Tuotekategoriat
Hintaopas
Puolueeton hintavertailupalvelu

johanneshenrysson

Liittynyt 2006-12-15
192
Kontribuutio
0
Annetut äänet
Apple AirPods (2nd Generation) latauskotelolla
3.7
(55)
128,87 €
kaksi vuotta sitten
Yleisesti mukavat kuulokkeet ja miellyttävä ääni. Niiden vahvuus on ennen kaikkea se, että ne ovat kevyet ja lähes huomaamattomat. Ajatus kannettavasta laturista on itse asiassa varsin nerokas, koska niiden oma kapasiteetti on hieman rajallinen. Yksityiskohdat, kuten automaattinen päälle/pois riippuen siitä, ovatko ne korvassa vai eivät jne., ovat oikein mukavia. Kielteistä on ehkä, että jotkut todennäköisesti saattavat kokea epävarmaksi tai epämukavaksi sen, että ne eivät ole enää kiinni. Mutta lukuun ottamatta puseron riisumista, en ole koskaan pudottanut yhtään.
Sony WH-1000XM3
3.7
(145)
189,00 €
kaksi vuotta sitten*
Näiden melunvaimennus on aivan mieletön. Bussissa ei ole koskaan ollut yhtä hiljaista. Ihanaa. Pikkupäivityksiä: Ääni särähteli tietyissä kappaleissa. Vaikuttaa siltä, että tätä tapahtuu joillakin kuulokkeilla mutta ei kaikilla.
*Muokattu kaksi vuotta sitten
Asus GeForce GTX 1060 Dual OC 2xHDMI 2xDP 6GB
4.6
(17)
259,00 €
kaksi vuotta sitten
Hintaluokassaan on (missä?) lyömätön. En tähän mennessä ole havainnut mitään suoria ongelmia, vaan se toimii hyvin. On totta kai pelejä joissa tämä kortti ei pysty ajamaan maksimia korkeilla fps:illä, mutta nythän on kuitenkin "ihan äsken" tullut uusi sukupolvi. Ollakseen alemmassa keskiluokassa se toimii erittäin hyvin.
Sony PlayStation 4 (PS4) Slim 500GB
4.1
(50)
269,00 €
kaksi vuotta sitten
Aivan kuten odotettua, PS4 on mukava pieni paketti, joka hoitaa sekä pelit että videot ja striimauksen ongelmitta. Pidän myös siitä, että siihen voi liittää puhelimen ja käyttää sitä kun kirjoittaa useimpiin tekstikenttiin. Ennen kaikkea salasanojen täyttämiseen se on loistava. Mikä voisi olla parempi? Modernilla aikakaudella kaiken pitää aina olla päivitetty. Kiva. Mutta ikävää kun laittaa levyn ensimmäistä kertaa sisään ja tajuaa, että joutuu odottamaan 50GB:n tankkausta :/
Apple iPhone 8 64GB
3.4
(48)
359,00 €
kaksi vuotta sitten
Lyhyesti sanottuna, paras puhelin joka minulla on ollut. Mutta - kuluttaa niin paljon rahaa puhelimeen, joka kestää pari vuotta, se on kyseenalaista. Olen tähän mennessä vaihtanut hyvin paljon, mitä tulee matkapuhelimiin joita minulla on ollut. Kaikki mahdollinen vanhasta Nokiasta, Nokiaan Windowsilla, Sony, HTC, Samsung, jne., ja iPhone. Varhainen Android oli todella tylsä, nykyinen Android tuntuu ihan ok:lle, mutta pidän edelleen enemmän IOS:in valikoista jne enemmän. Minusta se on aina tuntunut paremmin mietityltä, ja yleensä muut yrittävät luoda jotain, joka tuntuu samanlaiselle (ei niin että Apple olisi aina ensimmäinen uusissa ideoissa, mutta he mielestäni toteuttavat niitä paremmin ja määrittelevät graafisen käyttöliittymän standardin. Astun varmaan monille varpaille, mutta se on minun mielipiteeni joka tapauksessa. Jos vertaa iPhone 8:aa ja 7:ää, niin tiedän, että monet miettivät hieman sitä, kuinka paljon siinä olisi oikeasti parempaa, olisiko se puhelimen vaihtamisen arvoista? Onnistuin hajottamaan oman 7:n, niin että ei jäänyt paljon valinnan varaa. En ollut varautunut siihen, että iPhone 8 hakee kentät huomattavasti paremmin kuin 7, joka rehellisesti hakee kentät melko huonosti. Olen usein alueella jossa on huonot kentät, siellä 7 oli täysin hyödytön - mitä en huomaa lainkaan 8:ssa. Muuten se on nopea ja hoitaa useimmat asiat hyvin. Akunkeston kanssa ei ole ongelmia, mutta toisaalta se latautuu langattomasti kun ajan autoa jne, joten se ei anna niin oikeudenmukaista kuvaa. Siitä hinnasta puheen ollen... Lyhyenä yhteenvetona olen sitä mieltä, että periaatteessa kaikki järkevät puhelimet ovat nykyään liian kalliita. Puhelimen käyttöikä on hyvin lyhyt, ja uudemmat puhelimet kestävät yleensä erittäin huonosti. Mutta jos saa sellaisen työpuhelimeksi - sitten valitsen sellaisen viikon jokaisena päivänä.
Interstellar
4.3
(36)
7,95 €
neljä vuotta sitten*
Ei ole oikeastaan elokuva minun makuun, mutta se oli niin uskomattoman monella tavalla mahtava. Harvoin on voinut heittäytyä epätoivon ja toivon välillä sillä tavalla. Koko tuotannon laatu on ainutlaatuinen. Kohtaukset tuntuu hyvin harkituille siihen nähden mihin pystyy, ja sammalla ne on vaikutusvaltaisia ja hyvännäköisiä. Ääni onkin mahtavaa, ja silloin kun todella käyttää volyymia saa todella täyden tehon. Lopuksi siihen lisätään hieman huumoria, ja todella hyvät suoritukset näyttelijöiltä. Se onnistuu kuitenkin tuntumaan todelliselta, kovalla mutta hyvällä tavalla.
*Muokattu neljä vuotta sitten
A Game of Thrones (2nd Edition)
3.8
(2)
53,90 €
kuusi vuotta sitten*
Aivan kuten edellinen mainittiin, se vie todella kauan aikaa käydä läpi sääntöjä. On YouTube clip jossa Fantasy Flight itse läpi ydin peli, clip kestää noin 30 minuuttia. Luulisi, että ansaitset enemmän kuin tunnin, jos kaikki nähneet, että clip ennen alkua ... Se tuntuu kuitenkin, että useimmat vertailukelpoinen peli kestää kauan oppia, kukaan pelannut ennen. Ilmeisesti he kestää vielä kauemmin täysin hallita ... Omalta osaltani se on kaikkein hauskaa lautapelejä olen koskaan pelannut. Inhoaa yleensä satunnainen lähdöt luontoisetuna, jne, mutta jos pidät joitakin satunnaisia, joten voit käyttää taistelu-kortit (ei voi muistaa, jos se on todella oikea termi heille). Se on kuvattu asetukset, ja nämä kortit ovat valinnaisia, päättää ennen kuin aloitat (ei pidä sekoittaa talon kortteja, jne). Muuten pidän ylimääräisiä ulottuvuuksia kautta tulevat toimitukset, Influence kaavioita, jne. Koko asetelma voimalla rahakkeita on erittäin mielenkiintoinen ja toimii hyvin. Taktiikka on myös hyvin mielenkiintoista, jos joku alkaa hyödyntämään veneet ja niin edelleen. Se, että kukaan voi tehdä ja rikkoa liittoutumia ristikkäin, ja todella hyödyntää näitä, niin ei tietenkään juonittelusta kanssa määrä pelaajia. Lyhyesti tiivistettynä, peli muuttuu nopeasti monimutkaisia ​​ja viihdyttävä kuin kirjoja ja elokuvia, mutta tulematta liian vaikea oppia. Jos väsy alkuperäisen niin on myös pari laajennuksia, jotka kehittävät peli hieman eri suuntiin.
*Muokattu kuusi vuotta sitten
The Lord of the Rings: Dice Building Game
3
(1)
kuusi vuotta sitten*
Pohjimmiltaan se on melko yksinkertainen ja viihdyttävä peli. Vaara, että väsyt jälkeen kun on suuri, ja jos olet onneton, se kestää huomattavasti kauemmin kuin 60 minuuttia. Jotain, joka häiritsee vähän on tuotteen laatua. Aluksi tämä on ensimmäinen versio sääntökirjaa todella huono. Ohita se ja lataa pdf-versio toinen versio, muuten se on lähes toivoton päästä alkuun. Olen jopa otti apua YouTube clip. Muut puutteet ovat painovirhe päällä Merry- / Pippin kortti, joka valmisteli olisi pyrittävä katsasti. Muita jonka jotkut uhri väärän noppaa jossa vahingossa painaa Gollum sijasta Puuparta. Mutta hieman kärsivällisyyttä, se on edelleen melko hauska peli, joka on kohtuullisesti helppo oppia (jos joku oman puolueen voi perusteet). Suurin osa siitä on todella kortteja niin niillä on vain perusta pääset pitkälle.
*Muokattu kuusi vuotta sitten
Battlefield 4 (PS3)
2.1
(9)
13,60 €
kuusi vuotta sitten*
Joten tässä hieman jälkeen järjestelmä näyttää lähinnä paikattava ja kiinteä. Luultavasti eivät laita riittävästi aikaa löytää kaikki viat, mutta toistaiseksi peli on todella antanut kunnon vakaa vaikutelman (joista yksi ei ehkä ole niin pilalle, kun se tulee Battlefield-sarjan, jossa idea on yleensä parempi kuin toteutus) . Olen beta testattu peli melko varhain ps3, ja voi muutenkin sanoa varmuudella, että se toimii paljon paremmin nyt, mikä tietysti tuntuu hyvältä. Auto-ottelussa myös vauhtiin nopeasti ja pelaa, ja usko, että se on niin verinen latausajat jne Kokonaisuutena varsin mukavaa. Sitten saat valitettavasti, älä oleta, että minä ja konsolit ensimmäisessä persoonassa ei täsmää. Ei ollenkaan. Mutta siitä huolimatta, se on viihdyttävä peli, jossa mahdollisuudet enemmän, jos vain oppia käsittelemään sitä hemmetin näky käsiohjaimella ...
*Muokattu kuusi vuotta sitten
Sivu 1