinen kauppa. Luotettava. Suosittelen todella.
15.07.2019
e
ensten(1 arvostelu)
Nopea toimitus ja kaikki toimi- ja yhestä peruutuksesta tuli rahat takasi- tilaan toistekkin kun on tarvis
17.06.2019
R
Rahul (1 arvostelu)
I had ordered a Samsung S10e from RDE.FI. The price was very good and so was the product. The delivery box was cushioned very well. Even though there were a few problems with Posti during the delivery, the customer support at RDE was very helpful and answered quickly (within 2-3 hours every time). I'd recommend it.
04.06.2019
h
haajhe(1 arvostelu)
Nopea toimitus
Sivu 1