Apple iPhone 6 16GB

 Lisää listaan  Vertaa
Tuotesukupolvi: Apple iPhone 6. 5 tuotetta tässä sukupolvessa. 7 edeltäjää ja 4 seuraajaa
Vertaa hintoja kategoriassa Apple Matkapuhelimet (42)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (7.53)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Melko hyvä
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  *iPhone 6, alkoi hyvin, mutta luen päivitykseni.

  Minulla on ollut tämä 3 kuukautta, eikä ongelmia ole ilmennyt. Kaikki toimii vakaasta ja helposti.
  Siinä on pyöristetyt muodot, joten sitä on kiva pitää kädessä, toki se on aika liukas.
  Hyvä kamera siihen nähden, että on puhelimessa, mutta muiden puhelinkameroiden tapaan sitä ei voi verrata oikeaan kameraan.
  Jos haluat hyvä ja käyttäjäystävällisen puhelimen ilman ylimääräisyyksiä, osta iPhone 6!

  Päivitys, pudotan arvosanaa, koska puhelin sammuu itsestään, kun se viilenee ja akkua on jäljellä 20 %. Tulen sisälle ja laitan puhelimen lataukseen, jolloin lataus alkaa 20 %:sta.
  Sama vika kuin iPhone 4:ssa…
  Sormenjälkilukija toimii väähn aikaa, sitten se ei enää tunista sormea. Tällöin täytyy alkaa käyttää koodia.
  Olen joutunut muutaman kerran käynnistämään tämän uudelleen, kun tämä joskus esim. hävittää äänen.
 • Täysin hyödytön
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 vuotta sitten
  Miten yksi Pidän tästä taitamaton puhelin on suosittu? Älä ihmiset ei testattu "fiksu" puhelin ??? Myin nopeasti estää. Samsung Galaxy Note 4, Here I Come!
 • Täydellinen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 vuotta sitten
  Ostettu viime kesänä HTC yksi M8, mutta nyt kuusi kuukautta myöhemmin, joten minä vain tuntui, että se oli iPhone että väliä. Joten osti minulle 6a ja olen enemmän kuin tyytyväinen! Kamera on mielestäni erittäin hyvä! Monitori niin. Minun näkökulmastani, mielestäni akunkesto 6AN on erittäin hyvä. Selviää minulle helposti läpi päivän musiikkia korvissa, hieman youtube ja kyllä ??tavallinen, sms, tarkista mail. Sitten annan ison plussa fingerprinten liian! Erittäin tyytyväinen. Suosittelen tätä erittäin liikkuvia, kun tiedät mitä saat Apple.
 • Täydellinen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 vuotta sitten
  Olen käyttänyt useita älypuhelimia ja alkoi urani kanssa Palm ennen.
  Kuten aina, on olemassa hyviä ja huonoja ominaisuuksia, joissa on liikkuva.
  Arvostan vakautta ja koko muistia voidaan käyttää kaikkiin IOS mutta todella Android.

  Viime puhelin on iPhone 6, 16Gb. Se on liukasta niin märkä saippua, hieman iso, mutta näyttö on ihana. Oma tablet poikansa leikkiä sijaan.

  Etsitkö Iphone, suosittelen tätä puhelinta on vahva. Toki, iPhone 5 / 5S on vähän tukevampi mutta näytön uusi on ihana. Akun kesto on parempi kuin ennen Iphoé n.
  Viimeinen android oli parempi akku, mutta kyllästyin työmuistin loppui muutaman ånaders käyttää niin voisi edes tehdä "tarpeelliset" päivityksiä.

  Ei paras matkapuhelin paras spec markkinoilla, mutta minulle juuri ostaa.
 • Hyväksyttävä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 vuotta sitten
  Hyvä todella hyvä on ongelma iPhone ei minun puhelinta makumieltymyskoe ja tuntuu.

  Olin niin päättänyt, että olisin vain yksi ja huomasin sen jälkeen, kun taas iPhone 6 ei tee minusta polttaa kun kosketan sitä. Se on paljon nopeampi kuin minun uusi S5 mutta nopeus ei laske olen enemmän Multi Medicare ja videoita myös seurata kameran toimintoja ja asetuksia, muistin ja akun ja kun pääsemme sinne voittaa S5: hevonen pituudet. Joten minä annan tämän fullpot muutenkin se on todella mukava mobiili palvelun tehtäviä, että se ei sovi minulle.
 • Erinomainen
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 vuotta sitten
  Arvioni iPhone 6. Aikooko "lyhyesti" kirjoittaa miten minä näen matkapuhelin, niin otan mitä jotkut täällä kirjallisesti, koska mitä he kirjoittavat eniten on paljon roskaa ja suoranaiset valheet (tai tietämättömyys).

  Erittäin hyvä mobiili. Nopein puhelin markkinoilla, kun se tulee yhden ytimen sovelluksia. Kun se tulee sovelluksia käynnissä polysentrisen, se on myös silloin erittäin hyvä, mutta on olemassa joitakin kännykkää joka toimii paremmin, kun se tulee moniytimisiin benchmark testejä. Kuitenkin valtaosa apps mobile monosiltakäytössä centric tilassa, joten se on erittäin harvoin, että sovellus käyttää useampi kuin yksi ydin. Olen itse kehittäjä ja se ei ole ehdottoman välttämätöntä luoda sovellus, joka voi hyödyntää useita ytimiä niin älä tee sitä joko hyvin yksinkertainen syy: se tulee huomattavasti monimutkaisempi kehittää sovellus, joka suoritetaan useita ytimiä kuin yksi ydin ja siten suurempi riski, muistikapasiteetti vuotoja, kaatuu, ja enemmän.

  Näyttö on todella hyvä, kirkkaita värejä ja hyvää terävyyttä. Jopa mukaan DisplayMate (google: Valitse iPhone 6), se on todella hyvä, paras LCD-näyttö kuin ne ovat koskaan testattu (nykypäivän OLED-näytöt ovat todella hyvältä, yleensä paremmin mustat).

  Kamera on todella hyvä, mukaan DxOMark (yksi suurimmista sivustoja net, kun se tulee testaus kamerat, Googling: DxOMark mobiili arvosanaa) paras kamera markkinoilla, kun se tulee matkapuhelimiin. Se ei tietenkään voi kilpailla SLR, mutta vie ok kuvia.
  Kamera 8 MP, Apple ei ole ottanut osapuolet pixelrejset valitsevat sen sijaan parantaa kameran kenno ja tärkeintä: suurentaa pikseleitä anturi. Tämä tarkoittaa parempia kuvia pimeässä, sillä pikseleitä anturi on suurempi ja siten helpompi kerätä valoa. Sitä paitsi, kun istut todennäköisesti kanssa ~ 2 MP TV / tietokoneen ruudulla kotona niin 8MP on aivan tarpeeksi. Se alkaa tulla ulos 8 MP TV / tietokoneen monitoria, mutta hinta on melko korkea niin pitkälle, jos haluat kohtuullisen hyvälaatuisia. Toisin sanoen: Se ei ole mitään järkeä puristaa vielä enemmän miljoonia pikseleitä kamerapuhelin såvidare he eivät myös anturi suurempi suuremmalla linssi, joka kuitenkin tarkoittaa, että mobiili tulee kömpelö. On kuitenkin yksi asia, joka voi olla hyötyä enemmän megapikseliä ja se on rajaus, tai "digitaalinen zoom". Mutta jos matkapuhelin on ohut ja linssi on melko pieni niin on todennäköistä, että anturi on pienempi ja siten pikselin koko on pienempi, mikä vähentää kuvan laatua niin tumma / vaalea ympäristöissä.

  Akun kesto on ihan ok. Lataan minun suunnilleen joka neljäs viisi päivää. Milloin minun akku Käyttö seuraavasti:

  Käyttö: noin 8-9 tuntia
  Valmiusaika: 4-5 päivää

  Käytän sitä ei liikaa: asia tai kaksi puhelua päivässä, hieman sms, facebookar, surffaus, satunnainen youtube leikkeet, vähän muistiinpanoja ja muut rihkama. Mitä minä kuitenkin tehdä, on sulkea sovellukset, jotka olen käyttänyt niitä, ovat myös sammutettu bluetooth ja enimmäkseen mobiilidatan koska olen yhteydessä WiFi melkein koko ajan. Jos tämä vaikuttaa akun merkittävästi En tiedä, mutta tämä antaa minulle muutenkin akun 4-5 päivää miten käytän puhelinta.

  Ekosysteemi on erittäin hyvä. Ota kuva, kirjoittaa muistiinpanon, lisätä uuden kontaktin, jne ja kaikki päivittyy automaattisesti teidän muiden i-laitteita (olettaen olet luonut jopa iCloud tili). Erittäin sujuvasti, varsinkin jos olet ostanut uuden mobiili Applen ja haluat päivittää puhelimen kanssa yhteystietoja, muistiinpanoja, kuvia ja enemmän. Kaikki mitä tarvitaan on sähköpostiosoitteesi ja voila.

  Apple panostaa erittäin paljon ympäristöön ja välttää myrkyllisten aineiden tuotteitaan. He myös kovasti työtä kaikkien niiden rakennukset on powered by 100% uusiutuvaa energiaa. Raportin mukaan Greenpeace (käynti Greenpeace sivustolla ja haku: Apple topit Review) niin päällä tutkimus osalta ympäristövaikutusten vähentämiseen ja on ainoa yritys (mainittujen yritysten mietinnössä) siistittävä pois myrkkyjä, ei vain alkaen kännykkää vaan myös kaapelit ja muut tarvikkeet.

  Nyt otan jopa hieman toiset, ovat kirjoittaneet:

  3kgt on kirjoittanut kolme arvostelut iPhone ja se on pohjimmiltaan sama paskaa: "Testattu ystäväni iPhone ja se oli aivan paska, se hirttäytyi ja painiketta hajosi. Huono suorituskyky ja kaikki muu on huono myös. "Hän on siten asetettu erittäin alhaiset pisteet, kun taas silloin kun se tulee Android-puhelimissa, hän on asettanut erittäin korkea luokitus.

  Kun se tuli iPhone 5S (yksi ensimmäisistä 64-bittinen prosessori), kun hän totesi, että oli vain kolme apps, jotka tukevat tätä prosessori. Samalla, voit etsiä Google ja herätä kohteita, jotka olivat samanlaisia ​​otsikko että: "Kahdeksan 64-bittinen apps sinun kannattaa ladata". Siten suoranainen valhe (tai tietämättömyys) hänen puoleltaan.

  3kgt tyyppi lukien iOS on rajallinen. No, useimmille käyttäjille, se on iOS riittävän läpinäkyvä. Hän kirjoittaa, että hänellä on rootat hänen mobiili, niin kai hän ajattelee, että jopa hänen Huomautus 3 tuntui rajallinen ja että näin ollen hän rootade hänen mobiili. Vastaavaa iPhone on, että karkaaminen jos emme halua sitä niin paljon rajallinen. Kummallista, hän ei mainitse siitä mitään? Mutta tietenkin se kaikki paskaa hänen puoleltaan.

  Hän väittää, että hänen Huomautus 3 on nopeampi ja on parempi akku. On olemassa lukuisia testejä, jotka osoittavat, että Note 3 (myös liite 4, että asia) suorittavat huonompi kuin iPhone 6 eri testeissä. Sen sijaan, minä kirjoitan siitä täällä niin voit google itsesi seuraavista:

  google: Geekbench selain
  ja vertailla iPhone 6 ja Samsung Galaxy Note 3. iPhone 6 murskaimet Huomautus 3 mono-keskeinen, ja on jopa parempi, kun se tulee polysentrisen. Vaikka se tulee Huomautus 4 suorittamaan iPhone 6 merkittävästi parempi mono-keskeinen, mutta ei polysentrisen. Mutta jälleen kerran, useimmat sovellukset ajaa mono-keskeinen, joten haluaisin mieluummin ottaa kaksi tehokasta ydintä neljän / kahdeksan ydintä heikompi, koska se antaa paremman käyttökokemuksen.

  Googling: Anandtech Samsung Galaxy Note 4
  Alempana sivulla voit tarkistaa CPU, GPU, akun suorituskyky (ja muita asioita) ja tuloksia, jotka eivät näytä 3kgt valtioita. Monissa tapauksissa toimii iPhone 6 parempi kuin Note 3 ja 4 huomautuksen tekee. Akun kesto on vähän ja niin on, mutta ei erityisen huono myöskään.

  Kuitenkin yksi ei voi täysin luottaa benchmark testejä, koska Samsung on syytetty huijaamisesta, että kello ylös prosessori kun vertailutestin on käynnissä saada paremman tuloksen. Tämä uppklockning ei tapahdu muutamassa muiden sovellusten vaan ainoastaan ​​tapa huijata käyttäjiä, että mobiili on nopeampi kuin se todella on yleisessä käytössä (google: Benchmark Samsung huijaaminen).

  Voit myös google seuraavat:
  Applen iPhone 6 kruunasi nopein mobiili markkinoilla
  youtube katsella? v = 2kb6s7NTLbw
  iPhone 6 vs. Galaxy S5 Vs. HTC One (M8) Speed ​​Test
  Video Shootout - iPhone 5S vs Samsung Galaxy Note 3 - Slow-Mo

  Viimeinen video (Video Shootout) on välillä iPhone 5S ja Huomautus 3 hidastettuna, ja Huomautus 3 tuloksia, jotka ovat kamala (jos tarkistaa, varmista, että on koko näytön, jotta voit itse nähdä ero), liioittelematta, verrattuna iPhone 5S. Ja sitten iPhone 6 jopa parempi kuin iPhone 5S on hidasta liikettä.

  Joten ei ole mitään, joka tukee 3kgts väitettä, että Huomaa, 3 olisi parempi kuin iPhone 6, mutta se on puhdasta paskaa (tai tietämättömyys) hänen puoleltaan.

  Enemmän kuin, että niin kun se tulee Samsungin niin ei vain he huijaavat asiakkaitaan (huijaaminen koskevat benchmark testejä), he pilkkaavat käyttäjiä muut matkapuhelimet mainostoiminnassa videoita, olivat haastoi Brasilian hallitus rikkomisesta työolojen 2013 (google : Brasilia haastaa Samsungin yli työvoiman rikkomuksia), äänestettiin kolmanneksi pahin yritys maailmassa vuonna 2012 (google: Samsung äänestänyt kolmansina Huonoin yritys maailmassa), syytetään aiheuttanut syöpää (mukaan lukien kuolemantapaus) keskuudessa työntekijät, koska he käyttävät myrkyllisiä aineiden tuotannon ja tuotteiden (google: Samsung lopuksi pyytää anteeksi työntekijöille Got Syöpä samalla Chips), mukaan Greenpeacen viimeisimmässä raportissa (käynti Greenpeace sivustolla ja haku: Apple topit Review) joten Samsung on päättänyt purkaa aiemmin lupauksia asteittain myrkyllisiä kemikaaleja ja paljon muuta.

  Tämä voi mahdollisesti suositella Samsung tuote on minulle käsittämätöntä, ottaen huomioon, mitä surkea yritys Samsung on tällä hetkellä sekä eettisesti ja ekologisesti. Mutta oletan, että ne, jotka kannattavat Samsung tuotteita ovat hyvin tietämättömiä, erittäin fanboys, tai ostaa Samsung.

  Riippumatta, 3kgt syyttää minua vihaaja / rakastajan vain koomisia. Hän kannattaa mobiili (Liite 3), joka on huonompi lähes kaikilla, mistä yritys (Samsung), joka muun muassa väijyvä omille asiakkailleen, käyttäen erilaisia ​​myrkkyjä tuotteitaan kun hän laittaa korkein luokitus niiden Samsung arvostelua ja pitkälti alin luokitus Apple arviot yhtiöltä (Apple), jotka tekevät kovasti töitä ympäristövaikutusten vähentämiseksi ja jos kännykkää toimii yleensä paremmin kuin kaikki muut kännykkää markkinoilla. Koominen sanoi.
 • Huono
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Vuodesta käyttäneensä sekä Lumior ja Samsungin, se tuntuu iPhonen fani tarina. Varmasti melko nopeasti (ei kuten muut puhelimet), mutta hyvin vähäistä sen suunnittelu ja mielettömän tuottamatonta. Monet asiat, jotka mene helposti Samin Lasten yksinkertaisesti todella monimutkainen iPhonessa (ei vähiten löytää asioita). Jos haluat yksinkertaisuutta Lumiorna tuntuu selvä valinta, ja jos haluat suorituskykyä ja joustavuutta pitäisi katsoa Androidtelefonerna.

  Vaikea nähdä mitään suurta syytä olla iPhone ollenkaan oikeastaan. Nyt ovat yrittäneet ja nyt olen muuttanut sen pois!
 • Erinomainen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Hyvä mobiili että saa kaiken tehdä ilman viivettä. Ios 8 on hieno nyt kaikki sujuu kuin voin. Akku aika kuluu käteni koko päivän ja kun surffaa, kuunnella Spotify pelata pelejä ja tarkista YouTubessa.
  Erittäin hyvä kamera parempi kuin monet kännykkää markkinoilla nyt ja hyviä puhujia.

  Jos etsit matkapuhelin, joka ei ole toimintahäiriö, osta iPhone. Ovat varmasti parempia kännykkää. Mutta Apple on hyvä on päivittää laitteensa uusimman ohjelmiston ja annan heille 10 tähteä
 • Erittäin hyvä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Mahtavaa hyvä puhelin!
 • Täydellinen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  On ollut iPhone koska iPhone 3G / 3GS ja käynyt läpi kaikki mallit. Tämä oli aika iso ero malleja. Se oli tarpeeksi hyvin pääasiassa koko, että tehdään se tuntui "suurin askel" välillä iPhone-malleja. Näyttö on hämmästyttävä, kuten koko ja suunnittelu on aina puhdas kuin mitään Apple tekee.
 • Täydellinen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Top Phone!
 • Erinomainen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Paras puhelin!
 • Erittäin hyvä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Oliko puhelin viikon nyt, ja on muutamia kommentteja.

  Tulossa Nexus 4 ja ennen iPhone 4. Jos käyttäjä "kevyt" älypuhelinten; eli yrittää välttää näköinen ja toimii kuin horjuva kurssin ja elää elämääni puhelimitse.
  Sitä käytetään on surffata uutissivustot, sähköposti (työ ja yksityinen), yksinkertainen pankkitoimintaa jne, tekstiviestejä ja vähän soittoäänen. Kaikkein tärkeintä on saada hyvä kamera kätevä, koska minulla ei ole kameraa järjestelmä hyvin usein. Haluatko olla riippumattomia OS, sekä televiestinnän ja tietotekniikan ja synkronoi esimerkiksi kuvia Dropbox sijaan iTunes / iPhoto jne minun vaatimukset, en usko, että jotain os olisi parempi kuin mikään muu, ja en ole selvä suosikki.

  Se sai minut ostamaan tämän luurin ennen kukaan muu samanlaisia ??kameran suorituskykyä, oli itse asiassa kyky tallentaa videoita 240fps @ 720p. Vaikka ääni absorboituu, jolloin Knock tl kuppi kahvia kuulostaa tutulta. Hauskaa tämä! Kamera on kaiken kaikkiaan hyvä tarpeeksi jokapäiväiseen käyttöön, ja ottaa upeita kuvia myös hämärässä, mikä johtuu ilmeisesti paremmin anturi. 8 mpix ei ole paljon, mutta minun käyttöön, olen harvoin ajaa tarkempia kuin riippumatta kameran.

  Vaikka sitä ei käytetä paljon, joten olen yrittänyt asentaa muutaman kappaleita Spotify (Premium) kautta pari varsin raskas ylläpitämä Denon AHD600-temppu ("helikopteri huput"). Se oli oikeastaan ??aika rikas, täyteläinen ääni, jopa suurella teholla ja syvyys pohjan Spotify taajuuskorjain maksimiin. Voisi olla enemmän kuin tarpeeksi korkea, eikä voinut kuulla mitään vääristymiä ääni, ja tuntuu ole välitöntä tarvetta kytkeä kuulokevahvistin täällä.

  Jotkut hyviä ja huonoja puolia:
  + Kamera ja erityisesti hidastettuna toiminto
  + Nopea surf (mutta luultavasti ei ole paljon eroa muihin high-end puhelimia)
  + Stripped käyttöliittymä. Puhdas, siisti ja yksinkertainen.
  + Design. Mielestäni funkiest suunnittelu nyt.
  + Äänentoiston. Vaikka ulkoinen kaiutin toimii hyvin, vaikka en koskaan kuuntele musiikkia tästä.

  - Palkinto. Maksettu 6400 16GB ja tämä tuntui vähän pahalta.
  - Design. Kyllä, vaikka mielestäni on hyvän näköinen, on se liukas kuin saippua, jos sinulla on normaali kuivaa kädet. Että se olisi tarpeen, kuten minun tapauksessani, jolla ruma puskuri ("Rubber Frame") välttää se pudotetaan ja vaurioitunut, se näyttää minusta olevan mitään muuta kuin suunnittelu katastrofi. Ei dealbreaker, mutta en pidä siitä.
  - Että olet paina Koti-painiketta vaihtaa sovelluksen. Katsoo, että sormenjälkitiedot olisi voitava ratkaista. Tämä oli pelastanut Koti-painiketta, joka muuten on myyty minun 4th jälkeen -1,5 vuoden käytön, vaikka minun rajoitettu käyttö.
  -Utstickande Kameran linssi. Tämä ei ole väliä kun on puskuri niin se vain sauvat ulos muutaman millimetrin, mutta ovat selvästi harmittaa, jos sinulla ei ole sitä, ja painikkeet luurin, kun se on pöydällä, kun ei makuulla.

  On edelleen kaiken kaikkiaan hyvin tyytyväinen, niin se laajasti täyttää mitä vaadin ja antaa tämän hyviä arvosanoja.
 • Täydellinen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  IPhone 6 lyöntiä Samsung kaikessa! Nopea, tyylikäs, upea näyttö, helppo ja aivan loistava!

  Ei koskaan enää Samsung!
 • Melko hyvä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  todennäköisesti myydä minun kuudes ja ostaa Samsung Galaxy S6 tai Sony Xperia Z4
 • Melko hyvä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Valitti jo kun 5AN vapautuu omena alkaa menettää otteensa laatua ja tyävrr ei 6AN mitkään nostamiseen. Näyttää valitettavasti mitään eroa tämän ja kaikki muut "Made in China" luurin markkinoilla. Boring. Kuitenkin Toimii OSX aina kuin unelma begräningar käytettävissä, olen jo tottunut ja on päättänyt hyväksyä tätä. Koko koti koostuu omena ja Apple TV, joka tekee iPhone minun ilmeinen valinta, täällä me virtaukset elokuva ja musiikki kautta AirPlay päivittäin.
 • Täydellinen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Perfection!
 • Erittäin hyvä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Moi
  Minulla on ollut useita Android puhelimet, kuten HTC HD2, Galaxy S3, S4 ja LG G3
  Ovatko kaikki juurtunut puhelimet ja ajaminen paljon erilaisia ??ohjelmistoja, tämä on minun mielipiteeni.

  -8mp Camera
  Jos päätellen kuinka hyvä kamera perustuu MP voi olla mitään kameroita.
  Sillä ei ole väliä kuinka monta kuvapistettä on kuvassa, jos pikselit on vikaa huono värejä, kuvasta tulee huono muutenkin.
  Kuudes nokka on saanut paljon arvostelua paras älypuhelin kamera markkinoilla juuri nyt jaettu Huom4 ja se on jotain, olen täysin samaa mieltä.

  Kuvaruutu
  Resoluutio ja pikselimäärä ei ole markkinoiden paras iPhone 6
  Jos iPhonen näyttö loistaa on kyky olla todella kevyt (aurinkoinen päivä) ja hyvin tumma (sängyssä ennen nukkumaanmenoa).
  Etsitkö mukavaa näytön, suosittelen suurempaa Huom4 tai 6+

  -1 Gt muistia
  Apple on asiantuntija ohjelmistojen optimointiin ja näitä "pieni" silmälasit ovat iphone top 3 kasteen nopeimman puhelimia markkinoille.
  Niille, jotka sanovat Apple pitäisi lopettaa säästämisen, voin sanoa, että tuotantokustannukset ovat noin 20dollar vähemmän iPhone 6 verrattuna huomautuksen 4, omena sitten laittaa rahaa muihin asioihin Tillex kosketa tunnus ja säästää hienossa optimointi.

  Miksi iPhone 6?
  Olen vaihtava iPhoneen, koska käyttöliittymä.
  Making kaikkein yksinkertaisia ??asioita ovat yleensä paljon nopeammin iPhonen verrattuna Android (päälle taskulampun, Spotlight, avata matkapuhelin jne). Olen samaa mieltä, että rootad huomautus 4 on nopeampi, mutta nopeammin ei ole välttämättä helpompaa, ja Android on taipumus sitkeä yhdessä kun taas.

  Olen samaa mieltä, että iPhone on joitakin haittoja, kuten muistin, irrotettava akku, hinta, jne.
  Mutta ei puhelin on täydellinen ja omasta puolestani, ottaen huomioon myönteiset osat negatiivisia osia.
  Pidän Android, mutta tämä tarkastelu on osittain suunnattu kaikille harhaanjohtavia arvosteluja tällä sivulla, on syy, miksi iPhone myy niin hyvin ja onhan se on yksi parhaista telefonenrna markkinoilla johtuu tietyistä tekijöistä.

  Onnea ja toivon olet tyytyväinen off hankintaan
 • Täydellinen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Aivan ihana puhelin, erittäin nopea ja on parempi akku kuin iPhone 5s.Skärmen on paras olen nähnyt ja ääni e kristallinkirkas sekä kuulokkeiden ja utan.Om pidät iPhonen puhelin, sinun ehdottomasti rakastan iPhone 6th

  Päivitä jälkeen lähes neljä kuukautta:
  Puhelin on todella todella mahtava, akku ja nopeus puhelin on kauhea bra.Tur että et ole ostanut Samsung muovi roskat.
 • Täydellinen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Cruel puhelin, nopea ja hyvä akku.
 • Melko hyvä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Täydellinen puhelin, paras tähän mennessä, mutta kaikki keinot eivät osta 16 gb. Se saa aivan liian vähän ja Hemmerin paljon. Muuten hyvä puhelin! Kuten sanoin 64 gb Annan 10 tähteä!
 • Erinomainen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Siirtynyt minun SG5 Iphone 6 ja hyvin tyytyväinen siihen, paitsi että tämä uusi päivitys iOS 8.1.2 paljon rusetteja ja valikoituja bugeja

  + Kamera, suorituskyky, näyttö, akku erittäin hyvä
  Ja tyylikäs muotoilu puhelimen

  - Helposti naarmuuntunut näyttö, pieni jouset, helppo menettää, jos sinulla ei ole pääsyä lompakko kuori tai jotain siitä, miten

  9/10 voi Iphone 6 pois minua ja ostaa sen, jos haluat yksinkertaisen puhelimen todella hyvä suorituskyky

  / Emil
 • Täysin hyödytön
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Osti 6a tyttö ja Galaxy S5 itselleni. Nyt tyttö pakotetaan minua iPhonen haluaa S5-pallo:-(

  Huono yksiköiden kanssa iPhone.
  - Kuka soitti sovellus ei näytä kuka soittaa, jos numero ei ole yhteystietoja:-(
  - Selain on surkea sekä välilehdet alas ja tiedostolautausten ja näyttää ladata sivuja koko ajan.
  - Huono näyttö. Paljon selkeämpi hienompaa, vahvempi kuva S5-pallo:-(
  - Kurja akku, ei riitä koko päivä minulle:-(
  - Aloitusnäyttö ei voi muokata
  - Kovempi ja kuumenee
  - Bluetooth ei toimi ollenkaan:-(

  Miten voit olla otsaa 6000: - tällaisen puhelimen, joka toimii huonommin kuin kiinalaisten 1000-kruunuissa puhelimet?
 • Täydellinen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Cannon puhelin täydellisesti kokoinen ja nopeasti. Ovat erittäin hyviä tarvikkeet ja hyvä akku
 • Tuskin hyväksyttävä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Oliko Iphones loppuvuodesta 2007. Tiedätkö mitä saat ja iPhone 6 ei ole poikkeus. Vähän isompi, ja hieman parempi akku. Jos odotat jnk uraauurtava, ehkä sinun pitäisi ostaa jtk muuta. Oliko iPhone 5 ennen tätä ja 6AN on selvästi parempi aivan kaiken. Kamera on luultavasti suurin päivitys. Lopuksi voit ottaa kuvia hämärässä ympäristössä ja silti saada kunnon kuvia. Touch-tunnus on myös mukava.
 • Täydellinen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Uskomattoman tyylikäs. Paras näyttö Olen nähnyt ja mitä suorituskykyä.
  Huippunopea cpu. En voi laittaa alas puhelimeni.
  IPhone on iPhone, se on mestariteos.
 • Täydellinen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Troubled tyylikäs, nopea, paras käyttöjärjestelmä. Mitä ei pidä tätä kauneutta?
 • Melko huono
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Sain Iphone 6 ca. 1 1/2 viikkoa sitten. Koti-painike on alkanut narista huonommaksi viime päivinä missä knaket tulevat ja menevät. Tunne, kun halkeama on paljon, kuten murtaminen pala muovia joka kerta ja se saa edes painaa nappia, koska et tiedä, jos se murtaa tai ei. Jos tämä on hyvä suhde minulla on minun Iphone, että en tiedä? Kaikissa tapauksissa se ei ole aivan sitä, mitä voisi odottaa ostaessaan puhelimen 6500, - oikea ?;

  Puolen aamulla puhelimessa Olen nyt varannut aikaa hieman yli 1 1/2 viikkoa omena ostoksia tarkistaa sitä. Siellä menen ja toivon, että ne vaihda se uuteen. Kaveri Apple hotline kattaa itse heti, että se vain meni muuttaa sitä, jos he olisivat kyseisen mallin sisällä. Mielestäni muutos uuteen puhelimeen he lähettävät minulle ovat hyväksyttäviä vain, jos puhelin menee alas niin nopeasti kuin se teki. Sync prosessi, en todennäköisesti jää missään tapauksessa.

  Toistaiseksi siis, enemmän pettymys ja nyt se on hieman hauskempaa:

  4G-yhteydet on verrattuna vanhaan iPhone 4 todellinen ilo surfing nopeus. Näyttö on todella parantunut vanhan päälle, mutta olen lukenut täällä, että se ei ehkä todellakaan mitata vastaan ??muita kilpailijoita. Mielestäni on enemmän kuin ohimennen lähinnä siksi voit valita zoomaus teksti, joka on hyvä, koska minulla ei ole lukulasini nyt. Sormenjälkitunnistin on hyvin kulma riippuvainen, riippuen miten laittaa sormi se. Toki voit ohjelmoida useita sormia, mutta se on tarpeen ohjelmoida samaan sormella eri kulmiin?

  Paristokesto iPhone on loppujen tottuneet huono, niin mitä minun pitäisi sanoa se: jos otat katselu kuinka vanha akku minun vanha iPhone oli niin uskon, että uuden iPhonen akku ei tunnu paremmin. Otaksuma on varmasti lähempänä loppuun puhelimen eliniän täytyy ladata useammin kuin vanha.

  Oikea raittiina, minun täytyy ihmetellä, mitä on tapahtunut lähes viisi vuotta kehityksen laboratorioon omena. Ei niinkään itse ...
 • Täydellinen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Meni Galaxy S3 iPhone 6 ja ovat todella tyytyväisiä.

  IPhone 6 on mielestäni erittäin tyylikäs ja tyylikäs, ja se vaikutelma paranee entisestään hoikka "Touch ID-rengas", joka on myös todella tasainen. Rakenna laatu on, joka on tottunut Applen tuotteita, erinomainen. Matkapuhelin sopii täydellisesti käteen ja tuntuu kevyeltä, mutta silti tukeva. Shell suositellaan kuitenkin, kun puhelin on liukas. Kaikki virtaa todella hyvin, ja "oikea" olosuhteissa, kamera tuottaa hienoja kuvia.
 • Tuskin hyväksyttävä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Ei paljon uutta. Eri muotoisia ja suuremman näytön (oli jo aikakin). Valitettavasti näytön ritkigt huono verrattuna muihin puhelimiin sen hintaluokassa. Se on erittäin huono resoluutio ja puute paine. Akku on myös suuri ongelma. Se on hyvin heikko verrattuna kilpailuun. Tex, vain noin puolet niin vahva kuin Z3. iOS8 ei ole paljon puhua, se on sama kuin edellisessä iOS. Saat mitä näet ja mitään ekstroja. Widgetit, jos sitä sellaiseksi voi kutsua vuonna iOS8 on vielä kaukana jäljessä, mitä on tarjolla esimerkiksi Android.

  Materiaalivalinnat tuntuu halvempaa kuin ennen. Puhelin ei tunnu yhtä vankka kuin aiemmissa malleissa. Prosessori on myös kaukana kilpailijoiden huippumalleja. Kaiken talousarvio luurin joka suhteessa paitsi hinta.
 • Erinomainen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Oli IPhones vuoden 2007 lopulla Tiedätkö mitä saat ja iPhone 6 ei ole poikkeus. Hieman suurempi ja hieman parempi akku. Jos yksi odottaa jnk uraauurtava, ehkä sinun pitäisi ostaa jnk muuta. Oli iPhone 5 ennen tätä ja 6AN on selvästi parempi aivan kaiken. Kamera on luultavasti suurin päivitys. Lopuksi voit ottaa kuvia hämärässä ympäristössä ja silti saada kunnon kuvia. Touch-tunnus on myös mukava.
 • Huono
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Koska olen gadget pelle ja on ollut runsaasti puhelimia ja sen jälkeen minun iphone rakastaja kaverit puhuvat, että minun pitäisi yrittää iphone ennen kuin paskaa niin tein sen nyt, kun he lopulta kiinni muiden valmistajien rakeisuus muutenkin

  Lyhyt versio:
  Valitettavasti ei minulle .. Älä ymmärrä, mitä hype on, ja miksi ihmiset maksavat niin paljon rahaa tähän puhelimeen?!
  7 yhteensä uudestisyntynyt / keskeyttämisiä ongelmia keskellä olevaa painiketta. Palata hakemaan.

  Pitkä versio:

  Laitteisto: Metal tietysti kyllä, on etuja ja haittoja metallia. Mutta tämä on valitettavasti erittäin liukas kuin luullaan ..
  Yksi painike on mielettömän ärsyttävää! Eivät ymmärrä, miten ihmiset, kuten tämän puhelimen ja mielestäni iPhone / iOS on helppo
  Verrattuna näytön minun Huomautus 3a .. ja epäilemättä, jossa näytön N3 paremmin, jopa minun iphone ystäviä kukin vakuuttunut, että kun soitimme samoja elokuvia, kuvia.
  Huomautus 3 tätä nopeammin, parempaa akun blah blah blah (lista on pitkä)
  Oli yksikkö yhteensä 6 päivää ja viimeisenä päivänä hirttäytyi kotiin painiketta .. kuvattiin se ja näytti myymälässä .. paluu

  Ohjelmisto: iOS on tietysti rajoitettu kuten kaikki tietävät .. koska olen tottunut kykyä hallita ohjelmiston että pidän ja olen hardcore käyttäjä, joten jos tämä on vitsi minulle .. ja uskon, että henkilöä, joka ei edes tavalliset käyttäjät luulisi joten jos he saavat puhelimen iOS vs Android-puhelinta kädessä.
  Kokeilin tätä ns laki saatavilla Android vs iOS .. nyt on minun puhelin rootad, mutta vakioytimessä ja varastohuone, minun Huomautus 3 jokaisen nopeammin kaikissa testeissä tein kuin I6an ..
  Koti-painike taas on erittäin vaikea hallita .. Miksi he eivät voi lisätä Edellinen-painike?
  App valinta on yleensä kalliimpi kuin Android ja vähemmän vapaa apps.
  Joita sain tuntia testausta yhteensä seitsemän keskeytykset ja käynnistyy uudelleen puhelimen (siis puhelin käynnistää itsensä uudelleen)

  Johtopäätös:
  Kiva että he vihdoin isompi skärm..men minulle valinta on ilmeinen .. kuluttaa noin 6500 puhelimessa jossa oletettavasti kaikki muut puhelimet vie tämän ohjelmiston puolella. Ja mikä puhelin kestää laitteisto viisas on selvää minulle ..
  Tämä on minun henkilökohtainen mielipiteeni vaikka jotkut iOS rakastavaiset eivät pidä mitä kirjoitin täällä ..
  Pahoittelut tästä määrästä voin ostaa huomattavasti parempi puhelin paljon enemmän vapautta ohjelmistojen ja laitteistojen .. Esimerkiksi, aseta muistikortti, liitä näytöt, näppäimistöt, Micro USB, vaihda paristo, jne
  Tällaiset tapaukset ovat yleensä pitkän ajan kuluttua vielä, Uutta tässä on koko ja mitään muuta.
  Pahoillani, jos minun mielestäni ei ole kovin järjestäytynyttä, mutta myöhäistä nyt kun kirjoitan tätä :)

  Vastaa MD7 tehty 3 Kaupunkiloma tililtään täällä jos vain iPhone. Kyllä voit kertoa kuka on Welling vihaaja / rakastaja.
 • Melko hyvä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Hyviä ja jotkut eivät niin hyviä ...

  Sain sen kautta työtä ja oli pakko valita iPhonen koska päätökset korkealla. Koko tuntuu luontevalta, kun ottaa Samsung Galaxy S3 LTE ja nopeus 4G samoin. Ohut ja sileä, mutta hieman liukas, koska sillä ei ole reunaa ryhtyä - tuntee paremmin ohut kuori, mutta (edellyttämä työ). Kuulokeliitäntä pohjassa on helppoa, kun sinulla on puhelimen vieressä sen työpöydälle, mutta harmittaa taskussa kun tuntuu väärin täytyy olla puhelin ylösalaisin.

  Minusta on huono kanssa puhelin on useimmiten sidoksissa iOS 8 joka on täynnä ärsyttävää oikuista. Jokainen sanoo, että se on niin intuitiivinen ja se oli varmasti verrattuna siihen, mitä oli käytettävissä, kun iPhone esiteltiin, mutta ei tänään. Joissakin tapauksissa roikkuu ärsytystä minun kokemuksen puute, vaan esimerkkinä - miksi ei painike lopettaa puhelun, näyttö vain koska minulla hf? Miksi minun täytyy oppia jossa jokainen sovellus on tuonut takaisin-painiketta sen sijaan, että yleistä, kuten Android, ja sama asetuksia, joissa tietyt toiminnot on poistuttava app ja mennä täysin eri paikka tehdä asetuksia? Ne, lyyrinen yli iOS 8 on tarpeeksi huonoja kokemuksia siitä, miten vaihtoehdot ovat ...

  Ominaisuudet saatavilla iPhone / iOS 8 on yleensä hyvä, mutta ne, jotka eivät ole ovat ilmeisiä, jos näet mitään muuta viime vuosina.

  Jos haluat yksinkertaisen puhelimen kunnon suorituskykyä, tämä voi olla hyvä vaihtoehto, mutta jos haluat saada eniten vastinetta rahoilleen, on mielestäni parempi puhelimet rahaa.
 • Erinomainen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Kaikki on mennyt paremmin, muun muassa, kameran ja näytön. Mielestäni se on todella mukava kädessä ja tunne, kun se on niin kevyt ja ohut on todella hyvä! Tuntuu paljon paremmin kuin muut kuulokkeet markkinoilla, joka tuntuu hieman plastiga. Sitten käyttöjärjestelmä, joka kelluu kun rullaa jne toisin kuin esimerkiksi Android, joka ei koskaan näytä pystyvän ratkaisemaan sitä!
  Tasoita kaksoisnapsauttaa ominaisuus alentaa ruudulla tulet!
  Suunnittelun takana voisi olla aivan kauniimpi!
 • Täydellinen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Hyppäsi iPhone 5-6

  Alkoi avata silmänsä katsomaan pikku android huijaavat kanssa. Ei siksi olen onneton minun 5th, vaan nähdä, jos saan vielä parempi puhelin. Mutta yritti minua vähän ja he lankesivat se, että pidin iPhonen olla varma kortti itselleni.

  Puhelin on todellinen piristysruiske, ja todella hyvä tyyli sitä. Vähän liukas pyöristetyt reunat. Mutta muuten se tuntuu hämmästyttävä. Suosittelen kaikkia katsomaan kaikki vaihtoehdot muutenkin! Tein tämän aikaisemminkin 5AN.

  Johtava brändi, joka suosii heitä.
 • Erinomainen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Mennyt ikkunat - Android - ja nyt iOS.

  Kaikki toimii. Ei bugeja apps kuten SR for Windows - täydellinen katastrofi.

  Ei laitteisto hässäkkää Samsung S5 mini - surkea ääni mikrofoniin, ja rätinä rätinä kuulokkeet / kaiuttimet.

  Nyt olen ostanut minulle mielenrauhaa. Lopuksi.

  IPhone 6 on liukas merkki, joka vaatii silikoni kuori. Mutta voin käsitellä.
 • Täydellinen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Ihana mobile! On pakko ostaa kansi, koska se on melko saippua muotoinen. Mielestäni se on viileä suunnittelu, joten se ei anna miinuspisteitä siitä.
 • Erittäin hyvä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Täysin OK!

  Shell kuitenkin pakko .....
 • Melko huono
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Kuten tavallista, sain uusimman iPhone työstä, mutta valitettavasti mitään eroa vanhan mallin todella meille Ruotsissa.
  Vastaavia toimintoja minun android vuodesta 2012, ainoa mitä voit antaa plus suunnittelua, mutta voidaan kysyä, kuinka kauan ennen kuin siihen tulee taivutettu kuori jälkeen kaikki lukea verkossa .....
 • Erinomainen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Kun lopulta pääsemme ovat puristetaan ja tuntui minun uusi iPhone, joten voidaan jopa sanoa tästä iPhone, vankka rakenne! mitään valittamista, kun se tulee rakentaa laatua. Näyttö on suuri ja kauan odotettu plus. On helpompi surffailla internetissä uuden näytön, se on miellyttävä muoto ja sopii minulle täydellisesti. Vaikka minulla on pienet kädet. Päätin valita 16 gb jälkeen paljon melua välillä 16 ja 64 gb ... valinta oli, että en käyttänyt noin apps laajasti.

  Toinen suuri tuote Applelta!

  Plus:

  Näyttö
  Laatu laitteisto
  On / off painiketta puolella
  kunnon äänenlaadun

  Miinus

  varastointi, olet yksi, joka on monia sovelluksia puhelimellasi joka ei ole 16 gb suositella
  raminnet voisi jokaisen korkeamman
 • Hyvä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Ostin sen digitaalisen majatalo Sveavägenillä on relasedagen. ja tässä on minun tuomiota.

  + Akun virta on kunnossa, se on vankka päivän täysi virtsarakko.
  + Nopea ja hyvin reagoiva, kaikki sovellukset kelluu todella hyvin.
  + Ääni on upea sekä puhelimen kaiutin ja Bluetooth-kuuloke.
  + Näyttö on kunnossa, ei luokassa LG G2 / G3 mutta aivan hyväksyttävää
  + Sormenjälkitunnistin toimii erittäin hyvin.
  + Kamera

  - Se on liian korkea, ja on hankalaa yhdellä kädellä.
  - Pehmeät reunat tekee siitä liukkaan, tidfråga ennen pudottamalla sen maahan takia.
  - Ei 1080p-näyttö - se olisi tässä hintaluokassa
  - Ei voi jakaa valokuvasi suoraan Instagram
 • Täydellinen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Meni 4s ja se on nopeasti tottua suurempi näyttö, nopeampi puhelimen ja upea näyttö.
 • Täydellinen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Päivitetty lähinnä kameran Edellisestä täysin toimiva iPhone 5 voi varmuudella sanoa, että kamera tässä puhelimessa on luultavasti paras kamera minulla on testi! Niin uskomattoman hyvä laatu ja värintoiston! Se on myös hyvä akku. Se on niin uskomattoman helppoa! Könns kevyempi kuin iPhone 5! Nopea ja helppo se on liian!
  Toivottavasti tämä auttoi sinua hieman mobiili valitse mitään!
  :)