Canon EF 50/1,8 II

Canon EF 50/1,8 II

  • Järjestelmä: Canon EF
  • Rakenne: Kiinteä
  • Formaatti: Täysformaatti (35mm)
Rank 477 kategoriassa Objektiivit
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

Canon EF 50/1,8 II

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin

4.4 5 tähdestä

Perustuu 93 arvosteluun

Lajiteltu päivämäärän mukaan
02.01.2015
Muokattu 09.07.2015
H
Holabanarne0
Erittäin terävä ja edullinen linssit. Olen enimmäkseen käyttänyt sitä muotokuvia ja missä se voi tuottaa uskomattomia tuloksia, mutta linssi on puutteita. + Terävyys on aivan erinomainen. + Palkinnon. Varsinkin nykytilanteessa (799kr, annoin pari sataa enemmän). + Paino on hyvin alhainen. - Rakenna laatu. Muovinen. - Automaattitarkennus on yksinkertaisin laji ja mahdollistaa paljon. Se ei häiritse minua niin paljon, mutta minua häiritsee enemmän se, että se ei osu tarkennus joskus. Jalkatyö mies F1.8 tarkoittaa, että kärki nenä on terävä sijasta silmissä, kuin tarkennuspisteen huolellisesti seulottu. Kanssa F2.8 yleensä toimivat paremmin. + - Voisi huomauttaa, että bokehn ei hyvännäköiset, linssi puuttuu kuvanvakain ja tarkennusetäisyys olisi voinut olla parempi. Mutta koska sen edullinen hinta, se on varsin kohtuullinen puutteita. Olisi mukavaa, jos Canon voisi tehdä tämän tavoitteen STM-versio IS ja valovirran pysyvyys. Hinta olisi todennäköisesti nousevat osa kurssin. On tietenkin vaihtoehtoja, kuten Canonin EF 50 1,4 (liian kallis, puuttuu IS), eikä vähiten, uusi EF 40 2.8 STM, että mielestäni on hyper mielenkiintoinen heikentymisestä huolimatta kirkkautta.
Käännetty
15.02.2015
j
jonasies0
Fantastic hyvä objektiivi hinnan. On kaikille aloittelijoille. Hieno hämärtää ja bokeh klo F1.8. Sopii muotokuvia, mutta myös monia muita asioita. Haitta kuuluu automaattitarkennus, joka on sekä hidas ja meluisa.
Käännetty
10.02.2015
p
potatismoose0
Hyviä kuvia päivänvalossa tai sisätiloissa valaistu valaistus. Täytyy pysähtyä alas F1.8, saat paljon hämärtää kuvan laidalla. + Hyvä kuvia normaalissa valaistuksessa. + Kyky F1.8 + Hyvä terävyys klo F2.8 ja korkeampi + Erittäin edullinen objektiivi tavalliselle käyttäjälle, joka haluaa kokeilla eri linssi kuin standardi 18-55. + Toimii hyvin Muotokuva - Hirveän muovimäistä - Loud niin varmasti ampua, jos et lisää ääntä jälkikäteen. - Hidas automaattitarkennus - Huono närgränsläge - Yritä olla liikkuvien kohteiden kuvaamisen tämän. Erittäin edullinen, ostaa!
Käännetty
06.12.2014
L
Leahspappa0
Tämä ei ollut minun tutka (ensimmäistä kertaa), mutta kun menin ja ostin sen niin olin hyvin yllättynyt. + Terävyys. Ehdottomasti mahtava hinta. Kuinka kirkas se on. Palkinto. - Build laatu on verrattavissa paremmin lelu Fisher Price. AF metsästys hämärässä / kirkas. Mutta kokonaisuutena tämä on pakkohankinta kaikille, jotka haluavat valoisa, kiinteä, terävä linssi. Maksoin 799: - Elgiganten. Osta nyt!
Käännetty
27.11.2014
r
r_boon0
Minulla oli ennen ostin sen vain käyttää standardi objektiivin. Mikä ero se saa, ei zoom kuitenkin mutta se saada saada yksi linssi. Saat upeita kuvia sisätiloissa tavalla en ole onnistunut ennen, se ei saa epätarkkoja kuvia enää. Erittäin suositeltavaa!
Käännetty
Sivu 1