KotiTeematTammiale
Tammiale 2023

Tammiale 2023

Tammikuun alennusmyyntien aikaan löydät kaikkien kauppojemme tarjoukset suurimpien kategorioiden tuotteista täältä. Sivusto avataan 1.1.2023. Tietoja päivitetään jatkuvasti. Muista verrata muutakin kun hintaa, jotta ostoksesi vastaavat tarpeitasi.

Unohda jonotus kaupoissaAseta haluamillesi tuotteille hintavahti ja lähetämme sinulle sähköpostin tai push-viestin heti kun niiden hinta tippuu. Skannaamme yli 800 verkkokauppaa useita kertoja päivässä.

Tietoa kampanjasta Tammiale

iStock.com / William Barton

Mikä on tammiale?

Joulualen jälkeen alkavat tammialet, jotka jatkuvat läpi tammikuun. Usein tammialesta saattaa löytää jopa parempia tarjouksia kuin joulun välipäivien alennusmyynneistä.

Tammiale ei ole alennusmyyntiaikana ehkä yhtä tunnettu kuin Black Friday ja jouluale, eivätkä kaupat ole siinä yhtä laajasti mukana kuin suurimmissa kampanjajaksoissa. Tammialessakaan ei silti tarvitse jäädä tyhjin käsin.

Tarkastelimme 10 suosituimman Black Friday -tuotteemme hintakehitystä 1. marraskuuta 2020 ja 31. tammikuuta 2021 välisenä aikana. Tilastojen mukaan näistä kymmenestä tuotteesta kolmella alin keskiarvohinta on tammikuussa alhaisempi kuin marras-joulukuussa.

Kun tarkastellaan kaikkia tuotteita, kaikkein paras mahdollisuus bongata hyviä tarjouksia yksittäisistä tuotteista on kuitenkin Black Fridayn aikaan.

Tärkeintä on kuitenkin vertailla hintoja alennusmyyntien aikana. Esimerkiksi tuotteen hintahistoriaa tarkastelemalla on mahdollista tarkistaa, onko tarjous aidosti hyvä, onko hinta noussut ennen tarjousta tai onko tuote ollut paremmassa tarjouksessa jonain muuna ajankohtana.

Löydät kaikki tammialen tarjoukset kootusti kampanjasivultamme.

Parhaat tarjoukset juuri nyt

Näytä kaikki tarjoukset

Kampanja on päättynyt

Tutustu meneillään oleviin kampanjoihimme

Meneillään olevat kampanjat

Päivän tarjoukset

Löydä parhaat tarjoukset juuri nyt

Siirry kampanjaan