4.3 5 tähdestä

Lajiteltu päivämäärän mukaan
17.06.2019
R
Rahul (1 arvostelu)
I had ordered a Samsung S10e from RDE.FI. The price was very good and so was the product. The delivery box was cushioned very well. Even though there were a few problems with Posti during the delivery, the customer support at RDE was very helpful and answered quickly (within 2-3 hours every time). I'd recommend it.
04.06.2019
h
haajhe(1 arvostelu)
Nopea toimitus
25.05.2019
R
RDE.FI(1 arvostelu)
Hyvä palvelu ,kiitos!
23.05.2019
N
Nasu(1 arvostelu)
Hyvää kauppa luotettava ja laadukas tuotteita ja nopea toimitus 5/5
20.05.2019
M
Markku(1 arvostelu)
Tämä meni niinkuin Strömsössä. Tilasin hyvin edullisena pitämäni älykellon Xiaomi Amazfit Bip ja kaikki meni tilatessa kuten olin toivonut, toimitus pakettiautomaattiin edullinen hinta, hyvä mieli. Kunnes Posti töpeksi ja paketti päätyikin pääpostille, josta en olisi päässyt sitä hakemaan. Otin yhteyttä RDE.FI:n asiakaspalveluun ja kerroin tilanteen. Tuntia myöhemmin asia oli kunnossa ja seuraavana päivänä soittivat Postista että lähetys tuodaan kotiovelle, koska uudelleenkääntö automaattiin ei onnistunut. Tämä oli tietysti loistouutinen ja hyvä esimerkki hyvästä ja tehokkaasti toimivasta asiakaspalvelusta. Itse älykellokin on ollut käytössä mitä parhain. Lämpimät suositukseni sekä myyjälle että tuotteelle.
16.05.2019
H
Heidi(1 arvostelu)
Nopeat ja sujuvat kaupat! tuote saapui kotiin luvatussa ajassa!
14.05.2019
I
Inla V.(1 arvostelu)
Tuote oli mitä luvattiin, toimitus oli nopeaa ja asiakaspalvelu vastasi kysymykseeni tosi nopeasti. Olin varsin iloisesti ja positiivisesti yllättynyt varsinkin luettuani tilaamisen jälkeen aika ikäviäkin palautteita kyseisestä verkkokaupasta. Osaltani ei kuin kiitoksia ja suosituksia.
10.05.2019
J
Julia(1 arvostelu)
Ihana palvelu. Nopea toimitus ja laadukaat pesutiskikone,tietokone. Suosuttellan!
28.04.2019
E
Ei enää ikinä tätä firmaa(1 arvostelu)
Tilasin kännykän osittain kokeilumielessä RDE:stä... En suosittele kenellekään tätä firmaa, -ainakaan tilaamaan Xperia Z3 puhelinta: Kun sain puhelimen, niin huomasin heti, että puhelin oli laitettu vanhaan koteloon, ja laitettuani puhelimen toimintakuntoon siitä loppui erittäin nopeasti akku (riittävästi ladattu), vaikka ko. mallissa se piti olla pitkään kestävä. Huomasin siis että olin tullut huijatuksi "loppuunajetulla" vanhalla puhelimella. Kun yritin lähes kaksiviikkoa palauttaa puhelinta, niin en saanut lähes minkäänlaista vastausta yhteydenottopyyntöihini. Lisäksi palautus oli tehty erittäin vaikeaksi toteuttaa. Ohjeet olivat sekavat ja epämääräiset. Lopulta oikeustoimilla uhattuani sain välittömästi vastauksen ja tuotteen palautus vihdoin onnistui. Jos firma ei olisi ollut Suomeen rekisteröitynyt, niin olisin saanut heittää hyvästit rahoilleni. En voi hyvällä tahdollakaan suositella ko. RDE firmaa kenellekään. Asiakaspalvelu oli käytännössä täysi nolla ennen oikeustoimista muistuttamista. Tuote oli ennen kaikkea täysi fiasko ja käytännössä koko homma oli huijausyritys.
18.04.2019
N
Najib(1 arvostelu)
I bought Yamaha YAS-207 soundbar from RDE and I totally recommend them. First, I called their number to make sure the product exists in their warehouse, and the lady on the phone was very helpful and customer oriented. The unit was dispatched about two days after I ordered it. And I received it to my door in Helsinki after 5 days mark. I will definitely buy from them again!
16.04.2019
A
Aleksi(1 arvostelu)
Tiedustelu saatavuudesta maanantai aamuna, vastaus puoliltapäivin. Tilaus ma iltana, paketti saman viikon perjantaina postissa. Nopea toimitus, tuote virheetön.
04.04.2019
L
Lentosiili(1 arvostelu)
Tilasin eau de parfyymin tarjoushintaan. Toimitus kesti yli kaksi viikkoa, luulin jo ettei tule ollenkaan. Feikkituote, heh. Mitä oikein kuvittelin! Hyvää ei saa halvalla. Ystävällinen palvelu :)
02.04.2019
V
Ville(1 arvostelu)
Tilasin 400€ tuotteen kyseltyäni ennakkoon toimitusajasta.Tilaus lähti tiistaina ja tuote saapui seuraavana maanantaina.Tuotteella piti olla kotiinkuljetus, mutta siihen tuli jokin sekaannus eli minun piti itse hakea pakettini postista. Laitoin asiakaspalveluun viestiä ja vastaus tuli tunnin sisällä ja siinä luvattiin hyvittää toimituskulut. Ei pahaa sanottavaa kyseisestä verkkokaupasta.
25.03.2019
m
mARKKUH(1 arvostelu)
Nopea toimitus, kilpailukykyinen hinnoitus
19.03.2019
A
Annika(1 arvostelu)
Laadukkaat tuotteet, saapuivat luvatussa ajassa. Hinnat kilpailijoita halvempia.
Sivu 1