Hintaopas

LEGO

1 613 tuotetta

Lajittele:

LEGO

Aiotko ostaa Legoja? Täältä löydät uusia ja käytettyjä Lego-sarjoja kuten LEGO Star Wars, Technic, Friends, Ninjago ja Harry Potter. Jos et halua tiettyjä Lego-sarjoja vaan samanvärisiä tai erivärisiä palikoita, niitä on saatavana sekä suurissa että pienissä laatikoissa. Älä unohda tärkeää pohjalevyä ja muista, että ohjekirjoja on saatavilla myös Internetistä. Jos haluat katsoa vain edullisia ja alennuksella myytäviä Legoja, voit valita niiden haun suodattimella.

Kysymyksiä ja vastauksia LEGO-palikoista ja sarjoista

Nimi LEGO on lyhenne tanskan sanoista ”leg” (leikki) ja ”godt” (hyvä).

Useimmissa kaupoissa LEGO-palikoita myydään setteinä. Joistakin kaupoista niitä kuitenkin on mahdollista ostaa irtotavarana. Tällaisia ovat esimerkiksi viralliset LEGO-myymälät.

LEGO suosittelee, että pienet palikat puhdistetaan haaleassa (enintään 40-asteisessa) vedessä. Jos palikat ovat todella likaisia, puhdistuksessa voidaan käyttää myös mietoa astianpesuainetta. LEGO-palikoiden pesua pesukoneessa tai astianpesukoneessa ei suositella.

Jos haluat haastaa itsesi ja rakentaa valtavan LEGO-rakennelman, suosittelemme LEGO Art Maailmankarttaa. Settiin kuuluu huimat 11 000 osaa. Se on tähän mennessä suurin LEGO-rakennussetti.

Toiseksi suurin on LEGO Titanic, jossa on 9 090 osaa. Valmis alus on kokonaista 135 cm pitkä. Sen mittakaava on 1:200, ja LEGOn mukaan se on rakennusprojektien aatelia.

Kolmanneksi suurin setti on LEGO Colosseum, johon kuuluu 9 036 osaa. Valmiissa rakennelmassa on kolme kerrosta ja runsaasti yksityiskohtia. Rakentamiseen paksua ohjekirjaa selaten saakin kulumaan tuntikausia.

Muita suuria LEGO-rakennussettejä ovat Millennium Falcon (7 541 osaa), Harry Potter Tylypahkan linna (6 020 osaa), Creator Expert Taj Mahal (5 923 osaa) ja Harry Potter Viistokuja (5 544 osaa).

Oletko hukannut jonkin LEGO-setin rakennusohjeet? Ei hätää! Vuonna 1996 ja sitä myöhemmin julkaistujen settien rakennusohjeet ovat saatavilla LEGOn virallisella tukisivustolla.