Black Weekin suosituimmat haut

Arvaatko, mitä tuotetta haettiin eniten viime Black Fridayn ja Black Weekin aikana? Kerromme, mitkä tuotteet kiinnostavat kuluttajia eniten.

Jos haluat löytää suosikkituotteesi Hintaoppaasta todella nopeasti, hyödynnä älykästä hakutoimintoamme. Sen avulla löydät haluamasi tuotteet ja kategoriat kätevästi.

Black Fridayn ja Black Weekin aikana monet etsivät hakutoiminnon avulla tuotteita, joista juuri he ovat kiinnostuneita – ja tilastojemme perusteella monet tietävät täsmälleen, mitä he haluavat.

Alla listaamme kymmenen Black Fridayn ja koko Black Weekin etsityintä tuotetta. Onko sinun suosikkituotteesi vuodelta 2021 mukana listoilla?

Black Fridayn suosituimmat haut

Black Weekin suosituimmat haut

Ei ole yllätys, ettei Black Weekin ja Black Fridayn hauissa ole juurikaan eroja. Teknologiatuotteet ovat suosituimpia, ja näin on ollut jo useita vuosia. 

On mielenkiintoista nähdä, mitkä ovat tämän vuoden suosikkeja. Pääsevätköhän upouudet iPhone 13 ‑puhelimet listoille?

Tilasto esittää Hintaoppaan haetuimpia tuotteita 27.11.2020 sekä 23.–29.11.2020.

Teksti:
Daniel Haaf

Julkaistu:
1. marraskuu 2021

Päivitetty:
20. kesäkuu 2022

Tämä artikkeli on kirjoitettu Hintaoppaan toimituksessa. Kukaan muu ei ole vaikuttanut sen sisältöön. Artikkelissa ei ole maksettuja linkkejä, eikä siihen liity muuta mainosyhteistyötä.

Kuva: leolintang, iStock.com

Täältä löydät kaikki Black Friday ‑tarjoukset

Älä missaa Black Weekin parhaita tarjouksia. Tahdomme auttaa sinua löytämään tuotteet, joiden hinnan laskemista olet odottanut. Siksi keräsimme vuoden tärkeimpien alennusmyyntien kaikki tarjoukset samaan paikkaan.

Lue lisää ja tutustu Black Friday ‑tarjouksiin