Hintaopas
Puolueeton hintavertailupalvelu

hintavinta

Liittynyt 2017-03-02
20
Kontribuutio
11
Annetut äänet
Dustin Home
Hyvä
(5)
Hyvä
kaksi vuotta sitten
Kaikki toimitettu tilausten mukaan.
Verkkokauppa.com
Erinomainen
(77)
Erinomainen
viisi vuotta sitten*
Luotettavin verkkokauppa jossa olen asioinut, mutta ei aina edullisin. Kaikki toiminta jämptiä. Tilausvahvistus tulee heti eikä viidestoista päivä. Palautus ilman selityksiä onnistuu täysin myyjän kustannuksella. Varmasti myyvät nuo palautetutkin, mutta luultavasti useimmiten kivijalkakaupassa, jossa asiakas näkee mitä saa. 3/2020. Mistä lie tilaa tavaransa, kun peruu arvioidun saapumisajan kerta toisensa jälkeen, ja muualla sitä myydään.
*Muokattu kaksi vuotta sitten
Power
Erinomainen
(39)
Surkea
kaksi vuotta sitten
Liikkeen skanneri kuulemma skannailee muiden hintoja ja niiden mukaan hinnoittelee myymänsä tuotteet edullisimmiksi. Ei pidä paikkaansa tuo edullisin-väite.
Kärkkäinen
Erinomainen
(10)
OK
viisi vuotta sitten*
Kaikki tilaukseen liittyvä on toiminut asiallisesti. Liike pitää mielettömän määrän sellaistakin tavaraa listoillaan jota koskaan ei ole myynyt. Saahan sillä keinoin asiakkaita sivuille pettymään.
*Muokattu kaksi vuotta sitten
Gigantti
Hyvä
(283)
Hyvä
viisi vuotta sitten*
Nettikauppa toiminut kuten pitääkin. [email protected] ei toiminut, eli kun menin liikkeestä hakemaan siellä ei tiedetty eikä löydetty tilaustani. Onneksi löysin itse yhden tuotteen telineestä. Liikkeessä todellakin hyökätään kuin hai kimppuun heti kun sisälle astuu. Myyjät ilmeisesti provisiopalkkaisia yksityisyrittäjiä? Saa tosin rauhassa katsella, kun jaksaa ilmoittaa joka myyjälle siitä erikseen.
*Muokattu kaksi vuotta sitten
Superkuva
Surkea
(3)
Erinomainen
viisi vuotta sitten*
Tilausvahvistus kolahtaa heti kuin manulle illallinen. Nopea toimitus v. 2017! Ei ole palvelu kolmessa vuodessa 2017-2020 huonontunut. Tavaroitten ilmoitettiin olevan varastossa. Tilaus lähetetettiin heti ja seuraavana päivänä perillä. Hienoa!
*Muokattu kaksi vuotta sitten
GoPro Hero6 Black
Full Star 1
1.8
(1)
429,00 €
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
neljä vuotta sitten*
Huonoa ja hiukan hyvääkin! -- Ensimmäinen kummastuksen aihe oli kehysraamin lukko, joka tiukkuutensa vuoksi jää monelta ladyltä avaamatta. Työkaluilla teet siihen naarmuja tai jopa rikot sen. Jonkunmoinen pykälä sormille olisi paikallaan. -- Toinen kummajainen oli Kehysraamissa oleva reikä hdmi/usb-liitännän kohdalla, kun sitä reikää ei voi kuitenkaan mitenkään hyödyntää. Olisin liittänyt virtapankkiin kuvauksen aikana, ettei olisi tarvinnut akun ehtyessä suorittaa vaivalloista kameran poistoa kehyksestä. -- Yhdessäkään kameraesittelyssä tai teknisissä tiedoissa joita ennen kameran hankintaa lueskelin en havainnut mainintaa, että kameran ohjelmistot vaativat Windows 10-käyttöjärjestelmän. Vasta kameran firmwarea päivittäessäni tuon löysin GoPro tukisivustolta. Firmware olisi jäänyt päivittämättä ellei vaihtoehtojen joukossa olisi ollut muistikortilta päivitys. Muut vaihtoehdot olisivat vaatineet Win10:n. -- Liekö tuo Win-10:n puuttuminen ja kameran omien ohjelmistojen sopimattomuus sen myötä ollut syynä, ettei yksikään neljästä melko uudesta editointiohjelmastani tunnistanut kameran 4K 60fps-tiedostoja. Sen sijaan 4K 30fps toimi. -- Kuvan laatu tuolla 4K 30fps oli korkeintaan tyydyttävä verrattuani sitä hyvän kompaktikameran videokuvaan. Suunnilleen samaa tasoa kuin toisen omistamani actionkameran videokuva, rakeinen hämärässä. + Jotain plussaakin! Hiukan kapeamman kuvakulman ansiosta tynnyrivääristymä pienempi kuin toisessa actionkamerassani, ja vakautus melko hyvä. Em. seikoista johtuen laitoin kameran kiertoon mikä pikimmin, tosin siitäkin karvaasti kärsien.
*Muokattu neljä vuotta sitten
Scandinavian Photo
Hyvä
(6)
Erinomainen
viisi vuotta sitten*
Erittäin ystävällinen palvelu ja tavara lähtee heti! Toimintaa jopa viikonloppuisin.
*Muokattu viisi vuotta sitten
Sivu 1