Bose QuietComfort 35

 Lisää listaan  Vertaa
Tuotesukupolvi: Bose QuietComfort 35. Ei edeltäjiä ja 1 seuraaja
Vertaa hintoja kategoriassa Bose Kuulokkeet (20)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (7.76)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Erittäin hyvä
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Olen verrannut näitä Sony MDR100X kanssa, ja minusta vaikuttaa tältä: :

  Noise cancel:
  Hieman hiljaisempi miljöö. Sonyn kuulokkeissa on huomattavasti korkeampi peruskohina kuin Bosen kuulokkeissa. Jos haluat täydellisen hiljaisuuden ja käyttää vain noise cancelia ja kuunnella musiikkia, on valintasi silloin Bose.

  Kovaäänisempi ympäristö:
  Koen, että tässä ympäristössä Sony menettää pisteitä sekä noise cancelista että rakenteestaan.

  Molemmat erot ovat toki marginaalisia. Jos et koskaan tule käyttämään kuulokkeita tällaisissa olosuhteissa, ei sillä ole väliä.

  Olen huomannut, että Bosen luurit luovat enemmän painetta korviin noise cancelissa, joten jos se on sinulle ongelma, valitse ennemmin Sony.

  Toinen tärkeä tieto on, että Sonyn kuulokkeet sulkevat itse itsensä, jos käytät vain noise cancelia. Ne vaativat bluetooth-kytkennän tai niihin liitetyn johdon. Bose-kuulokkeita voi hyvin käyttää vain noise cancelilla, mutta jos haluat että ne sulkeutuvat automaattisesti, voit ohjelmoida sen sovelluksen kautta.

  Mukavuus:
  Tässä Sony on vain huonompi kuin Bose. Kuulokkeet lämpenevät enemmän korvissa eivätkä ne tunnu yhtä tilavilta. Ne painavat kovemmin pään yläosaa ja ne eivät asetu yhtä hyvin korvien päälle. Mutta Sonyn etu on se, ettei pään yläpuolella oleva pehmuste ole kangasta, joten se voidaan puhdistaa. Bosen kangaspehmuste tulee likaantumaan ajan myötä.

  Mikrofoni:
  Moni arvioija unohtaa kokeilla tätä. Sonyn mikrofoni on paljon huonompi kuin Bosen. Sen huomaa sekä keskustelun että nauhoituksen aikana.

  Bluetooth:
  Sonyssa on merkittävästi pidempi kantama kuin Bosella.
  *Sony tukee aptX-codecia, jolla saa paremman äänenlaadun kuin AAC:lla. aptX:ia ei ole saatavana iPhonelle, mutta se toimii OSX:lla, Windowsilla ja Androidilla.

  *Bosen voi liittää kahteen yksikköön yhtä aikaa, esimerkiksi tietokoneeseesi ja kannettavaasi. Se yksikkö, josta tulee ääntä, on se jonka kuulet. Sonyn kuulokkeissa sinun täytyy joko sulkea bluetooth siitä yksiköstä, jota et käytä, tai poistaa yhteys.

  *Bosella on sovellus, josta voi helposti hallita niitä bluetooth-yhteyksiä, joita se muistaa, samoin kuin kuulokkeiden nimeä.

  Äänenlaatu
  Sonylla on suurempi soundstage ja hieman selkeämpi ja luonnollisempi ääni. Mielestäni erityisesti laulujen ja sarjojen äänet ovat hieman selkeämmin kuuluvat. Valitettavasti joskus tuntuu, että äänistä puuttuu painoa ja että äänensäätötoiminto olisi voinut auttaa. Sellainen olisi voinut kuulua kuulokkeisiin, eli tämä on suunnitteluvalinta.

  Bosen kuulokkeet kuulostavat ahtaammilta ja keinotekoisemmilta. Mutta! Niiden bassossa on enemmän painoa, minkä ansiosta joitain sarjoja ja musiikkia on hauskempi kuunnella.

  Toinen yksityiskohta on, että Sonyn kuulokkeista tulee enemmän SSS-ääntä. Siksi voi olla mukavampi kuunnella Bosen-kuulokkeista, vaikka ääni onkin selkeämpi Sonyn kuulokkeista.

  Haluan myös huomauttaa, että Sonyn kuulokkeet saattavat poimia radiosignaaleja puhelimesta, mikä voi kuulua erityisesti silloin, kun on todella hiljaista.

  Käyttö/toiminnot
  Bosen kuulokkeet ovat tosi yksinkertaiset. Laitat ne päälle tai pois. Niissä on play/pause –nappi ja volyymi ylös/alas. That’s it.

  Sonyn kuulokkeissa on kosketusnäyttö oikean korvan kohdalla. Luulin, että se olisi häiritsevää, mutta se osoittautuikin hyväksi asiaksi. Miksi se on hyvä? Koska käytön oppii nopeasti ja sitten ei tarvitse muistaa, missä nappulat ovat. Vedä ylöspäin saadaksesi volyymia ylös, alaspäin saadaksesi sitä alas. Eteenpäin päästäksesi seuraavaan biisiin, taaksepäin päästäksesi edelliseen. Kaksoispainallus antaa playn tai pausen. Tosi käytännöllistä! Mutta, usein käy niin että satun vaihtamaan biisiä, kun ripustan ne kaulalle.

  Sonyn kuulokkeissa on myös paljon muita kiinnostavia toimintoja. Noise cancelin saa pois päältä, se lisää akun kestoa. Voit myös määrittää ympäristön äänen vahvistettavaksi, jos haluat kuulla extrapaljon ulkopuolelta tai valita päästäväsi läpi vain puhetta.
  Voit myös optimoida noise cancel –tilan juuri sinun korvillesi sopivaksi. En ole huomannut tässä toiminnossa mitään eroa, mutta ehkä se sopii muille paremmin.

  Muuta:
  Sonyn kuulokkeiden latausaika on lähes tuplasti. Se on tietysti pienehkö ongelma, koska niiden akku kestää 20 tuntia.

  Puutteita:
  * Kumpaakaan näistä kuulokkeista ei voida käyttää bluetoothilla silloin, kun ne latautuvat.
  * Niitä ei voi kytkeä tietokoneeseen USB:llä ja saada ääntä sitä kautta.
  * Mikäli käytät niitä johdolla, et voi käyttää mikrofonia.
  *Jos käytät johtoa, ei äänensäätö toimi eikä myöskään kappaleen vaihto.

  Lopuksi:
  En ole päättänyt, kummat kuulokkeet ovat suosikkini, koska ne ovat hyviä eri asioissa.
  Se, että Bose-kuulokkeet ovat mukavammat, niissä on parempi mikrofoni ja ne voi yhdistää kahteen yksikköön tekevät niiden käytöstä sujuvampaa yleisellä tasolla.
  Toisaalta Sonyn kuulokkeissa on parempi äänenlaatu, kätevä kosketusnäyttö, pidempi bluetooth-kantavuus ja äänitoiminnot, jotka voivat olla tosi käytännöllisiä.

  Loppupeleissä on kyse mieltymyksistä. Jos voisin yhdistää Bose-kuulokkeiden bluetooth-ominaisuudet ja mukavuuden Sonyn äänenlaatuun olisi lopputulos täydellinen.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  VIIMEISIMMÄN FIRMWARE-PÄIVITYKSEN BUGIN KORJAAMISEEN OHJEEN ALEMPANA.

  PARHAAT KUULOKKEET! Ne ovat ehdottomasti paremmat kuin Sony 1000x.. olen käyttänyt kaikkia mahdollisia kuulokkeita ja nämä ovat parhaat. Valituksen aihe on basso, millä volyymilla kuuntelette sitä?? Luonnollisestikaan pienimmällä volyymilla ei kuulu basso. Soitan toisiksi korkeimmalla tai korkeimmalla volyymilla ja silloin basso on niin hyvä, että se peittoaa kaikki muut kuulokkeet, se on täydellinen.. Olen varmasti kokeillut 30 kuulokkeet viime vuosina ja vihdoin löysin sellaiset, jotka ovat laadukkaat kaikilla mittapuilla. Nämä ovat parhaat! Minulle eivät kelpaa enää muut kuulokkeet! Mutta nämä ovat tietysti makukysymyksiä..

  MUTTA VIIMEISIMMÄSSÄ PÄIVITYKSESSÄ (firmware) ON BUGI. Päivitys julkistettiin 19/1/2017. .

  Kun oikeaa kuuloketta painaa, ilmenee kova vinkuva ääni, mikä ilmenee vain, kun oikeaa kuuloketta vähänkin painetaan, ei koko ajan mutta yleensä! Esimerkiksi jos makaat oikealla kyljelläsi ja kuuntelet äänikirjaa tai musiikkia ja lepäät pää tyynyllä.. Mutta heti kun nostat pääsi, ääni katoaa. Tätä bugia ei ollut aiemmassa firmwaressa! 1.06 toimii täysin moitteettomasti.

  Sain apua Bosen tuesta , miten palata takaisin 1.06 ja nyt ne toimivat taas 100 %. Ja kyllä, tämä ongelma on kaikissa qc35:ssa ja minä jopa ostin/vaihdoin 3 kpl ennen kuin tajusin, että vika olikin uudessa päivityksessä.

  Oletko päivittänyt Bose connectin kautta uusimman firmwaren?

  Soita Bosen tukeen ja kerro bugista, mitä useampi niin tekee, sitä nopeammin bugin korjaava uusi päivitys tulee. Bose vastaa heti, ei mitään jonoa tai muuta hankalaa.

  Voin selittää, mitä tehdä jos olet päivittänyt Bose connect –sovelluksen kautta:

  Mene osoitteeseen btu.bose.com
  Yhdistä kuulokkeet tietokoneeseen johdolla.
  Seuraa sivuston ohjeita ja kun ruudulle tulee teksti, jonka mukaan sinulla on jo viimeisin päivitys, sinun pitää päästä salaiseen valikkoon..
  paina seuraavia nappeja tässä järjestyksessä (ei osoitekenttään vaan suoraan, kun sinulla on päivityssivu esillä)
  a d v ylös (nuoli ylös) alas (nuoli alas) näppäimistöllä.
  Silloin esiin tulee uusi valikko, jossa voit valita palaavasi aiempaan firmwareen 1.06. Tee se ja olet valmis. Mutta kuten sanottua, soita Boselle ja kerro heille bugista, vaikka tiedättekin nyt mitä tehdä, sillä mitä useampi ilmiantaa bugin, sitä nopeammin uusi firmware tulee.

  Hyvä parannus niille, jotka eivät vain istu suorassa tai kävele käyttäessään kuulokkeita. Tämä muutos on pysyvä, kunnes uusi päivitys tulee.

  Toivottavasti tästä oli apua :)