Tuotekategoriat
Hintaopas
Puolueeton hintavertailupalvelu

Sirap

0
Kontribuutio
0
Annetut äänet
Apple iPhone 8 64GB
3.5
(46)
359,00 €
vuosi sitten*
Hyödytön ilman icloudia: Soitan tukeen ja kysyn, mihin icloud-varmuuskopio on hävinnyt. Heillä ei ole aavistustakaan eikä mitään keinoja selvittää, mitä on tapahtunut. Ei minkäänlaista tapahtumalokia. Ei mitään. Siksi en voi luottaa icloudiin, mikä tekee puhelimesta melko hyödyttömän. Yritin myös ladata pankkitunnukseni siinä onnistumatta. Appstore pyörittää peukaloitaan ja pyörii loputtomasti. Puhumattakaan niistä inhottavista mainoksista, joita he ovat sijoittaneet ylimmäksi appstoren hakutuloksissa. Erittäin kitsasta, että eivät lähetä mukana kuulokesovitinta. Miinukset. Se ei myöskään sovi hyvin käteen, ja näyttää siltä, kuin joku applen harjoittelija olisi päättänyt päällystää sivut teflonilla, jotta se olisi mahdollisimman liukas. Kaikki muu puhelimessa on tietenkin lasia, jotta se menisi rikki mahdollisimman pian. Idioottimaista. Iphone 8 on ylivoimaisesti huonoin kokemukseni Iphoneista tähän mennessä. Antakaa minulle iPhone 5. Lähes yhtä huono kuin Hintaopas, joka hävittää kaiken kirjoitetun ilman muotoiluominaisuutta.
*Muokattu kuukausi sitten
Nokia 8 Dual SIM 64GB
4.1
(16)
299,00 €
kolme vuotta sitten*
Olen antanut puhelimelle viimeisen vuoden aikana monta monituista tilaisuutta osoittaa, että valmistaja osaa asiansa. Valitettavasti törmään myymälässä joka kerta samaan: näytöllä pyörii demovideo, ja hyvällä tuurilla siitä pääsee joskus eroon niin, että pääsee kokeilemaan itse järjestelmää. Sitten on vastassa täysin lukittu järjestelmä, joka käytännössä sallii ainoastaan yhteystietojen lisäämisen ja laskimen käytön. Google Play Kauppa on lukittu, Gmail on lukittu, viestit on lukittu, nettiyhteyttä ei ole, ja WiFi-asetukset on – oikein arvattu – lukittu. Yhtään mitään ei pääse kokeilemaan ennen ostamista. Gigantin henkilökunta vahvisti, että puhelimet toimitetaan tällaisina valmistajalta ja ettei myymälässä voida tehdä asialle mitään. Halusin pitää puhelimesta, mutta en voi kuin reputtaa valmistajan, joka ei ymmärrä niin perustavanlaatuisia asioita kuin tuotteen kokeilumahdollisuutta. Monet merkit siis viittaavat siihen, ettei valmistaja osaa asiaansa. Varoituskello kilisee.
*Muokattu kaksi vuotta sitten
Apple EarPods with Remote and Mic
3.3
(59)
10,99 €
neljä vuotta sitten*
Päivitys: otan pois yhden antamani tähden, koska 3,5 mm-liittimestä irtosi pää. Laatu vaikuttaa huonontuneen jonkin verran vuoden 2012 jälkeen. --- Ostin uudet, koska olin tyytyväinen iphone 5:n mukana tulleisiin. Uudet vastasivat huonosti käskyihin. Sain uudet, jotka olivat vielä huonommat. Äänensäätö ei toimi, ja start/stop –toiminto toimii vaihtelevasti. Siri aktivoituu itsestään musiikki alkaa soida ilman että painan mitään nappia, vaihtaa biisiä itsestään jne. Olen kokeillut nappeja sekä iOsissa että Os X:ssä ja verrannut nappeja muutamiin Kossin kuulokkeisiin. Olen varmistanut, että minulla on alkuperäiskuulokkeet. Aivan selkeästi valmistusvirhe. En voi suositella tuotetta, ainakaan jos tilaat sen netistä. Aikasi tulee kulumaan reklamaatioiden ja postin kanssa, pahimmassa tapauksessa monia kertoja.
*Muokattu kaksi vuotta sitten
Braid (PC)
3.8
(1)
5,83 €
kuusi vuotta sitten*
Hienoa musiikkia, super palapeli, ei kuljetusmatkat, kauniisti. Virheetön pelattavuus.
*Muokattu kuusi vuotta sitten
Philips Series 3000 QG3320
3.3
(18)
34,90 €
kuusi vuotta sitten*
Myyjänä Cnet tuntuu jälkikäteen täysin palanut, joka yritti pakata minulle 200 kruunua kalliimpi malli, joka näytti sellaista kiinnitetään metalliosat. "Enemmän kestävä" oli argumentti. Ikään kuin sillä on merkitystä, kun nokka on ainoa herkkä osa on edelleen muovia. Nah, olen melko tyytyväinen tähän. Harkitsi palauttaa sen takia melutaso on mahdotonta hyväksyä korva trimmeri, se tuntuu suorastaan ??haitallista. Mutta se toimii hyvin muuten, niin se on tarpeeksi hyvä.
*Muokattu kuusi vuotta sitten