Hintaopas

Hintaoppaan käyttäjät äänestivät: Jimm’s PC-Store on Vuoden paras kauppa 2021

Hintaopas järjesti marraskuussa Vuoden paras kauppa 2021 -kilpailun, jossa Hintaoppaan käyttäjät saivat äänestää suosikkejaan jättämällä arvosteluja valitsemistaan kaupoista. Koko kilpailun voittajaksi nousi jo toista vuotta peräkkäin turkulainen Jimm’s PC-Store. Kategoriavoittajat valittiin kuudessa eri sarjassa.

Vuoden paras kauppa -kilpailussa haluamme palkita kaupan, joka asettaa kuluttajat ja heidän ostokokemuksensa etusijalle. Hintaoppaan käyttäjät valitsivat voittajan jättämällä arvostelun suosikkikaupalleen. Vuoden paras kauppa 2021 -kilpailun voittajaksi valittiin jo toista kertaa turkulainen Jimm’s PC-Store!

”Jimm’s PC-Storella on paljon luottoasiakkaita, jotka ovat olleet mukana matkassa jo vuosia. Arvosteluista kävi ilmi, että Jimm’s on vakuuttanut asiakkaansa ennen kaikkea asiantuntevalla palvelulla, syvällä tuotetuntemuksella, sujuvalla chat-ominaisuudella, nopeilla toimituksilla sekä kohtuullisilla hinnoilla. Kaiken tämän lisäksi toimitusten mukaan sujautetut nallekarkit ovat ilahduttaneet tuotteiden vastaanottajia. Isot onnittelut voittajalle!”, kertoo Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

Pekka Hyysalo vei äänestäjien puolesta onnittelut Jimm’sin toimitusjohtajalle Veli Nietulalle. Kuva: Tuomas Hinkkanen

Turussa sijaitseva, vuonna 2001 perustettu Jimm’s palvelee asiakkaitaan sekä myymälässä että verkossa ja tarjonta keskittyy erityisesti tietotekniikkaan, komponentteihin ja viihde-elektroniikkaan. Jimm’s palkittiin Vuoden parhaan kaupan palkinnolla myös viime vuonna, ja viime vuoden palkinto onkin näkyvällä paikalla taukotilan seinällä muistuttamassa hyvin tehdystä työstä.

“Uskon, että erottautumistekijöitämme ovat vahva yhteinen tekeminen asiakaskokemuksen parantamiseksi joka osa-alueella. Oma asiakaspalvelumme palvelee 24/7, vuoden jokaisena päivänä. Pyrimme myös jakamaan henkilökunnaltamme löytyvää osaamista tietona asiakkaillemme. Lisäksi olemme aktiivisesti läsnä sosiaalisessa mediassa sekä tapahtumissa niiltä osin kuin niitä on ollut mahdollista järjestää. Haluamme olla saavutettavissa siellä missä asiakkaammekin ovat. Suuri kiitos palkinnosta kuuluu asiakkaillemme sekä mahtavalle henkilökunnallemme”, Jimm´s PC-Storen toimitusjohtaja Veli Nietula kertoo.

Jimm’sin toimitusjohtaja Veli Nietula. Kuva: Tuomas Hinkkanen

Nietulan mukaan palkinto motivoi kehittämään asiakaskokemusta entisestään ja on konkreettinen osoitus siitä, että asiakkaat arvostavat Jimm’sin porukan tekemää työtä. 

Yksi kuluneen vuoden haasteista on ollut erilaisten komponenttien valmistus- ja toimitusongelmat, jotka ovat vaikuttaneet merkittävästi komponenttien saatavuuteen.

“Olemme olleet entistä aktiivisemmin tekemisissä kumppaniemme kanssa, jotta pystyisimme minimoimaan globaalien haasteiden vaikutusta asiakkaisiimme. Lisäksi olemme kehittäneet asiakaskommunikaatiota entisestään”, Nietula kertoo.

5000 euroa MIELI ry:lle mielenterveystyöhön

Jokaisesta kilpailun aikana annetusta äänestä Hintaopas lahjoittaa 10 senttiä MIELI ry:n Joulukeräykseen lasten ja nuorten parissa tehtävän mielenterveystyön hyväksi. Kokonaisuudessaan lahjoitussumma on 5000 euroa. Lähes kahden vuoden ajan elämäämme vaikuttanut pandemia on koetellut lasten ja nuorten mielenterveyttä ja esimerkiksi nuorten keskustelupalvelu Sekasin-chattiin on tullut vuoden aikana yli 170 000 yhteydenottoa, joista vain joka viidenteen pystyttiin vastaamaan. Hintaopas haluaa osaltaan olla tukemassa lasten ja nuorten mielenterveyden eteen tehtävää tärkeää työtä.

“Jokaisella lapsella ja nuorella on oikeus saada tukea ja apua ajoissa. Apu on äärimmäisen arvokasta ja voi muuttaa lapsen ja nuoren elämän. Yksi mielenterveyden edistämistyöhön investoitu euro maksaa itsensä takaisin viisinkertaisesti. Lämpimät kiitokset lahjoituksesta!”, sanoo MIELI ry:n varainhankinnan koordinaattori Mirkku Natunen.

Kuva: Tuomas Hinkkanen

Kategoriavoittajat palkittiin kuudessa sarjassa

Vuoden paras kauppa -voittajan lisäksi palkitsemme myös eri tuotekategorioiden voittajat. Kuluttajien kirjoittamissa arvosteluissa palkitsemisperusteina korostuivat erityisesti tuotteiden nopea toimitus, ostotilanteen ja -prosessin helppous, toimivuus ja sujuvuus sekä laaja valikoima.

Kategorioiden voittajat ovat:

Onnea voittajille - ja kiitos kaikille arvosteluja jättäneille!

Kuva: Tuomas Hinkkanen

Julkaistu:

10. joulukuu 2021