Kuluttajat valitsivat: Jimm’s PC-Store on vuoden paras kauppa 2020

Julkaistu: 11. joulukuu 2020

Teemu Packalén vei Hintaoppaan käyttäjien puolesta onnittelut Jimm’s PC-Storen toimitusjohtajalle Antti Järviselle.

Hintaopas järjesti marraskuussa Vuoden paras kauppa 2020 -kilpailun, jossa kuluttajat saivat äänestää suosikkikauppojaan jättämällä arvosteluja valitsemistaan kaupoista. Koko kilpailun voittajaksi nousi turkulainen Jimm’s PC-Store. Kategoriavoittajat valittiin kuudessa sarjassa.


Vuoden paras kauppa -kilpailulla haluamme juhlistaa kauppaa, joka asettaa kuluttajat ja heidän ostokokemuksensa etusijalle. Hintaoppaan käyttäjät valitsivat suosikkinsa jättämällä arvostelun suosikkikaupalleen. Vuoden paras kauppa 2020 -kilpailun voittajaksi selvisi turkulainen Jimm’s PC-Store!

”Ei tarvitse lukea montaakaan arvostelua huomatakseen, että Jimm’s PC-Store on erittäin pidetty. Asiakkaat kehuvat ennen kaikkea asiantuntevaa, nopeaa ja sujuvaa asiakaspalvelua sekä kattavaa tuotevalikoimaa. Erityismainintoja on saanut verkkosivujen loistava chat-palvelu. Kokonaisuudessaan asiakaskokemus on erittäin kohdallaan. Suuret onnittelut voittajalle!”, kertoo Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

Turussa sijaitseva, vuonna 2001 perustettu Jimm’s palvelee asiakkaitaan sekä myymälässä että verkossa ja tarjonta keskittyy erityisesti tietotekniikkaan, komponentteihin ja viihde-elektroniikkaan.

“Uskon, että menestyksemme salaisuus on 24/7 auki oleva, asiakkaat oikeasti tunteva asiakaspalvelu sekä nopeat ja oikea-aikaiset toimitukset, joiden parantamiseksi olemme tehneet myös teknisiä parannuksia. Meneillään oleva tilikausi on sujunut 20 prosentin kasvussa ja olemme palkanneet neljä uutta vakituista työntekijää”, Jimm´s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen toteaa.

Lue lisää Vuoden parhaasta kaupasta, Jimm’s PC-Storesta.

5000 euroa Pelastusarmeijan Joulupata-keräykseen

Jokainen arvosteluja jättänyt kerrytti myös yhteistä hyväntekeväisyyssummaa. Lahjoitamme 5000 euroa Pelastusarmeijan Joulupata-keräykseen, jonka tarkoituksena on auttaa vähävaraisia ihmisiä ympäri Suomen. Joulupadasta saatavat varat jaetaan ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vähäosaisille lapsiperheille ja muille vähävaraisille sekä syrjäytymisvaarassa oleville ihmisille Pelastusarmeijan toimipisteissä eri puolella Suomea.

“Jo perinteeksi muodostunut Hintaoppaan hyväntahdon kampanja on tuonut paitsi apua kotimaan vähävaraisille myös näkyvyyttä Joulupata-keräykselle. Joulupadasta saatavat varat jaetaan ruokana, vaatteina ja lahjakortteina avun tarvitsijoille, erityisesti lapsiperheille. Olemme todella iloisia yhteistyöstä ja kiitämme lämpimästi Hintaopasta ja äänestäjiä sekä toivotamme oikein hyvää joulua kaikille", iloitsee Pelastusarmeijan markkinoinnin ja yritysyhteistyön vastaava Anne Fredriksson.


Kategoriavoittajat palkittiin kuudessa sarjassa

Tänä vuonna voittaja valittiin ensimmäistä kertaa Hintaoppaan käyttäjien jättämien arvostelujen perusteella, mikä tekee tunnustuksesta vielä arvokkaamman kilpailun voittajille. Kun sitoutuneet käyttäjät jakavat kokemuksiaan, kaupat saavat arvokkaita vinkkejä siitä, miten parantaa toimintaa entisestään, ja ostoksia harkitsevat kuluttajat saavat apua fiksumpaan päätöksentekoon.

Vuoden paras kauppa -voittajan lisäksi palkitsemme myös kuusi kategoriavoittajaa.

Kategorioiden voittajat ovat:

  • Tietokoneet & puhelimet: Verkkokauppa.com
  • Audio & video: Gigantti
  • Koti & kodinkoneet: Gigantti
  • Pelit & pelikonsolit: Jimm’s PC-Store
  • Kauneus: Cocopanda
  • Lastentarvikkeet & lelut: Verkkokauppa.com

Onnea kaikille voittajille - ja kiitos arvosteluja jättäneille!