Hintaopas
Puolueeton hintavertailupalvelu

Alcedinidae

Liittynyt 2018-01-14
4
Kontribuutio
2
Annetut äänet
DNA
Hyvä
(5)
Huono
vuosi sitten
Vuosia sitten tein päätöksen, ettei DNA liittymiä enää tule. Riittävän useasti kärsinyt operaattorin tekemistä virheistä.
Elisa
Hyvä
(4)
Huono
vuosi sitten
Korottomat ja kuluttomat osamaksut hienoa, mutta hinnat sitten korkeammat kuin muilla. Mobiilinettiyhteydet kilpailijoita hitaampi, ainakin omalla asuinpaikkakunnallani.
Verkkokauppa.com
Erinomainen
(57)
Erinomainen
neljä vuotta sitten*
Koiranruoka ja tietoturvaohjelmisto samalla ostokerralla. Tuotevalokoimalla laajuutta!
*Muokattu vuosi sitten
Gigantti
Hyvä
(275)
OK
vuosi sitten
Hyvillä hintapommi tarjouksilla tuotteita todella vähän. Muutaman kerran jäänyt tarjoustuote saamatta, ostoyrityksestä huolimatta. Kävin ostamassa tuotteet siksi kilpailijalta.
Withings Steel HR Sport 40mm
Full Star 1
3.8
(1)
113,90 €
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
kaksi vuotta sitten
Erittäin onnistunut tuote. Halusin kellon joka on tyylikäs, perinteisen kellon näköinen ja samalla tarjoaa älyominaisuuksia. Rannekkeen pystyy vaihtamaan pikalukituksen avulla haluamakseen materiaaliin tilanteen mukaan. Kello sopii erinomaisesti satunnaista liikuntaa harrastavalle ulkoilijalle joka haluaa perinteisen tyylin kellon.
Withings Body Cardio
Full Star 1
3.5
(1)
129,00 €
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
neljä vuotta sitten*
Vaaka on toiminut hienosti. Tunnistaa kaikki perheenjäsenet ja tiedot siirtyvät ongelmitta mobiilisovellukseen. Muotoilu mielyttää ainakin omaa silmääni ja vaakaa voi pitää lattialla esillä. Yksi tähti miinusta poistuneesta pulssiaaltomittauksesta.
*Muokattu neljä vuotta sitten
Power
Hyvä
(30)
OK
neljä vuotta sitten*
Ostin jääkaapin tarjouksesta. Hinta oli markkinoiden edullisin, mutta tarjous ei astunut voimaan silloin kuin mainoksissa mainostettiin. Tarjouksen akvivoitumista joutui odottamaan puoli päivää. Tuote matkasi toista viikkoa postin mukana, ei ollut onneksi kiirellinen hankinta. Hintataso hyvä, hidas toimitus ja tarkkaavaisuutta tarjouksien kanssa vaaditaan.
*Muokattu neljä vuotta sitten