Gamer Zone

Pelaatko mielelläsi suosikkipeliäsi 15 minuutin ajan silloin tällöin, tai ehkä pelaat mieluummin läpi yön silläkin riskillä, että saat potkut/reputat lukukauden kokeet/vieraannut kumppanistasi? Kaikissa tapauksissa arvostat todennäköisesti sitä, että tilisi saldo ei ole miinuksella. Siksi olemme koonneet tähän parhaat tarjoukset, vain klikkauksen päähän.

Pöytäpelikoneet – Etsitkö konetta, jonka kuvataajuus ylittää tarumaisimmatkin kuvitelmasi? Siinä tapauksessa sinun kannattaa tutustua PC-jättiläisten kategoriaamme!

Pelikannettavat – Pelkäätkö, että odottamasi peli julkaistaan juuri, kun olet joulunvietossakotikonnuilla? Ei hätää! Kannettava toimii junassakin (tai vaikka yksityiskoneessa, joka sinulla todennäköisesti on, jos sinulla on varaa pelikannettavaan). Huolettaako hinta? Juuri siinä me astumme kuvaan.

Pelinäytöt – Paraskaan Batman ei pärjää ilman Robinia. Mitä iloa siis on tietokoneesta (Batmanista) ilman näyttöä (Robinia)? Eihän sitä paitsi käy päinsä, että huippukoneen loistava kuvataajuus ei pääse oikeuksiinsa, koska näytön virkistystaajuus ei riitä.

Balkouras Nicos / Unsplash
Balkouras Nicos / Unsplash

Pelinäppäimistöt – Mitä eroa mahtaa olla tavallisille kuolevaisille tarkoitetuilla näppäimistöillä ja pelaajille suunnatuilla, supertarkoilla mekaanisilla näppäimistöillä? Hinta nyt ainakin. Miten valtava ero sitten on? Se selviää pelinäppäimistöjen kategoriastamme.

ekkaphan / Adobe Stock
ekkaphan / Adobe Stock

Pelihiiret – Jos ihan totta puhutaan, niin toimistolaitteilla ei yksinkertaisesti osu päähän. Päähän osuu huolella suunnitelluilla, tarkkaan tasapainotetuilla, supertarkoilla ja vaikuttavan näköisillä titaani-, hiilikuitu- ja adamantiumaseilla. On valikoimassamme toki keskitason budjeteillekin sopivia hiiriä...

Pelikuulokkeet – Haluatko kokea taistelukentän tiimellyksen pelkäämättä jatkuvasti kuolemaa? Käännä äänenvoimakkuus tappiin (keskustele kuitenkin ensin korvalääkärisi kanssa). Jos tahdot pysyä sovussa naapuriesi kanssa etkä kaipaa poliisia ovelle, hyvien kuulokkeiden hankkiminen voi olla viisasta.

Konsolit – Jos haluat välttää kaiken edellä mainitun, sinun kannattaa harkita pelikonsolia.

Pelit – Mihinkö kaikkia näitä laitteita ja lisävarusteita sitten oikein tarvitaan? Olipa helppo kysymys. PELAAMISEEN! Mihin muuhunkaan. Tutustu siis pelikategoriaamme – vaikka mainitsemmekin sen viimeisenä, se on tietysti kaiken alku ja juuri.

Muut kategoriat – On meillä paljon kaikkea muutakin. Emme vain halua, että joudut selaamaan pitkät pätkät tekstiä. Käy silti kurkkaamassa!