4.3 5 tähdestä

Lajiteltu päivämäärän mukaan
20.08.2019
  L
  Lauri(1 arvostelu)
  Televisio RDE:ltä. Tilauksen jälkeen nopeasti vahvistus ja ilmoitus, että saattaa kestää, koska ei varastossa. Tämä olikin itsellä tiedossa ko tuotetta sivustolta selatessani. Yllättävän nopeasti kuitenkin lähetys ja seurantakoodi. Perille parissa päivässä, kun auto toi television kotiovelle. Hienoa palvelua, kun hintakin halvempi kuin täkäläisissä liikkeissä. Suosittelen.
  19.08.2019
   M
   Micazu(1 arvostelu)
   Tilasin Apple TV:n 4K mallin. Posti tuli nopeasti perille mutta laatikossa oli väärä tuote (Apple TV Full HD). Asiakaspalvelun numero ei vastaa ja sähköpostiin tuli automaattiavastaus että tuki on vielä viikon lomalla. Jeba! Päivitän arvostelua kunnes saan ostamani tuotteen.
   16.08.2019
    E
    Ei luotettava(1 arvostelu)
    Ostin uuden puhelimen. Pahvilaatikko ei ollut muoveissa. Puhelimeen oli tehty jo käyttöönottoasetukset ja kielenä ehkä liettua/latvia(?) (varastettu puhelin? Asennettu joitain haittaohjelmia? tai sitten vain hyvää palvelua ja puhelin on heti valmis käyttöön..)
    14.08.2019
     R
     Ritsa(1 arvostelu)
     Nopea toimitus, tavara sellainen kuin piti ja hintakin kohillaan
     13.08.2019
      E
      Emilia(1 arvostelu)
      Hyvät ja selkeät nettisivut, joilla loistavat hinnat ja kattava valikoima. Toimitus sujui moitteetta ja seuraaminen oli helppoa.
      09.08.2019
       J
       Jaana(1 arvostelu)
       Nopeat vastaukset kysymyksiin ja nopea toimitus.
       24.07.2019
        A
        Antti(1 arvostelu)
        Tuotteen edullinen hinta hieman arvelutti. Se vain oli oikeasti edullinen. Nopea lähetys, paketti seurattavissa koko toimituksen ja luotettavat maksuvaihtoehdot.
        22.07.2019
         K
         Korppi.(1 arvostelu)
         Koko Euroopasta ei löytynyt lempisilitysrautaani muualta kuin täältä. Supernopea ja todella edullinen kauppa. Luotettava. Suosittelen todella.
         15.07.2019
          e
          ensten(1 arvostelu)
          Nopea toimitus ja kaikki toimi- ja yhestä peruutuksesta tuli rahat takasi- tilaan toistekkin kun on tarvis
          17.06.2019
           R
           Rahul (1 arvostelu)
           I had ordered a Samsung S10e from RDE.FI. The price was very good and so was the product. The delivery box was cushioned very well. Even though there were a few problems with Posti during the delivery, the customer support at RDE was very helpful and answered quickly (within 2-3 hours every time). I'd recommend it.
           04.06.2019
            h
            haajhe(1 arvostelu)
            Nopea toimitus
            25.05.2019
             R
             RDE.FI(1 arvostelu)
             Hyvä palvelu ,kiitos!
             23.05.2019
              N
              Nasu(1 arvostelu)
              Hyvää kauppa luotettava ja laadukas tuotteita ja nopea toimitus 5/5
              20.05.2019
               M
               Markku(1 arvostelu)
               Tämä meni niinkuin Strömsössä. Tilasin hyvin edullisena pitämäni älykellon Xiaomi Amazfit Bip ja kaikki meni tilatessa kuten olin toivonut, toimitus pakettiautomaattiin edullinen hinta, hyvä mieli. Kunnes Posti töpeksi ja paketti päätyikin pääpostille, josta en olisi päässyt sitä hakemaan. Otin yhteyttä RDE.FI:n asiakaspalveluun ja kerroin tilanteen. Tuntia myöhemmin asia oli kunnossa ja seuraavana päivänä soittivat Postista että lähetys tuodaan kotiovelle, koska uudelleenkääntö automaattiin ei onnistunut. Tämä oli tietysti loistouutinen ja hyvä esimerkki hyvästä ja tehokkaasti toimivasta asiakaspalvelusta. Itse älykellokin on ollut käytössä mitä parhain. Lämpimät suositukseni sekä myyjälle että tuotteelle.
               16.05.2019
                H
                Heidi(1 arvostelu)
                Nopeat ja sujuvat kaupat! tuote saapui kotiin luvatussa ajassa!
                Sivu 1