Luotettava verkkokauppa.
Nopeat toimitukset.
Kattava valikoima.

http://www.rde.fi

Maksuvaihtoehdot

Luottokortti
Maksu suoraan
Lasku
Osamaksu
Etukäteismaksu
Maksu tekstiviestillä
Postiennakko
Bitcoin
Maksuaikamalli

Ilmoita meille, jos löydät virheellisiä tietoja!

Tämä kauppa sijaitsee maassa Suomi. Hinnat näytetään valuutassa EUR. Voit ottaa yhteyttä kauppaan seuraavilla kielillä: suomi.

Yksityiskohtaiset tiedot RDE.FI on saanut arvosanan (8.67)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

Lajittele:
 • Täydellinen
  10 päivää sitten
  Halpa hinta, yllättävän nopea toimitus!
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Löysin haluamani jääkaapin RDE:ltä monta sataa euroa Suomen hintoja halvemmalla. Lähetin asiakaspalveluun viestin, jossa kysyin toimitusaikaa. Vastaus tuli seuraavana päivänä ja siinä kerrottiin selvästi, että tuotetta ei ole varastossa, mutta sitä saadaan sinne noin 10 päivässä, jonka jälkeen toimitus Suomeen veisi n. 4-8 arkipäivää. Tilasin tuotteen, jonka jälkeen sain viestin, kun tuote oli tullut varastoon ja samantien seurantakoodin, jolla pystyin seuraamaan sen matkaa omalle kotiovelleni. Tuote tuli perille täydellisessä kunnossa 4 arkipäivässä. Erittäin tyytyväinen tähän kauppaan! Suosittelen!
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Kilpailukykyinen hinta ja nopea toimitus. Maksun voi suorittaa laskulla tuotteen saamisen jälkeen. Suosittelen!
 • Täydellinen
  2 kk sitten
  Nopea toimitus!
 • Täydellinen
  3 kk sitten
  Nopea toimitus ja lähes puolet halvempi hinta kuin Suomessa (Liebherr viinikaappi)
 • Täydellinen
  3 kk sitten
  Päivitetty: 3 kk sitten
  Todella kilpailukykyinen hinta ja ällistyttävän nopea toimitus. Sunnuntaina tein tilauksen (32” televisio makkariin) ja keskiviikkona TV oli jo seinällä ja katsottavana. 10/10 suosittelen!
 • Erittäin hyvä
  4 kk sitten
  tilaasin electrolux vesivaraajan,ainoat käyttö- ja asennusohjeet on venäjäksi.
 • Täydellinen
  4 kk sitten
  Todella hyvä ja nopea palvelu. Tilaamani tuote oli loppu mutta RDE kysyi kävisikö esittelymalli halvemalla. Tietysti otin tajouksen vastaan ja kun kun sain tuotteen se olikin aivan uusi iskemätön ja avaamaton tuote.
  Pitää todella kiittää yhtiötä palvelusta ja tilaan ja suosittelen.....
 • Täydellinen
  4 kk sitten
  Nopeaa toimintaa, ei mitään valittamista.
 • Täydellinen
  4 kk sitten
  Tilasin jääkaappini ja se tuli arvioidussa ajassa. Ja mitä hintaan tulee niin suomen verkkokaupat / kivi jalkamyymälät eivät pystyneet kilpailemaan hinnalla ollenkaan, jos tuotteesta ei saada 100% voittoa tai enemmän niin ei kannata myydä tuotetta, tämä huomio koskee vain tätä jääkaappia. Ulkomaalaiset verkkokaupat ovat tervetulleita jotta suomalaiset huomaa mikä hinta on suomen ulkopollella.
 • Erinomainen
  5 kk sitten
  Huomattavan edullisesti hinnoiteltu SSD-asema saapui neljässä päivässä. Jos ei ole kova kiire niin kauppaa kannattaa harkita.
 • Täydellinen
  5 kk sitten
  En ole vastaavanlaatuiseen kauppapaikkaan ennen törmännyt, sain suureksi yllätyksekseni puhelimitse tilausvahvistuksen. Siis ihan oikea ihminen soitti ja kertoi tilauksen etenemisestä. Yllättävää ja hienoa. Tilaustapahtuma oli miellyttävä ja helppo, tilauksen seurantatiedot tulivat sähköpostiin normaalinn tapaan aikanaan ja tuote saapui nopeammin kuin osasin odottaakaan. Olen kaikin puolin tyytyväinen.
 • Erittäin hyvä
  6 kk sitten
  Tilaamani edullinen SSD-asema saapui alle viikossa. Olen tyytyväinen tuotteen hintaan ja nettisivujen toimintaan.
 • Erinomainen
  6 kk sitten
  Tilasin tukun, yhteensä 4kpl, kodinkoneita. Kaikki tuotteet olivat juuri kuten pitikin.

  Alusta asti asiakaspalvelun yhteydenpito oli esimerkillistä. Väärän tuotteen vaihtaminen uuteen ennen toimitusta sujui ongelmitta ja asiakaspalvelu oli minuun yhteydessä niin puhelimitse kuin sähköpostitse.

  Yhden tähden tiputus täydestä tulee siitä, kun tuli sellainen kuva, että toimitusajan pitenemistä yritettiin hieman peitellä. Myöhästyi alkuperäisestä noin viikolla.

  Kokonaisuudesta jäi erittäin hyvä kuva ja ennen kaikkea hinnat olivat 30-40% edullisemmat kuin suomesta tilattaessa.
 • Tuskin hyväksyttävä
  6 kk sitten
  laite oli ominaisuuksiltaan kuvausten mukainen mutta käyttetty pakkauksen sinetit oli avattu
  ja laiteen päällä oli paljon sormen jälkiä ja virtakytkin on löysä samoin suurenusnappi
  siksi en voi antaa enepää tähtiä olen pettynyt kauppaan luulin saavani uuden tuotteen.
  EStar 10.1" Grand HD Quad-Core 4G tabletti
 • Täydellinen
  6 kk sitten
  Tilaus ja toimitus sujui mallikkaasti. Ennen tilausta esittämääni kysymykseen tuotteen saatavuudesta vastattiin nopeasti ja tilauksen jälkeen toimituksen tilasta informoitiin hyvin. Tuote toimitettiin luvatussa toimitusajassa ja posti toimitti paketin kotiovelle sovitun mukaisesti. Kokemukseeni perustuen voin suositella kauppaa.
 • Erittäin hyvä
  6 kk sitten
  order the wrong laptop with linux , try to contact , still no answer and i recieve with this feedback form .Just pst here so they can repli me .Notice my message plz
 • Hyvä
  7 kk sitten
  Päivitetty: 7 kk sitten
  Tilaus ja toimitus hyvin sujuvaa paitsi maksujärjestely se ei ollut tämänpäivän tasolla, Paupal olisi pelastanut tilanteen. Tilaus muuten asiallinen ja yhteydenpito kiitettävää.
 • Täydellinen
  7 kk sitten
  erinomaista! luotettava ja nopea toimitus ja kaikin puolin kaikki toimii. Suuret suositteluni
 • Erinomainen
  7 kk sitten
  Hyvää palvelua kaiken kaikkiaan, usb-tallentavan digiboxin hinta (Globo GL30) hyvin edullinen mutta toimivuus silti hyvä, joiltakin osin jopa parempi kuin kalliimmissa laitteissa (esim. kuvaruutuvalikot ovat kerrankin riittävän isoilla fonteilla mistä suuri plussa).
 • Täydellinen
  8 kk sitten
  Sähköpostiin vastaus kesti hiukan piti laittaa toisen kerran, että sain vastauksen. Toimitus tuli sovitulla ajan sisällä, maksu verkkopankki siirrolla. Ainoa pieni miinus voisi olla myös mahdollisuus maksaa paypal maksuna, muuten lähetykseen ja tuotteseen tyytyväinen. Oli 100e halvempi kuin muilla

  ostettu tuote benq W2000 DLP projektori 15.8.2017
 • Erittäin hyvä
  8 kk sitten
  Päivitetty: 8 kk sitten
  Tilasin Candyn oranssin mikroaaltouunin ja tähdet menevät asiakaspalvelulle, joka oli nopeaa. Toimitusilmoitus tuli pian ja lähetystunnus myös. En kuitenkaan saanut minkäänlaista saapumisilmoitusta. Kävin lähetystunnuksella katsomassa postin sivuilta ja kappas, oli ollut siellä jo pari päivää.
  Suomen kieliset käyttöohjeet olisi kanssa olleet hyvät.
  Harkitsen vakavasti uudelleenkin tilaamista, mikäli tarve sille tulee.
 • Erinomainen
  8 kk sitten
  Tilasin Canon Pixma monitoimilaitteen. Tilatessa oli vähän epäselvää, että miten maksaminen tulee tapahtumaan. Seuraavana päivänä asia selvisi, kun sain laskun sähköpostiosoitteeseeni.

  Sain laitteen haluamani värisenä, sopivalla hinnalla ja erittäin nopeasti. Tehokasta toimintaa. Olen tyytyväinen! Etukäteen kyllä jännitin, että mikä tämä tämmöinen RDE.Fi oikein on... Nyt suosittelen mielelläni muillekin.
 • Erinomainen
  8 kk sitten
  Kaikki sujui hienosti:
  - tilaus
  - laskun maksaminen
  - toimituksen eteneminen ja seuranta
  - yleensäkin yhteydenpito ajantasaista

  Tavara tuli luvatussa ajassa, ei valittamista.
 • Täydellinen
  9 kk sitten
  Tilasin Microsoft 640 xl (mustana). Sain heti seuraavana päivänä sähköpostitse tiedon, ettei sitä enää olekaan... valittavaksi jäi joko sama tuote valkoisena tai rahojen palautus.
  Valitsin korvaavan tuotteen. Seuraavaksi sainkin lähetystunnuksen ja siitä parin päivän päästä oli luuri jo perillä. Hyvä yhteydenpito, nopea toimitus ja tuote toimii kuten pitääkin!
 • Erinomainen
  9 kk sitten
  Tilasin samsung xcover 4:sen minkä piti tulla 4-8 päivässä, siinä kuitenkin meni kauemmin. Koitin soittaa firmalle mutta siellä oli varattua eikä takaisin soitto pyynnöistä huolimatta tullut takaisin soittoa. Myöhemmin otin yhteyttä sähköpostitse firmaan mistä tavoitin heidät ja asiat alkoivat sujumaan. Selvisi että puhelin oli hävinnyt postissa ja he lupasivat lähettää uuden puhelimen mikä sitten tuli perille 4 päivässä. Joten kaikin puolin hyvä firma. :)
 • Täysin hyödytön
  10 kk sitten
  Never! Never agree for the prepayment. Bought Lumia mobile, order number 1422. Paid in advance and finally got:
  - delivery took much more than promised, and therefore I was unable to check the parcel immediately.
  - they send me used phone, in damaged and teared box.
  - phone was broken (can't connect to wifi) but finally I've got a reply "contact warranty service" - so wasted time, wasted money.
  NEVER make prepayment to this shop!
 • Hyvä
  11 kk sitten
  Halvat tuotteet,suuri valikoima,kohtuu nopea toimitus.
 • Täydellinen
  11 kk sitten
  Hyvä kauppapaikka. Selvät sivut, helppo tilata ja todella nopea toimitus. Seurantakoodi tuli heti. Laitteen rekisteröinti oli helppo. Suosittelen.
 • 2017-04-26 - Vuosi sitten. Tätä aikaisempia arvosteluja ei lasketa mukaan kaupan arvosanaan.

 • Hyvä
  1 vuosi sitten
  Edullisemmat hinnat kuin suomessa. Tuotteet toimitetaan nopeasti (postin) kuljetuksella, josta aiheutuu pieni lisähinta, tuotteen koosta tai painosta riippuen.
  Pieni pettymys oli kun esim. liesitason/uunin käyttöohjeita ei tullut mukana suomeksi eikä edes englanniksi. Netistä niitä kuitenkin löytyy.