Shoichiro Nakamura: Handbook of Making Sake, Shochu, Koji, Amazake, Miso, Natto, Mirin and More: Foundation Japanese FoodsRuoka ja juoma, Englanti16,50 €
Dr Jerry Thomas: Jerry Thomas Bartenders Guide 1862 ReprintRuoka ja juoma, Paperikirjat, Englanti, Kovakantinen26,70 €
Le Cordon Bleu: Le Cordon Bleu Chocolate BibleRuoka ja juoma, Paperikirjat, Englanti, Kovakantinen32,00 €
Tim Webb, Stephen Beaumont: World Atlas of BeerRuoka ja juoma, Paperikirjat, Englanti, Kovakantinen35,20 €
Chewing the Fat: An Oral History of Italian Foodways from Fascism to Dolce VitaRuoka ja juoma, Englanti22,60 €
Complete Book of Home Preserving: 400 Delicious and Creative Recipes fRuoka ja juoma, Paperikirjat, Englanti, Nidottu23,00 €
Ella's Kitchen: The CookbookLapset ja nuoret, Ruoka ja juoma, Paperikirjat, Englanti, Kovakantinen19,40 €
Sarah Conrique, Graham I Haynes: The Vegan Stoner Cookbook 2Ruoka ja juoma, Paperikirjat, Englanti17,00 €
Svensk gastronomi : en global succé (engelska)Ruoka ja juoma, Paperikirjat, Englanti, Kovakantinen28,00 €
Meera Sodha: Fresh India: 130 Quick, Easy, and Delicious Vegetarian Recipes for Every DayRuoka ja juoma, Paperikirjat, Englanti33,00 €
Judi Kingry, Lauren Devine, Sarah Page: Ball Complete Book of Home Preserving: 400 Delicious and Creative Recipes for TodayRuoka ja juoma, Paperikirjat, Englanti, Kovakantinen23,10 €
Martha Stewart: Martha Stewart's Cooking SchoolRuoka ja juoma, Paperikirjat, Englanti, Kovakantinen39,90 €
Jenny Dorsey: Avatar: The Last Airbender CookbookRuoka ja juoma, Paperikirjat, Englanti, Kovakantinen20,90 €