Nintendo New 3DS XL

Nintendo New 3DS XL

  • Toiminnot: 3D-tuki
  • Lanseerausvuosi: 2014
  • Mediatyyppi: Kasetti
Rank 9 kategoriassa Kannettavat pelikonsolit
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

Nintendo New 3DS XL

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin

4.2 5 tähdestä

Perustuu 14 arvosteluun

Lajiteltu päivämäärän mukaan
28.12.2016
s
storken1230
Kannettava konsoli jossa on suorituskykyä ja resoluutiota vuodesta 2002, ainoastaan Nintendo onnistuu myymään jotain sellaista, ja siitä se saa creds!
Käännetty
30.03.2015
m
meb790
Päätti korvata minun 3DS XL vastaan ​​New 3DS XL jälkeen luin (ja nähnyt) kuvia Monster Hunter 4 Ultimate molempien versioiden. + 3D sarja on paljon parempi. Voi jopa pelata sen päälle ja pois joskus nyt. On mainittava, että se voi olla hämärää ajoittain silmälaseja. Se ei tapahdu kovin usein sen olevan miinus. + Akun kesto on myös hyvin vastaan. + Speed ​​- suuri ero, niin aika kuluu ladata pelejä, mutta myös sujuvuutta esimerkiksi Monster Hunter 4. Jokainen, joka väittää toisin ei tietenkään ole testattu molemmat versiot. + Näyttö on myös paljon parempi kuin edellinen versio. - Vielä Nintendo konsoli semi kehno UI / ystävä Ominaisuudet - Ei laturia mukana
Käännetty
12.03.2015
v
vurt0
Melko hyvä. Tuntuu aivan kuin vanha XL lisäksi 3D'n on parempi, mutta tulette pettymään jos kuvitella, että 3D'n on täydellinen, sillä se voi vielä välkkyä osittain ja se voi silti menettää keskittyä ajoittain. On vielä paljon ruma haamukuvia, vaikka tämä on totta 3D yleensä (sama jos pelaat 3D TV tai Oculus Rift). Pääsy pois kytkin kerran kun pelasin ja oli onnistunut hyvin, huono Sijoitus (siirretty, jos muistan oikein) ja huono, että et voi edes saada pyynnön, jos haluat sammuttaa peli. EShop on säälittävä huonosti rakennettu, samoin mitattuna, kun siirtää pelejä uuden XL, uskomattoman amatöörimäinen tehnyt. Hyvänä puolena on tietenkin silloin, kun kurssi Nintendon omat pelit (Mario, Zelda) ja ainoa syy todella suositella tätä minulle. Jos se on ollut ~ 700 - halvempi se oli ollut kohtuullinen hintaluokassa ja helpompi suositella.
Käännetty
25.02.2015
Onko todella onnellinen. Meni "vanha" XL uusiin, tämä on jotenkin helpompi käyttää kuin vanha, vaikka se ei poikkea kooltaan niin paljon. 3D vaikutus olisi ollut paljon parempi, joten nyt sinun ei tarvitse lukita pään pitää asiasta on tehty hyvä hissi. Vain miinus Näen hyvin sijoittaminen muistia, istuu aikana kuitenkin takakansi. Ja kuinka usein vaihdat sen. Suorita laaja suoraan, joten voit välttää pilaantuu vähään. Muuten kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen.
Käännetty
24.02.2015
D
DistantHoller0
Fantastic tuote!
Käännetty
Sivu 1