JBL Xtreme

JBL Xtreme

(35)
4.5(35 arvostelua)
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa
  • Bluetooth
  • Akkukäyttöinen
  • 40 W
  • DLNA-sertifioitu, Kauko-ohjain, Vedenkestävä …
  • Bluetooth
  • Akkukäyttöinen
  • Teho: 40 W
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

4.5 5 tähdestä

Perustuu 35 arvosteluun

Lajiteltu päivämäärän mukaan
06.02.2019
d
davidcalen
Omistin noin 2 vuotta ja toimi loistavasti mahtavalla äänellä kokoonsa nähden. Pudotin sen jopa useita kertoja ja se vaikutti kestävän hyvin. Ongelma tuli 2 vuoden kuluttua kun akku lopetti toiminnan, pystyin kuuntelemaan vain 1 tunnin ajan ennen kuin sitä piti ladata uudelleen. Olen lukenut tästä ongelmasta useista muista arvosteluista, mutta ilmeisesti tämä on nyt viime aikoina ratkaistu!
Käännetty
01.10.2018
Muokattu 05.02.2019
t
thorelind
Ongelma on siinä, että Harman Kardon Go+Play selviää 20 Hz matalammasta bassosta ja on yli kaksi kertaa kestävämpi, ja sen saa suurin piirtein samaan hintaan. Kaiuttimen 70 Hz:n baspeak tekee äänestä purkkimaisen ja vähentää bassoa korkeassa äänenvoimakkuudessa. Mielestäni paras basso on alle 50 Hz, joka on tässä täysin olematon. Ainoa todella hyvä asia kaiuttimessa on hihna.
Käännetty
01.01.2019
F
Fredrik33
Hyvä äänenlaatu, vaikka basso ei olekaan erityisen syvä. Täyttää normaalin kokoisen huoneen ongelmitta. Miinusta siitä, ettei kaiutinta pysty yhdistämään Charge 3 -kaiuttimeen JBL Connectissa. Kokeilin kaikkia laiteohjelmistopäivityksiä.
Käännetty
12.02.2018
F
FireBreather
Kuten useimmat sanovat, kaiutin sopii parhaiten basson ystäville, mutta asia ei ole silti niin mustavalkoinen. Käytän kustomoidulla Android Resurrection Remix -käyttöjärjestelmällä varustettua laitetta, jossa on root-oikeudet. Kustomoitu Android ja root-oikeudet eivät ole mikään edellytys – bassoa voidaan säätää ilman root-oikeuksia muilla sovelluksilla, kuten JetAudiolla. Syy root-oikeuksien käyttöön on ViPER FX. Hyvät äänisäädöt ja usean taajuuden taajuuskorjain. Minusta ääni kuulostaa todella hyvältä, kun bassoa madalletaan. Kuuntelen enimmäkseen metallia, mutta myös sekalaista musiikkia. ”Flat sound” on tällöin hyvä. Joissakin kustomoiduissa Android-käyttöjärjestelmissä äänenvoimakkuuden asteikkoa voidaan säätää. Minä käytän 50-portaista asteikkoa. 2 % porrasta kohden, jolloin pystyn hienosäätämään musiikkia tarkemmin.
Käännetty
31.12.2016
M
Mojoraisin
Perustin ostoni suurelta osin täällä oleviin arvosteluihin. En pettynyt, ja suurin osa on jo sanottu, joten annan tällä kertaa vain lyhyen arvion. Syy siihen, miksei tämä saa kymppiä, on ulkoasu. Mielestäni markkinoilla on huomattavasti tyylikkäämpiäkin kaiuttimia.
Käännetty
Sivu 1