Monien tuotteiden hinta nousee Black Weekin aikana

Todella monen tuotteen hinta laskee Black Fridayn ja koko Black Weekin ajaksi. Tilastojemme mukaan vuoden suurimpien alennusmyyntien aikaan on hyvä mahdollisuus tehdä edullisia ostoksia. Varo kuitenkin keinotekoisia alennuksia!

Black Week päihittää kaikki muut alennusmyynnit. Monissa kaupoissa on tarjouksia koko viikon ajan, ja Black Fridayna kaikki haluavat saada kampanjansa näkyviin.

Selvitimme, miten hinnat muuttuivat ennen viime vuoden Black Weekiä, mistä tuotteita on todennäköisintä saada alennushintaan ja missä kategorioissa hintojen lasku on epätodennäköisintä.

Seuraavaksi kerromme joistakin Hintaoppaan suosituimmista kategorioista, joissa monien tuotteiden hinnat joko laskivat tai nousivat Black Weekin aikana:

10 kategoriaa, joissa monen tuotteen hinnat laskivat

10 kategoriaa, joissa monen tuotteen hinnat nousivat

Monien tuotteiden hinnat laskevat Black Weekin aikana, mutta on myös tuotteita, joiden hinnat nousevat. Suuren alennusmyyntiviikon aikana kannattaa siis olla tarkkana.

Hintahistoria on hyvä tarkistaa, jotta näet, miten hinnat ovat muuttuneet pidemmällä aikavälillä. Tällöin tiedät aina, oletko tekemässä hyvät vai huonot kaupat.

Edellä oleva tilasto on peräisin Hintaoppaan Price Index ‑työkalusta. Se näyttää niiden tuotteiden osuuden, joiden hinta nousi tai laski 22.–28.11.2021. 

Teksti: Daniel Haaf

Julkaistu: 1. marraskuu 2021

Päivitetty: 22. heinäkuu 2022

Tämä artikkeli on kirjoitettu Hintaoppaan toimituksessa. Kukaan muu ei ole vaikuttanut sen sisältöön. Artikkelissa ei ole maksettuja linkkejä, eikä siihen liity muuta mainosyhteistyötä.

Kuva: leolintang, iStock.com

Täältä löydät kaikki Black Friday ‑tarjoukset

Älä missaa Black Weekin parhaita tarjouksia. Tahdomme auttaa sinua löytämään tuotteet, joiden hinnan laskemista olet odottanut. Siksi keräsimme vuoden tärkeimpien alennusmyyntien kaikki tarjoukset samaan paikkaan.

Lue lisää ja tutustu Black Friday ‑tarjouksiin