Microsoft Xbox One Elite Wireless Controller (Xbox One/PC) (Original)

Microsoft Xbox One Elite Wireless Controller (Xbox One/PC) (Original)

  • Alusta: Xbox, PC, Xbox One
  • Käyttöliittymä: USB, Bluetooth, Radiotaajuus (RF)
  • Akkukäyttöinen
Rank 24 kategoriassa Peliohjaimet
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

Microsoft Xbox One Elite Wireless Controller (Xbox One/PC) (Original)

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
3 / 5
(28 arvostelua)
5
(12)4
(2)3
(1)2
(6)1
(7)
Lajiteltu päivämäärän mukaan
10.03.2017
Muokattu 19.08.2017
Hienoin ohjain, jolla olen pelannut. Siitä huolimatta työn laatu on näissä yksi huonoimmista näkemistäni. Ohjain on sopivan painoinen ja kumiosat tuntuvat hyvältä kädessä. Joystickien herkkyys on aivan mahtava verrattuna aiemmin käyttämiini 360-ohjaimiin. Ennen kuin jatkan, haluan vain huomauttaa, että 360-ohjaimeni ovat toimineet erinomaisesti ja toimivat yhä, noin 4-5 vuoden käytön jälkeen. Elite-ohjaimen kanssa on eri juttu. Minulla on nyt käytössäni neljäs ohjain tehtyäni useita vaihtoja NetOnNet:issä, joka on ollut erittäin hyvä asian hoitamisessa. Alapuolella luettelen kohtaamani viat. Pelaan keskimäärin 15 tuntia viikossa. Ohjain 1: Noin kolmen kuukauden käytön jälkeen vasen nappi alkoi tuntua löysältä ja irtosi pian sen jälkeen. Takuuvaihto. Ohjain 2: Noin 2-3 kuukauden jälkeen ilmeni ongelmia vasemman joystickin kanssa, koska se ei kääntynyt täysin oikealle. Ohjaimesta tuli käytännössä täysin käyttökelvoton Rocket League -pelin kanssa. Takuuvaihto. Ohjain 3: Tulen kotiin ja kytken ohjaimen. Ohjain ei reagoi ladattuihin akkuihin. Laitan siihen uudet Duracell-paristot ja pelaan 2 tuntia, ennen kuin ohjain lakkaa toimimasta. Se ilmoittaa, että paristoissa ei ole virtaa. Laitan ohjaimeen täysin uudet paristot eri pakkauksesta. Voin jälleen pelata noin kaksi tuntia. Sama varoitus. Samat patterit toimimat myöhemmin moitteettomasti eri laitteessa. Takuuvaihto. Ohjain 4: Minulla on nyt käytössä neljäs ohjain, joka nyt noin kolmen kuukauden käytön jälkeen. Siinä on alkanut ilmetä ongelmia vasemman joystickin kanssa. Se on hieman löysä ollessaan keskellä. Pelkään, että on vain ajan kysymys, milloin se hajoaa kokonaan. En todellakaan voi suositella ohjainta laatunäkökulmasta. Mutta toimiessaan se on kaunein saatavissa oleva ohjain! Olisin kuvitellut, että kun ostin ohjaimen, jota mainostetaan ”the top line” –tuotteeksi, että se se olisi ollut parempilaatuinen kuin aiempi 360-ohjain. Ja siksi arvosana perustuu ainoastaan laatuun.
Käännetty
09.03.2017
Loistava ohjain, erittäin laadukas! Ainoa miinus on, että kädet hikoavat helpommin. Mutta silloin onkin pelannut jo jonkin aikaa..
Käännetty
11.11.2016
Ostin tämän PC:lleni, mutta palautin sen avokaupalla. Kumia muistuttava pinta teki sen, että kädet hikosivat jo lyhyen pelaamisen jälkeen. Lisäksi ohjain ei istu hyvin käteen.
Käännetty