JBL Charge 3

JBL Charge 3

  • Bluetooth
  • Akkukäyttöinen
  • Teho: 20 W
Rank 4 kategoriassa Kannettavat kaiuttimet
Vertaa hintoja kategoriassa JBL Kannettavat kaiuttimet
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

JBL Charge 3

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin

4.3 5 tähdestä

Perustuu 35 arvosteluun

Lajiteltu päivämäärän mukaan
15.05.2019
J
Jownie
Mielestäni mahtava! PLUSSAT: Ääni Vesitiivis Akku Hinta Pariliitos Voi ladata kännykän Tyylikäs muotoilu MIINUKSET: .....
Käännetty
13.06.2018
j
josvedin
Joskus niin käy. Esillepano. Tyhjä laatikko huokuu laatua ja näyttää hyvältä. Oranssi laturi on hyvä värivalinta turkoosille soittimelle. Soitin on hyvännäköinen ja luotettava ja istuu käteen mukavasti. Äänenlaatu on kokoon nähden fantastinen. Keskirekisteri ja diskantti ovat tasapainossa, ja hyvän, terävän basson tahtiin tekee mieli tanssia. Loistavaa, että tuotteella voi ladata kännykkää. Annan harvoin täydet pisteet, mutta tämä on kaikin puolin niin loistava tuote, että se saa täyden kympin. :-)
Käännetty
06.06.2018
d
dac83
Aika selkeä ääni, mutta diskantti on hieman vaimea. Jos ei pysyttele aivan kaiuttimen edessä, se heikkenee reilusti, ja se kuuluu vain noin 30 asteen alueelle. Kaiuttimen äänenvoimakkuus ei ole kovin suuri, mutta verrattuna muihin Bluetooth-kaiuttimiin se on kuitenkin varsin hyvä. Basso on aika vahva, mutta yksikön sijoituspaikan valinnalla sen tasoon voi vaikuttaa: kun kaiutin sijoitetaan kulmaan, basso on voimakas, ja ilmavassa tilassa se taas on hyvin vaimea. Sitä vastoin basso on suhteellisen syvä, mutta mikään alle 40–50 Hz:n ei kuulu ja basson taso pysyy maksimissa korkean äänenvoimakkuuden ja enimmäisäänenvoimakkuuden välillä niin, että sen enimmäisraja tulee vastaan aika nopeasti ja pienellä äänenvoimakkuudella bassoa on hieman liikaa ja kun sitä nostetaan, vain ylärekisteri jatkaa nousua.
Käännetty
05.06.2018
k
kelanito33
Erittäin tyytyväinen. Joku valitti häiritsevistä äänistä käynnistyksen yhteydessä ym., mutta ne saa pois päältä.
Käännetty
18.12.2016
Muokattu 05.09.2017
T
Turtle
Ostin tämä, kun odotin, että saan JBL Xtremeni huollosta takaisin. Ja nyttemmin olen myynyt Xtremeni, koska tykkään Charge 3 -kaiuttimestani enemmän. Jos vertaa näitä kahta, isoveli ei kuulosta yhtä hyvältä. Se kuitenkin pystyy toistamaan enemmän partybassoa kuin Charge 3, mutta sen keskirekisteri on heikompi. Joten olen sitä mieltä, että Charge 3 on soinnikkaampi pieni kaiutin. Ja suosin laatua enemmän kuin määrää. Joten jos haluat nauttia sellaisesta, joka pitää paljon ääntä, osta Xtreme. Jos haluat nauttia sellaisesta, joka on soinnikkaampi muttei pysty toistamaan ääntä yhtä kovaa eikä samalla vahvuudella, osta Charge 3.
Käännetty
Sivu 1