JBL Xtreme

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa JBL Kannettavat kaiuttimet (26)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (9.19)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Erinomainen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Perustin ostoni suurelta osin täällä oleviin arvosteluihin. En pettynyt, ja suurin osa on jo sanottu, joten annan tällä kertaa vain lyhyen arvion. Syy siihen, miksei tämä saa kymppiä, on ulkoasu. Mielestäni markkinoilla on huomattavasti tyylikkäämpiäkin kaiuttimia.
 • Erinomainen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Oikeassa ympäristössä Xtreme kuulostaa tosi hyvältä. Isoissa tiloissa tai ulkona huippu! Pienessä tilassa ei todellakaan. Siinä on aivan liikaa bassoa, ja se tuntuu vähän tunkkaiselta.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Ostin tämän kesäkuussa ja olen siitä asti käyttänyt tätä ahkerasti. Voin vain sanoa vau, tämä toimii todellakin. Kaikissa juhlissa ja myöhäisissä illanistujaisissa, jotka olen pitänyt niin, että tämä on ollut päällä, olen saanut vain positiivisia kommentteja, jotka ovat samaa mieltä siitä, miten näppärä ja hyvä tämä tavara on! Lisäksi voi todellakin soittaa lujaa, jos haluaa, ja akunkesto riittää ja sitä jää käytön jälkeen ylikin.

  Positiivista on myös se, että tämä kestää vähän säätä ja tuulta, minulla on ollut tämä mukana rannalla ja hiekassa ja olen säätänyt äänenvoimakkuutta märillä käsillä ongelmitta. Loistavaa!

  Ehdottomasti paras laiteostoni vuonna 2016!