Hintaopas
Mainos
KotiTeematTammiale

Tammiale 2025

Tammikuun alennusmyynnin aikana keräämme tarjouksia, jotka datamme mukaan ovat erityisen hyviä juuri nyt. Seuraamme hintakehitystä kolmen kuukauden ajan ja vertaamme sitä tuotteen nykyiseen hintaan. Jos hinta on odotettua alhaisempi, lisäämme tarjouksen tälle listalle. Toivottavasti löydät juuri tarvitsemasi!

Tietoa kampanjasta Tammiale

iStock.com / William Barton

Mikä on tammiale?

Joulualen jälkeen alkavat tammialet, jotka jatkuvat läpi tammikuun. Usein tammialesta saattaa löytää jopa parempia tarjouksia kuin joulun välipäivien alennusmyynneistä.

Tammiale ei ole alennusmyyntiaikana ehkä yhtä tunnettu kuin Black Friday ja jouluale, eivätkä kaupat ole siinä yhtä laajasti mukana kuin suurimmissa kampanjajaksoissa. Tammialessakaan ei silti tarvitse jäädä tyhjin käsin.

Tarkastelimme 10 suosituimman Black Friday -tuotteemme hintakehitystä 1. marraskuuta 2020 ja 31. tammikuuta 2021 välisenä aikana. Tilastojen mukaan näistä kymmenestä tuotteesta kolmella alin keskiarvohinta on tammikuussa alhaisempi kuin marras-joulukuussa.

Kun tarkastellaan kaikkia tuotteita, kaikkein paras mahdollisuus bongata hyviä tarjouksia yksittäisistä tuotteista on kuitenkin Black Fridayn aikaan.

Tärkeintä on kuitenkin vertailla hintoja alennusmyyntien aikana. Esimerkiksi tuotteen hintahistoriaa tarkastelemalla on mahdollista tarkistaa, onko tarjous aidosti hyvä, onko hinta noussut ennen tarjousta tai onko tuote ollut paremmassa tarjouksessa jonain muuna ajankohtana.

Löydät kaikki tammialen tarjoukset kootusti kampanjasivultamme.

Meneillään olevat kampanjat

Päivän tarjoukset

Löydä parhaat tarjoukset juuri nyt

Siirry kampanjaan